KScanlar merhaba!
Eminim bundan siz de rahatsızlık duyuyordursunuz.
televizyonda izleseydik yayınlanırken orada bakardık, gerekirse gider youtube kanalında beleş bakardık. Ne diye para verdiğimiz platformlar gidip yayından kalkmış, tutmamış onca Türk dizisini sırf çeşit olsun diye sisteme koyarlar.
İlla koyuyorsan yabancı ülkelere aç bize değil, önceden bakmadıysak şimdi izleriz mantığı ile önerip ana sayfada yer almaları zırt pırt karşımıza çıkmaları neyin kafası, sırf görmemek için neden filtre uygulamak zorunda kalalım.
sorsan Netfilix, Disney, Amazon kullanıcılarının nerdeyse %80'i yerli dizi izlemiyor yabancı dizileri izlemek için alıyor.
neye göre oylama yapıyorlar da Tv'de orada bakmazlar ama bizde bakarlar diye kendi kafalarına göre koyuyorlar.
en azından kullanıcılara oylatın bakın Türk dizisi olarak bunları bunları ekleyeceğiz ne diyorsunuz diye seçenek sunup sorun bizlere şu eklensin veya bu eklensinin yanında hiç birisi eklenmesin de yer alsın ki eğer hiçbirisi çoğunluktaysa
demekki sunulan diziler izlenmek istenmiyordur.
Bu yüzden sitem etmemek mümkün değil dostlar.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Eminim bundan siz de rahatsızlık duyuyordursunuz.
televizyonda izleseydik yayınlanırken orada bakardık, gerekirse gider youtube kanalında beleş bakardık. Ne diye para verdiğimiz platformlar gidip yayından kalkmış, tutmamış onca Türk dizisini sırf çeşit olsun diye sisteme koyarlar.
İlla koyuyorsan yabancı ülkelere aç bize değil, önceden bakmadıysak şimdi izleriz mantığı ile önerip ana sayfada yer almaları zırt pırt karşımıza çıkmaları neyin kafası, sırf görmemek için neden filtre uygulamak zorunda kalalım.
sorsan Netfilix, Disney, Amazon kullanıcılarının nerdeyse %80'i yerli dizi izlemiyor yabancı dizileri izlemek için alıyor.
neye göre oylama yapıyorlar da Tv'de orada bakmazlar ama bizde bakarlar diye kendi kafalarına göre koyuyorlar.
en azından kullanıcılara oylatın bakın Türk dizisi olarak bunları bunları ekleyeceğiz ne diyorsunuz diye seçenek sunup sorun bizlere şu eklensin veya bu eklensinin yanında hiç birisi eklenmesin de yer alsın ki eğer hiçbirisi çoğunluktaysa
demekki sunulan diziler izlenmek istenmiyordur.
Bu yüzden sitem etmemek mümkün değil dostlar.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet bence de saçma
Ben direkt yerli dizileri saçma buluyorum asko
Ya zaten bence de öyle, çünkü birbirinin aynısı, gereksiz uzun reklamla daha uzun, özgünlük yok, izlensin diye hep aynı pahalı oyuncular var. Buda onların totosunu kaldırıyor. ahkam kesiyorlar sosyal medyada. Yeni yüzler, orjinal senaryolar, silaha, suça özendirici mafyatik değil, bakınca içeriğinden insanı araştırmaya iten sahneler yer almıyor.
hadi kim ne izlerse izlesin ama ben dahil kşmseye sorulmadan orada burada çıkmış dizileri parasını verdiğimiz üyelikli sisteme çeşit olsun diye koymaları saçma.
yahu İzlesek tvde bakarız, veya adamlar kendi youtube kanallarına da koyuyor gider orada beleş bakarız. niye disney netfilix de bakalım diye koyuyorsunuz.
Bence şaçma