Diziler & Filmler 'İplikçi Nedim' olarak tanıdığımız İsmail İncekara hayatını kaybetti. Nedim karakterini sever miydiniz? Aşşolaşaşak Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i hayatını kaybetti. :( Şahane bir aktördü. 'İplikçi Nedim' olarak tanıdığımız İsmail İncekara hayatını kaybetti. Nedim karakterini sever miydiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Huzur içinde yatsın. 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Suskunluk yasasi… Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 0 0 Yorumla
Hanicancan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Osman Wöber de rahmetli olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. İyi kazanmış keyifli hayat sürmüşlerdir diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
RedTuborg Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çakiiirrr ne fark eder ha param ha canim... Allah ikisini de alsa kurtulsam diyordu kurtlar vadisinde.. Allah mekanını cennet etsin güzel adamdı.. 0 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Dizideki karakteri çok sempatikti ama kişiliğini bilmiyorum Allah rahmet eylesin 1 0 Yorumla
TakkeliHoca Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl canimm ihlamur içermisin. ıhlamuru sevdiren adam. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İplikçi Nedim: Ne zamandir para görmeyen gözümüz bayram edecek Necmi beyciğim. İnanirmisin kasanin kapisini yağlattim, açilmaya kapanmaya gacur gucir.. vallahi anaciğimin südyeninde daha çok para vardiNur içinde yat İsmail abi.. 1 0 Yorumla
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Vay be her ay Kurtlar Vadisi'nden birisi vefat ediyor, sıra bana da geliyor. 0 0 Yorumla
Last-Kibar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aman kuzuuuummm. Sanki kefenin canı var demesiyle aklımızda kalacak usta oyuncu 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 707 cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin. Konsey öbür tarafta toplanıyor artık Karahanlı, kılıç, Nizamettin kaldı 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kurtlar Vadisi'ni çok izlemedim. Allah rahmet eylesin. 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Yahudi tüccar imajını sergilemiş şimdi baktim da ilginç 0 0 Yorumla
AVŞARLAR Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çakiiirrr bende sizi bekliyordum caniiimmm 😅 Allah rahmet eylesin 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı. Harika bir oyunculuk sergilemişti oskar bile alabilirdi. 0 0 Yorumla
Hakaann999 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ahu Cakiiirrr kujummmm Allah rahmet eylesin kurtlar vadisi öbür tarafta toplanıyor. 0 0 Yorumla
KameSennin Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hadi beee. Ülen deve tuncayla beraber sevdiğim trol tiplerden biriydi. 0 0 Yorumla
Zaza0700 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Iplikci nedimden para koparmak israil’den toprak almaktan kolay 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabi canimmm derdi mekanı cennet olsun 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aman caaniiimmm paraciklarım iyi olsun 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Oyunculuğu çok iyiydi. Allah rahmet eylesin 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Oyuncumuydu bu. Hayret denk gelmedim hiç. 0 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Hiç tanımam. ama allah rahmet eylesin diyelim. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin.. 🙏 0 0 Yorumla
huseyincan_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Parada canda gitti allah rahmet eylesin nedim 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 315 cevap paylaştı. Gerçekten çok üzüldüm. Rabbim rahmet eylesin. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vay be koskoca İplikçi.. Allah rahmet eylesin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Huzur içinde yatsın.
Suskunluk yasasi… Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Osman Wöber de rahmetli olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. İyi kazanmış keyifli hayat sürmüşlerdir diye düşünüyorum.
Çakiiirrr ne fark eder ha param ha canim... Allah ikisini de alsa kurtulsam diyordu kurtlar vadisinde.. Allah mekanını cennet etsin güzel adamdı..
Aman canniiiim sende mi öldün 😕
Dizideki karakteri çok sempatikti ama kişiliğini bilmiyorum
Allah rahmet eylesin
canimm ihlamur içermisin. ıhlamuru sevdiren adam.
İplikçi Nedim: Ne zamandir para görmeyen gözümüz bayram edecek Necmi beyciğim. İnanirmisin kasanin kapisini yağlattim, açilmaya kapanmaya gacur gucir.. vallahi anaciğimin südyeninde daha çok para vardi
Nur içinde yat İsmail abi..
Vay be her ay Kurtlar Vadisi'nden birisi vefat ediyor, sıra bana da geliyor.
Aman kuzuuuummm. Sanki kefenin canı var demesiyle aklımızda kalacak usta oyuncu
Allah rahmet eylesin. Konsey öbür tarafta toplanıyor artık Karahanlı, kılıç, Nizamettin kaldı
Kurtlar Vadisi'ni çok izlemedim. Allah rahmet eylesin.
Yahudi tüccar imajını sergilemiş şimdi baktim da ilginç
Çakiiirrr bende sizi bekliyordum caniiimmm 😅 Allah rahmet eylesin
Harika bir oyunculuk sergilemişti oskar bile alabilirdi.
Ahu Cakiiirrr kujummmm
Allah rahmet eylesin kurtlar vadisi öbür tarafta toplanıyor.
Hadi beee. Ülen deve tuncayla beraber sevdiğim trol tiplerden biriydi.
Iplikci nedimden para koparmak israil’den toprak almaktan kolay
Severdik, rahmetliyi
Tabi canimmm derdi mekanı cennet olsun
Aman caaniiimmm paraciklarım iyi olsun
Oyunculuğu çok iyiydi. Allah rahmet eylesin
Oyuncumuydu bu. Hayret denk gelmedim hiç.
Çakirrr kuzum svhdkjkoşasdhılkbh
Çakirr nerdesin kuzum 😂😂
Hiç tanımam. ama allah rahmet eylesin diyelim.
Allah rahmet eylesin.. 🙏
Parada canda gitti allah rahmet eylesin nedim
Gerçekten çok üzüldüm.
Rabbim rahmet eylesin.
Vay be koskoca İplikçi.. Allah rahmet eylesin
Severdim. Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin hoş sözleri vardı
Allah rahmet eylesin
-Caniiğğğğm.
Allah rahmet eylesin kuzum
Allah rahmet eylesin (caniim)
Allah rahmet eylesın