Valla benim işime hangisi geliyorsa öyle izliyorum. Animasyonlar da ise kesinlikle dublaj tercih ediyorum. Tarihin en iyi dublajı da görseldekidir bu arada. 😃Pul biber mi anağın.. 😃🦁
Filmleri dizileri dublajlı mı izliyorsunuz, dublajsız mı?
Dublaljlı izlerim çoğunlukla altyazılı olunca yazıları okuyacağım diye filmi izleyemiyom yazılar bazı filmlerde çok çabuk geçiyo ya geri alcam ya da durdurarak izlicem dublaj en iyisi bence
alt yazılı izliyorum hepsini lâkin dublajlı izlediğim iki tane film var birincisi harry potter çocukluğumun filmi olduğu için dublaja alışmış kulağım ikinicisi alacakaranlık filmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Altyazılı izliyorum
Dublaljlı izlerim çoğunlukla altyazılı olunca yazıları okuyacağım diye filmi izleyemiyom yazılar bazı filmlerde çok çabuk geçiyo ya geri alcam ya da durdurarak izlicem dublaj en iyisi bence
alt yazılı izliyorum hepsini lâkin dublajlı izlediğim iki tane film var birincisi harry potter çocukluğumun filmi olduğu için dublaja alışmış kulağım ikinicisi alacakaranlık filmi
Animasyonları dublajlı izlemeyi seviyorum… onun dışında alt yazılı tercihimdir… orjinal dilinde izlemeyi severim…
Yemek yerken dublajlı izliyorum çünkü altyazıyı okuyamıyorum lokmalarıma odaklanmaktan ama onun dışında kesinlikle altyazı.
Keyfime göre değişiyor genellikle dublajlı izlerim ama bazen dublajsız izlemek zevkli geliyor
Alt yazı daha keyifli, çevirimler genelde mizacı ya da orada vurgulanmak istenen olayı yansıtmıyor ve aynı tadı vermiyor
Küfürbaz Haydo efsanedir. Bütün videolarını izledim. Kim yapmışsa gerçekten çok yaratıcı bir fikir. 😅😂
Boş oturup izliyorsam alt yazılı izlerim ama dublaj konusunda çoğu ülkenin çok çok üstündeyiz dublajlı izlemekte sıkıntı değil izlenir
ben orijinal dil neyse onda izliyorum ama altyaziya o kadsr alistim ki turkce filmde bile altyazi ariyorum.
Dublajlı izlerim. Alt yazıyı takip ederken film kaçıyor.
Altyazı severiz, dublajı açınca sanki doblocu eniştem konuşuyormuş gibi hissediyorum
Yabancı dizi ise Dublajlı tabiki de Altyazı Sevmiyorum
Almanca dublaj varsa öyle izlerim yoksa altyazı. Türklerin dublajı gerçekten :D komik oluyor
Dublajlı izlerm orjinalde alt yazıları takip etmek zornda kalıyorm
Dizi film izlemiyorum.. Böyle dertlerim de yok o yüzden..
Altyazılı izliyorum
Orijinal dilinde izlerim ama küçüklükten dublajlı izlemeye alıştığım filmleri (mesela Shrek) dublajlı izleyebiliyorum 🥺
Animasyon hariç altyazılı izlerim.
Dublajsız orijinal 🙂
Dublaj izliyemiyorum 🙄
Dublajlı izlerim.
Fark etmiyor
Dublaj
Akşam alt yazılı izledim
Moduma göre değişiyor.
Değişiyor Aslan Parcasi (:
Dublajlı tercih ediyorum genelde
İngilizce biliyorum gerek kalmıyor.
Dublajlı izlerim