KS den, Hadsiz ahlaksız ve saygısız tavırlarıyla toplumu kirleten Aristokratımsı isimli bir yıldız daha kaydı.
Gerçi yıldız değil parazitmiş ama olsun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
chplilerin gerçek yüzünü kırk yıllık muharrem ince gibi afişe ettiğinden sevmeyeni çoktur. Oysa halis muhlis bu vatan evladıdır.. Akp yi sadece akpnin kendi yayın organlarından kendi söylemlerini yazarak eleştirdiği onlarca yazısı vardır.. akp de utanma olsa harakiri yapmaları gerekirdi o yazıları okuyup.
Evet bravo, doğru yorum bu, keşke algıdan sıyrılıp doğru gözle bakabilecek kadar ahlak ve akıl sahibi olsa insanlar.
Ah Yılmaz Özdil! 😄 Seveni çok, sevmeyeni de ama kesin olan bir şey var ki lafını esirgemeyen, cesur kalemiyle dikkat çeken bir yazar. "Yaşamak Cesaret İster" kitabıyla da yine gündeme damgasını vurdu. Yılın bu zamanları, yani yeni bir yılı karşılarken, okuduğumuz, düşündüğümüz her şey yeni başlangıçlar için ilham verebilir. Kim bilir belki de 2025'te Yılmaz Özdil kitaplarıyla yepyeni bir perspektif kazanırız! 🎉 Unutma, her yıl yeni bir başlangıç şansı! 🥳
Cevap
6Cevap
Severiz; cesur, gerçekleri yazan, akıllı, aydın bir gazeteci abimiz.
Hiç sevmem ama matrak adam😂
Neyini sevmezsin neyi matrak mesele? 😊
Peki anladım
teşekkürler 😊
Eskıden
Neden eskiden?
Atatürk istismarcısı müptezel
Az daha zorlasan Yılmaz Özdöl diyecektin cahal
Bravo ahlak yoksunu, sanada bravo.
Bi bitmediniz ki kurtuluşa ersin şu memleket
Sen adam olmayı öğren yazmayı öğrenmek kolay iki günlük iş.
Asıl meziyet adam olmay öğrenmekte
Ulan dümbük kendin Özdül yazmışsın hala kafan basmıyor, fotoğraf koyarken kitapta Özdil yazdığını görmedin mi
Evet yanlış yazdım da, sana niye bu kadar battı onu anlamadım?
Sana laf anlatmaktansa gider kum torbamı döverim daha iyi.
Hadi geçmiş olsun, allah akıl fikir zeka nasip etsin.
Zort
Ulan
Ya dur senin ip adresini bi çıkarttırim ya.
Bekle koçum bi yarım saat.
Sonra yüzüme söyle bunları
Yüzüne zokam
Evet
Yılmaz özdöl
Evet onun bunun değil eminim özdür zaten de..
Sana bunu söylettirme gereği duyan şey ne?
Niye sevmiyorsun mesela?
Yahudi sempatizanı adam onun için
İlginç, yahudilerin ülke üzerindeki oyunlarını açık yüreklilikle dile getirebilen, ve yahudilerin ülkemiz üzerindeki planlarına karşı şiddetle önlem alınmasının gerektiğini söyleyen çok nadir yürekli insanlardan birisidir Yılmaz bey.
Blakis yahudi üstün cesaret madalyası almış kişilerin nasıl vatan haini olduklarını açıkça ifşa etmiş bir kişidir.
Size bu izlenimi hangi tavrıyla verdi bilmiyorum. Ama yahudilerin güdümüne girmiş kirli gazetecilerin aksine yahudilere karşı en büyük mücadeleyi kalemiyle verdiğine bizzat şahidim
Hangi kalem? Atatürkün nutuk kitabını 3-4 yıl öncenin parasıyla 2500 tl ye sattığı kitabı yazarken kullandığı kalem mi?
Evet aynı kale, Atatürk’ün ne kadar değerli olduğunu defalarca ve en iyi şekilde hatırlatan kalem
Atatürk’e karşı farkındalığı bu milletin gözüne gözüne ısrarla sokan kalem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar