Şevval Sam'in biricik oğlu Taro Emir Tekin yeni jönlerimizden biri oldu biliyorsunuz.

Şevval Sam'in biricik oğlu Taro Emir Tekin yeni jönlerimizden biri oldu biliyorsunuz.

Merhaba,
Henüz dizilerde yeni boy göstermesine rağmen çok yetenekli ve yakışıklı oluşuyla kariyerinde güçlü bir zemin hazırlayan Taro Emir'in tam ismi Tarık Emir Metin'dir. Sadakatsiz dizisiyle ününe ün katan başarılı ve genç oyuncunun dizilerini şöyle sıralayalım.

2020-2022 yılları arasında Kanal D ekranlarında boy gösteren bu yapım reyting konusunda çok güçlüydü. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi isimlerin paylaştığı ve Sadakatsiz rolündeki Volkan karakterine sık sık "Volki Tolki" ikilemesiyle takılan Serkan karakterini canlandıran Taro Emir kısa sürede dizinin odak karakteri haline gelmeyi başarmıştır.

Blu TV isimli online bir platformda yayınlanan bu dizide Taro Emir, "Bulut" karakterini canlandırmıştır. 17 bölüm toplam 2 sezon süren bu dizi Eylül ve Cem karakterinin hikayesini anlatır. Ceren karakterinin Galler'de yaşama gibi bir hayali vardır.
Ancak bu dizi iddialı sahneleri sebebiyle 2. sezonda yayın hayatına veda etmiştir.

Yine dijital bir dizi/film izleme platformu olan Netflix'de yayınlanan 2020 yapımı bu dizide Taro Emir karşımıza Mehmed rolüyle çıkmaktadır. Modern hikayeleri daha çok tercih eden yakışıklı oyuncu böylece ilk kez tarihi bir yapımda da boy göstermiştir.

2022 yılında Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan bu dizide Taro Emir Alina Bozla birlikte dizinin başrolünü paylaşmaktadır. Dizide doğum gününde para bulup zengin taklidi yapmaya çalışan bir kız tarafından kandırılan bir adamı canlandırdığı bu dizi halen devam etmektedir.
Taro Emir 15 Haziran 1997'de dünyaya gelmiştir. Annesi ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, babası ünlü efsane futbolculardan Metin Tekin'dir.
Uzun yıllar yurt dışında yaşamıştır ve Oxford Üniversitesi'nden seans eğitimi almıştır. 3 yıl da Amerika'da yaşamış burada da oyunculuk adına pekçok ünlüdem eğitim alma şansına sahip olmuştur.
Cevap
4Cevap
Yanii Sadakatsiz- Selçuk karakterinin üstüne çıkabilir mi bilmiyorum o benim için uzun bir süre Selçuk olarak kalacak sanırım
Ben yakışıklı bulmuyorum yaa çok zayıf çelimsiz küçük bişey 😅
Taro emir yapma annecim gözlerin öyle kalacak
dalgalı, kıvırcık saclı insan cekiciligi gercekten var yaa
Sadakatsiz’de oynamış mıydı bu beyefendi
Bir peri masalı
itici
Çok sempatik yaaa
Sadakatsiz
Yasak elma 🍎
Seydaa kusura bakmq yazamadım sana. Dm dn ulasir misin acil
İzlemiyorum
Sadakatsiz