• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

En Sevdiğiniz Gérard Depardieu Filmleri Nelerdir?

civciv
civciv Takip Et
Xper 7 Yaş: 41
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

Gérard Depardieu'un yer aldığı filmleri izlemek istiyorum en sevdiğiniz filmi ne?

En Sevdiğiniz Gérard Depardieu Filmleri Nelerdir?
Film Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • FitDilber
    FitDilber Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 52%
    +1 yıl

En İyi Gérard Depardieu Filmleri Nelerdir?

1- Dost musun? Düşman mı? (Tais toi!)

"Tais toi!" yönetmenliğini Francis Veber'in yaptığı, başrollerini Gérard Depardieu ve Jean Reno'nun paylaştığı 2003 Fransız komedi filmidir. Film, yanlışlıkla mafya tetikçisi olduğu düşünülen ve gerçek mafya tarafından hedef alınan bir adam hakkında. IMDb puanı 7.1/10dur.

2- Asteriks ve Oburiks Sezar'a Karşı

Astérix & Obélix contre César filmi, Claude Zidi'nin yönettiği bir Fransız komedi filmidir. Asterix çizgi roman serisine dayanan filmde Asterix rolünde Gérard Depardieu, Obelix rolünde Christian Clavier ve Julius Caesar rolünde Roberto Benigni yer alıyor. Filmin konusu, Asterix ve Obelix'in Julius Caesar'ın Roma'da bir saray inşa etmesini engellemeye çalışması etrafında dönüyor. Onlara insanüstü güç veren sihirli bir iksir veren Getafix adında bir druidin yardımına başvururlar. İksir yardımıyla Romalı askerleri yenebilir ve Julius Caesar'ın sarayını inşa etmesini engelleyebilirler. Film, dünya çapında 100 milyon doların üzerinde hasılat elde eden bir gişe başarısıydı. Eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı, ancak Gérard Depardieu'nun performansı övüldü. Komik ve aksiyon dolu bir film arıyorsanız kesinlikle Astérix & Obélix contre César'a göz atmalısınız. IMDb puanı 5.9/10

3- Yeşil Kart 1990

1990 yapımı Green Card filminde Gérard Depardieu, yeşil kart alabilmek ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayabilmek için Amerikalı bir kadınla sahte bir evliliğe giren bir Fransız'ı oynuyor. Peter Weir'in yönettiği filmde Andie MacDowell da rol alıyor. Film, iki ana karakterin sürekli atışmaları ve birbirlerinin sinirlerini bozmaları nedeniyle bir hatalar komedisi. Ancak tüm bu kavgaların altında, farklılıklarına rağmen yavaş yavaş birbirine aşık olan iki insanın tatlı bir hikayesi vardır. Green Card bir gişe başarısı elde etti ve Depardieu için En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Orijinal Senaryo dahil olmak üzere birçok Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. İzlemeye değer, etkileyici ve eğlenceli bir film. IMDb puanı 6.3/10

4- Hayatımın Tatili

Hayatımın Tatili filmi ve Gérard Depardieu, tatilde tanıştığı bir adama aşık olan bir kadın hakkında tasasız bir romantik komedi. Film Fransız Rivierası'nda geçiyor ve güzel manzaralar ve büyüleyici karakterlerle dolu. Gérard Depardieu bu filmde mükemmel bir başrol oyuncusu ve başroldeki bayanla olan kimyası yadsınamaz. Yüzünüzde bir gülümseme bırakacak, kendinizi iyi hissettirecek bir film. IMDb puanı 6.5/10

5- Arkadaşımın Aşkı 2018

Gérard Depardieu, Sandrine Kiberlain, Adriana Ugarte ve Daniel Auteuil'in başrollerini paylaştığı ayrıc a Daniel Auteuil'in yönetmenliğini yaptığı Fransız komedi filmi. Filmin konusu, arkadaşının sevgilisi hakkında birliktelik hayali kuran adamın başından geçeneler. IMDb puanı 5.4/10

6- Pi'nin Yaşamı

Pi'nin Yaşamı, Yann Martel'in bir gemi kazasından sonra Richard Parker adında bir Bengal kaplanı ile bir cankurtaran botunda mahsur kalan Pi adlı genç bir adam hakkında bir romanıdır. Ang Lee'nin yönettiği film uyarlaması 2012'de gösterime girdi. Gérard Depardieu bu filmde Kasap rolünü oynamaktadır. IMDb puanı 7.9/10

7- Kaldırım Serçesi

La Môme filmi, şarkıcı Édith Piaf'ın hayatı hakkında 2007 Fransız biyografik drama filmidir. Filmde Piaf rolünde Marion Cotillard, menajeri Louis Leplée rolünde Gérard Depardieu yer alıyor. Film, Piaf'ın Paris'in kenar mahallelerindeki çocukluğundan bir şarkıcı olarak uluslararası başarısına kadar olan hayatını anlatıyor. Depardieu'nun filmdeki performansı eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı ve bazıları onu son yılların en iyi çalışması olarak nitelendirdi. Cotillard'ın performansı da övgü aldı ve birçok eleştirmen onu neslinin en iyi aktrislerinden biri olarak nitelendirdi. Film, gişede 100 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek ticari bir başarı elde etti. Imdb puanı 7.6/10

