Merhabalar Herkese 🎥🍿

Ben bunu daha önce yaptım. Annemle bir komedi filmine girmiştik ve o kadar kötüydü ki yarıyı zor bekledik. Para verilen bir şeyi yarıda bırakmak zordur siz düşünün 😅
Siz de bunu yaşadınız mı?
Merhabalar Herkese 🎥🍿

Ben bunu daha önce yaptım. Annemle bir komedi filmine girmiştik ve o kadar kötüydü ki yarıyı zor bekledik. Para verilen bir şeyi yarıda bırakmak zordur siz düşünün 😅
Siz de bunu yaşadınız mı?
Şimdiye kadar gidipte beğenmediğim film olmadı çünkü ya dört gözle beklediğim filmler oluyor ya da çevrem tarafından çok övülen filmler oluyor.
Bir kere yarıda bıraktım o da korku filmiydi ve arkadaşım korkudan bayılacak falan diye çıkmak zorunda kalmıştık.😒
Bir kere filmi yarıda bırakıp kaçmıştım.
Filmden dolayı değil. film güzeldi ama ben zaman geçirmek için sinemada film izlemeye gitmiştim. Ara olduğunda çıkıp kaçmıştım. Artık devamını İnternetten izledim.
Cevap
14Cevap
Bir iki tane korku filminde,
Öldür beni sevgilim filminde çıkmıştım. Bergen de çıkmayı düşündüm ama sabrettim
Hayır hiç olmadı.
Çok uzun süre önce olmuştu. Arkadaş bu nedir deyip ikinci yarısına dönmemiştim filmin.
1 ay önce oldu bu olay hahahaha beğenmedim yarida biraktik ve ciktik
Hangi filmm
Thor...
Başka film yoktu buna girelim dedik ve güzel değildi yarida birakip ciktik
ne olur ne olmaz belki duzelir diye bekliyorum ben, en son mesela en son suikast trenini izlemistim, ilk yari ehhh iste, yinede bekledim, sonu guzeldi
Özellikle seçerek izlediğim için en fazla beklentimin bir tık altında olur o kadar.
Terkedecek kadar bir durum yaşamadım.
Teksen çikabilirsin ama birileriyle gidince nereye nereye diyip carliycak
Doğru anca yanındakinin de beğenmemesi lazım
Bir kere yaptım bunu. Hiçte pişman değilim 😂
Üniversitede yapmıştım bunu. Sırf vakit geçirelim diye gittik fakat tam tersi zaman kaybıymış jfjfjf
Sinemaya bi kez animasyon izlemeye gitmiştim ve o ortamı hiç sevmedim sinemaya gitmeyi gereksiz buluyorum
Yarıda bırakacağım filme gitmem, film sektörünü iyi bildiğimden oyuncular, yönetmen, müzik bunlara bakarım
Bu durumu bir kez yaşadım.
Mısıri bile dışarda yediğimiz oldu evet
Kötü bir haber alıp mecbur çıktığım olmuştu.
Çıkmadım ama acı çekerek izledim adeta
Olmadı
Oldu evet
Evet oldu
Yokk
Hayır tatlım
Çok olmuştur
Hayır
Olmadı
Olmuştu bı ara evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?