Diziler & Filmler Hangisi daha iyi, daha efsane diziydi? gidenlergitti Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kurtlar Vadisi (İlk 97) Ezel Behzat Ç Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisi daha iyi, daha efsane diziydi? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Zor soru ezel'i s*ktir et de kurtlar vadisi ilk 97 ile behzat ç ölümüne kapışır karar veremedim 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Ezel diyen romantikler hiç vadiyi izlememiş demek ki 0 1 Yorumla gidenlergitti +1 yıl Ben de senin gibi düşünüyorum. Kvpnin oyuncu kadrosu bile müthiş Yorumla
Mulatinyo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kvp nin memati olmeden onceki tum bölümleri tokatlar hepsini 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 773 cevap paylaştı. Kurtlar Vadisi demeyen de ne bileyim 0 0 Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ezel tabiki 0 5 Yorumla gidenlergitti +1 yıl Kurtlar vadisi bence ezelden daha iyi müzikleri bile hâla dillerde Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl İnsanın hangi tür sevdiğine bağlı ben böyle siyaset sevmiyorum Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl İlk 97 yi izledim evet güzel ama boğuyor beni Yorumla gidenlergitti +1 yıl Son bölümleri daha sıkıcı yalan yok ama bence daha güzel ama sana da saygı duyarım Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Tür farkı var karşılaştırmak anlamsız aynı tür dizi değiller Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı. Behzat Ç. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zor soru ezel'i s*ktir et de kurtlar vadisi ilk 97 ile behzat ç ölümüne kapışır karar veremedim
Ezel diyen romantikler hiç vadiyi izlememiş demek ki
Ben de senin gibi düşünüyorum. Kvpnin oyuncu kadrosu bile müthiş
Kvp nin memati olmeden onceki tum bölümleri tokatlar hepsini
Kurtlar Vadisi demeyen de ne bileyim
Ezel tabiki
Kurtlar vadisi bence ezelden daha iyi müzikleri bile hâla dillerde
İnsanın hangi tür sevdiğine bağlı ben böyle siyaset sevmiyorum
İlk 97 yi izledim evet güzel ama boğuyor beni
Son bölümleri daha sıkıcı yalan yok ama bence daha güzel ama sana da saygı duyarım
Tür farkı var karşılaştırmak anlamsız aynı tür dizi değiller
Behzat Ç.