• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

En Sevdiğiniz Jean-Pierre Marielle Filmleri Nelerdir?

EmirDağlı
EmirDağlı Takip Et
Xper 5 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

Jean-Pierre Marielle'ın yer aldığı filmleri izlemek istiyorum en sevdiğiniz filmi ne?

En Sevdiğiniz Jean-Pierre Marielle Filmleri Nelerdir?
Film Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • maat_ra
    maat_ra Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl

En İyi Jean-Pierre Marielle Filmleri Nelerdir?

1-Les Galettes de Pont-Aven

Film, Les Galettes de Pont-Aven, Robert Bresson'un yönettiği 1975 Fransız dramasıdır. Başlık, Fransa'nın Brittany kentinde bulunan Pont-Aven kasabasında yapılan galerilere veya kreplere atıfta bulunur. Film, hapisten yeni çıkmış ve yeni bir başlangıç ​​yapmak isteyen genç bir adam olan Pierre (Philippe Léotard tarafından canlandırılıyor) etrafında dönüyor. Sonunda Pont-Aven'de bir krepçide çalışmaya başlar ve burada sahibi Madame Madeleine (Dominique Sanda tarafından oynanır) ile tanışır ve arkadaş olur. Ancak, Pierre'in geçmişi onu yakalar ve kendini suç hayatına geri çekilme tehlikesiyle karşı karşıya bulur. Les Galettes de Pont-Aven, ikinci şanslar, dostluk ve kurtuluşun gücü hakkında bir film.

2- Un Moment d égarement 1977

Un moment d égarement 1977 filmi, birbirlerine delice aşık olan genç bir çift hakkındadır. Birlikte bir çocukları var ve mutlu bir hayat yaşıyorlar. Ancak bir gün koca başka bir kadınla ilişki yaşamaya başlar. Karısı harap olur ve kendi değerinden şüphe etmeye başlar. Kocası için yeterince iyi olmadığını hissetmeye başlar. Film bir aşk, ihanet ve kalp kırıklığı hikayesidir.

3-Calmos

Calmos, Fransa'da küçük bir kasabada yaşayan bir grup arkadaşın hikayesini anlatan 1976 yapımı bir filmdir. Hepsi hayatlarında farklı sorunlarla boğuşuyorlar, ancak birbirlerinin şirketlerinde teselli buluyorlar. Film, onları hayatın iniş ve çıkışlarından geçerken takip ediyor ve nihayetinde dostluk ve sadakat hakkında bir hikaye.

4- Tous Les Matins Du Monde

"Tous les Matins du Monde", Alain Corneau'nun yönettiği 1991 Fransız filmidir. Film, Barok döneminin Fransız bestecisi ve viyolonsel sanatçısı Marin Marais'in hayatına dayanmaktadır. Filmin müziklerini Jordi Savall besteledi. Film, Marin Marais'in (Gérard Depardieu) yaşlı bir adam, yatalak ve ölümün eşiğinde olmasıyla başlıyor. Veda etmeye gelen eski öğrencisi Poussin (Jean-Pierre Marielle) tarafından ziyaret edilir. Poussin, Marais'ten hayatının hikayesini anlatmasını ister ve film daha sonra Marais'in gençliğine geri döner. Marais, Fransa'da küçük bir kasabada büyür ve müzikle ilk kez halk müziği sanatçısı olan babası tarafından tanışır. Marin henüz çocukken babası bir av kazasında ölür ve Marin usta bir kemancı olan amcasının yanına gönderilir. Marin hızla kemandaki yeteneğini gösterir ve müzik eğitimi alması için amcasının kanadı altına alınır. Marin, genç bir adam olarak müzik eğitimi almak için Paris'e gider ve kısa sürede şehrin en çok aranan müzisyenlerinden biri haline gelir. Ophélie (Anne Brochet) adında bir kadına aşık olur, ancak aniden zengin bir adamla evlendiğinde ilişkileri kısa sürer.

5- Şölen Başlasın (Que La Fête Commence)

Şölen Başlasın filminin konusu, sıkıcı hayatlarına geri dönmek zorunda kalmadan önce özgürlüklerinin son günlerinin tadını çıkarmaya çalışan bir grup arkadaştır. Hayatın boşa harcanmayacak kadar kısa olduğunu fark etmelerine yardımcı olan yeni bir arkadaş onlara katılır. Günlerini parti yaparak, içerek ve birbirlerinin şirketlerinin tadını çıkararak geçirirler. Ancak günler geçtikçe bunu sonsuza kadar sürdüremeyeceklerini anlarlar. Sonunda yetişkinliğin sorumluluklarıyla yüzleşmek zorunda kalırlar.

6-As the Moon,

Ay 1977 filmi, ay taşından örnekler toplamak amacıyla aya gönderilen bir grup astronot hakkındadır. Ayrıca başarılı bir şekilde yaptıkları ayda bir üs kurmakla görevlendirilirler. Ancak, ayın yüzeyindeyken, üslerini yok etmeye niyetli bir grup uzaylı tarafından saldırıya uğrarlar. Astronotlar savaşır ve sonunda uzaylıları yener, ancak bazı kayıplar vermeden önce değil.

