Diziler & Filmler Yalı Çapkını vs Muhteşem Yüzyıl vs Binbir Gece hangisi daha iyi dizi bu üçünün arasında? Swainf Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fikirlerinizi merak ediyorum açıkçası Yalı Çapkını Muhteşem Yüzyıl Binbir Gece Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Sizce hangisi Yalı Çapkını vs Muhteşem Yüzyıl vs Binbir Gece hangisi daha iyi dizi bu üçünün arasında? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TravisBicle Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yalı çapkını kesinlikle çöp.Bunlar arasında en izlenebilir olan Muhteşem Yüzyıl 1 2 Yorumla Swainf +1 yıl Binbir Gece de fena degil Yorumla TravisBicle +1 yıl Yani hiç görmediğim için yorum yapmayayım ama genel olarak söylemek gerekirse izlediğim türk dizilerine bakarak eğer komedi değilse izlenecek şeyler değil en fazla bir komedi filmi açar izlersin Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hepsi kötü . Muhteşem yüzyılda anlatılanlar yanlış. Hürrem sultanı cadıya çevirmişler resmen. Diğerleride klasik türk dizisi. 0 0 Yorumla
Enzekiüye Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 64% +1 yıl Yalı çapkını😅😇😁 1 1 Yorumla Swainf +1 yıl Benim son seçenek Muhteşem Yüzyıl derim burada sonra Binbir Gece Yorumla
Liana_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Muhteşem Yüzyıl 1 1 Yorumla Swainf +1 yıl Bencede bu üçünün arasında en iyisi o Yorumla
Empty_note Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Muhteşem yüzyıl 1 2 Yorumla Swainf +1 yıl Oy kullanabilir bir de rica etsem Yorumla Swainf +1 yıl Bu üç dizinin arasında en mantıklı olanı evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yalı çapkını kesinlikle çöp.
Bunlar arasında en izlenebilir olan Muhteşem Yüzyıl
Binbir Gece de fena degil
Yani hiç görmediğim için yorum yapmayayım ama genel olarak söylemek gerekirse izlediğim türk dizilerine bakarak eğer komedi değilse izlenecek şeyler değil en fazla bir komedi filmi açar izlersin
Hepsi kötü . Muhteşem yüzyılda anlatılanlar yanlış. Hürrem sultanı cadıya çevirmişler resmen. Diğerleride klasik türk dizisi.
Yalı çapkını😅😇😁
Benim son seçenek Muhteşem Yüzyıl derim burada sonra Binbir Gece
Muhteşem Yüzyıl
Bencede bu üçünün arasında en iyisi o
Muhteşem yüzyıl
Oy kullanabilir bir de rica etsem
Bu üç dizinin arasında en mantıklı olanı evet