Diziler & Filmler En son ne zaman sinemaya gittiniz? galadrieeel Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangi film idi?benim 3 sene oluyor herhalde güzel film var mı bu aralar En son ne zaman sinemaya gittiniz? Cevapla Sinema Soruları Film Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl 2016’da gitmiştim en son. Haftaya cuma gideceğim. 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı. 2 ay önce 1 de bu ay gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Thor’un son filmine gittim, Temmuz ayıydı. 2 ay sonra da Avatar 2 var, ona gideriz 0 0 Yorumla
cesurol34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl 2 senedir film yok ama haftayadan itibaren 7 hafta üst üste gideceğim artık filmler başladı 0 0 Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Pandemiden önce arkadaşımla bir komedi filmine gitmiştik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
2016’da gitmiştim en son.
Haftaya cuma gideceğim.
2 ay önce 1 de bu ay gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa
Thor’un son filmine gittim, Temmuz ayıydı. 2 ay sonra da Avatar 2 var, ona gideriz
2 senedir film yok ama haftayadan itibaren 7 hafta üst üste gideceğim artık filmler başladı
Pandemiden önce arkadaşımla bir komedi filmine gitmiştik
en son geçen ay amr khan filmine gittim
3 sene oluyor benimde
Tiyatroya düşkünüm. İşim olmaz.
3sene falan
Bergene gittim