7- Les Grands Ducs

Les Grands Ducs 1996 filmi, babaları ölünce yeniden bir araya gelmek zorunda kalan iki ayrı erkek kardeş hakkında bir Fransız komedisidir. Film, kardeşleri yeniden bağ kurmaya ve ilişkilerini düzeltmeye çalışırken takip ediyor. Yol boyunca birbirlerinin hayatlarını öğrenirler ve düşündüklerinden daha fazla ortak noktaları olduğunu keşfederler. Les Grands Ducs filmi aile, ilişkiler ve affetme hakkında iç açıcı bir hikaye.
    Coup de Torchon
    Coup de Torchon filmi, ülkesinde tanık olduğu yolsuzluk ve adaletsizlikten bıkan bir Fransız sömürge yöneticisini konu alıyor. İşleri kendi eline almaya karar verir ve yönettiği kasabayı temizlemek için tek kişilik bir haçlı seferi başlatır. Jean-Pierre Marielle, artık bıkmış huysuz yönetici rolünde olağanüstü bir performans sergiliyor. Film, sert bir sosyal yorumu olan bir kara komedi. Fransız sinemasının hayranları için mutlaka görülmeli.

8- Les Seigneurs

Les Seigneurs filmi, 2012 yılında vizyona giren bir Fransız komedi drama filmidir. Film, tamamı 60'lı yaşlarında olan bir grup arkadaşı konu almaktadır. Hepsi emekli olan arkadaşlar birlikte Fransız Alpleri'ne bir gezi yapmaya karar verirler. Ancak oraya vardıklarında kaldıkları beldenin bir grup genç tarafından işletildiğini öğrenirler. Arkadaşlar daha sonra gençler ve kendi kişisel sorunları ile ilgilenmek zorundadır. Jean-Pierre Marielle, 100'den fazla film ve televizyon dizisinde rol almış bir Fransız aktördür. En iyi Le Grand Amour (1969), Les Comperes (1983) ve Monsieur Hire (1989) filmlerindeki rolleriyle tanınır. Marielle, Monsieur Hire filmindeki performansıyla Yardımcı Rolde En İyi Erkek Oyuncu dalında Cesar Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül kazandı.

9-The Perfume of Yvonne

Yvonne Parfüm, mükemmel parfümü bulmaya çalışan bir kadın hakkında bir film. Farklı mağazalara gider ve mükemmel kokuyu bulmaya çalışır. Ayrıca parfümü giyecek mükemmel erkeği bulmaya çalışır.

10- Coup de Torchon

Coup de Torchon filmi, ülkesinde tanık olduğu yolsuzluk ve adaletsizlikten bıkan bir Fransız sömürge yöneticisini konu alıyor. İşleri kendi eline almaya karar verir ve yönettiği kasabayı temizlemek için tek kişilik bir haçlı seferi başlatır. Jean-Pierre Marielle, artık bıkmış huysuz yönetici rolünde olağanüstü bir performans sergiliyor. Film, sert bir sosyal yorumu olan bir kara komedi. Fransız sinemasının hayranları için mutlaka görülmeli.

Jean-Pierre Marielle Kimdir?

Jean-Pierre Marielle, birçok film ve televizyon dizisindeki rolleriyle tanınan Fransız bir aktördür. 1932'de Paris, Fransa'da doğdu ve oyunculuk kariyerine 1950'lerde başladı. Marielle 100'den fazla film ve televizyon programında rol aldı ve çalışmaları için birçok ödül kazandı. En dikkate değer rollerinden bazıları, "Burjuvazinin Gizli Cazibesi" (1972), "Büyük Kırmızı Olan" (1980) ve "Martin Guerre'nin Dönüşü" (1982) filmlerinde yer alır. Marielle ayrıca En İyi Erkek Oyuncu dalında César Ödülü ve En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre Ödülü de dahil olmak üzere birçok prestijli ödüle aday gösterildi.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

1

Cevap

• вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Aşk ve Terapi filmi çok hoş bir filmdi.

0
    0 Yorumla

Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > En Sevdiğiniz Jean-Pierre Marielle Filmleri Nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En Sevdiğiniz Jean-Pierre Melville Filmleri Nelerdir? 2 cevap verildi
En Sevdiğiniz Gérard Depardieu Filmleri Nelerdir? 3 cevap verildi
Jean Claude Van Damme'ın Rol Aldığı En beğendiğiniz filmleri hangileridir? 6 cevap verildi
Jean-Claude Van Damme filmleri sever misiniz? 34 cevap verildi
Jean-Claude Van Damme filmlerini beğeniyor musunuz? 11 cevap verildi
Anne-Marie'nin sarkıları arasında en sevdiğiniz hangisi? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızarmış tavuk menüsü sever misiniz?
  • Arabanızı bıcı bıcı yaptırıyor musunuz?
  • Tatlı su balıkları mı yoksa tuzlu su balıkları mı damak zevkinize daha uygundur?
  • Tarçın sizce en çok hangi tatlıya yakışır?
  • Neyli kek seversiniz?
  • Son ilişkinizin bitme sebebi neydi?
  • Aşk başka mıdır?
  • Bugün kahvaltıda ne yediniz?
  • Düzenli kullandığınız ilaç var mı?
  • Çocukların yanlış kurduğu kelimeler düzeltilmeli mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