8-Şeytanın Güneşi Altında

Sous le soleil de Satan veya "Şeytanın Güneşi Altında", Maurice Pialat'ın yönettiği ve Gérard Depardieu'nun oynadığı 1987 Fransız filmidir. Film, Georges Bernanos'un 1926 tarihli aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Hikaye, Şeytan (Pialat'ın kendisi tarafından oynanan) tarafından intihara teşvik edilen Mouchette (Depardieu) adlı genç bir köylüye odaklanıyor. Şeytan önce Mouchette'e nazik yaşlı bir adam olarak görünür, ancak genç kadını lanetlemeye ikna etmeye çalışırken yavaş yavaş gerçek doğasını ortaya çıkarır. Pialat'ın filmi, insan doğasının karanlık ve atmosferik bir çalışmasıdır ve Depardieu, çelişkili ve nihayetinde trajik Mouchette olarak ustaca bir performans sergiliyor. Film, 1987 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye Ödülü'nü kazandı ve yaygın olarak 1980'lerin en büyük Fransız filmlerinden biri olarak kabul ediliyor. IMDb puanı 6.7/10

9-New York'a Hoş Geldiniz

New York'a Hoş Geldiniz, Abel Ferrara'nın yönettiği ve Nicholas St. John tarafından yazılan 2014 Amerikan komedi-drama filmidir. Filmde Gérard Depardieu, Drena De Niro ve Paul Calderón rol alıyor. İlk gösterimi 5 Eylül 2014'te 2014 Venedik Film Festivali'nde yapıldı ve 8 Mayıs 2015'te Amerika Birleşik Devletleri'nde IFC Films tarafından gösterime girdi. Film, Uluslararası Para Fonu (IMF) eski başkanı Strauss-Kahn'ın 2011 yılında New York City otel odasında bir hizmetçiye cinsel tacizde bulunmakla suçlandığı Dominique Strauss-Kahn olayının yarı kurgusal bir anlatımı. Film, Strauss-Kahn'ı (Depardieu'nun canlandırdığı) üç gün boyunca takip eder ve bu süre boyunca, kendisine göz kulak olmak üzere görevlendirilen bir dedektif (De Niro) tarafından gölgelenirken çeşitli iş ve sosyal etkinliklere katılır. Film geleneksel bir biyografi filmi olmasa da Strauss-Kahn'ın hayatı ve karakteri hakkında biraz fikir veriyor. Aynı zamanda, uluslararası finans ve siyasetin yüksek güçlü ve genellikle acımasız dünyasının bir resmini çiziyor. New York'a Hoş Geldiniz, tartışma ve tartışma yaratacağı kesin olan ilginç ve düşündürücü bir film. IMDb puanı 5.5/10

10-Garip Dostluk 2010

Gérard Depardieu'nun başrolde oynadığı yönetmenliğini Jean Becker'ın yaptığı filmin konusu 50'li yaşlarında olan Germain (Gérard Depardieu) sakin yaşamı olan bir adamdır. Evi annesinin bahçesinde ki karavan, en büyük zaman harcadığı işte parklarda ki güvercinleri beslemektir. Bir park gezisinde Margueritte (Gisèle Casadesus) tanışmasıyla hayata bakış açısı değişir. Margueritte (Gisèle Casadesus) yaşı ilerlemiş edebiyat bilgisi ile şaşırtıcı bir kadındır. Özgün karakteri Germain'i kendine hayran bırakır ve Margueritte (Gisèle Casadesus) sayesinde kitapların büyülü dünyasını keşfeder. IMDb puanı 7.2/10

Gérard Depardieu Kimdir?

Gérard Depardieu, Fransız aktör, yönetmen, yapımcı ve senarist. 200'den fazla film ve televizyon programında rol almış, tüm zamanların en üretken Fransız aktörlerinden biridir. Depardieu, iki Altın Küre Ödülü, bir Akademi Ödülü adaylığı ve bir BAFTA Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül ve adaylık kazandı.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

2

Cevap

• Raporsuzdeli07
    Raporsuzdeli07 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 61%
    +1 yıl

Fransadaki
    Her filmde oynuyo zaten gercek. İlgi gir bak
    Ben oburiks rolunu cok begeniyorum

0
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Asterix 1-2-3

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > En Sevdiğiniz Gérard Depardieu Filmleri Nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En Sevdiğiniz Jean-Pierre Marielle Filmleri Nelerdir? 2 cevap verildi
En sevdiğiniz Johnny Depp filmleri neler? 7 cevap verildi
Jean Claude Van Damme'ın Rol Aldığı En beğendiğiniz filmleri hangileridir? 6 cevap verildi
Oyunculuğuna birçoğumuzun hayran olduğu Johnny Depp filmlerinden en çok hangilerini seversiniz? 25 cevap verildi
Jean-Claude Van Damme filmleri sever misiniz? 34 cevap verildi
En Sevdiğiniz Jean-Pierre Melville Filmleri Nelerdir? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kalpteki hacet için nasıl dua edilmeli, Allah kalptekini istemeden de verir mi?
  • Bugün kimler Assassin's Creed serisine dalış yapacak?
  • Günaydın, sabahlari güne nasıl başlarsınız?
  • Gereğinden fazla değer verdiğin insanlar şu an neredeler?
  • En zor affedilen şey ihanet mi yalan mi?
  • Aynaya baktığınızda sadece kusurlarınızı mı görüyorsunuz, bunu nasıl aşıyorsunuz?
  • Bu yaştan sonra düzgün birini bulmak zor mu?
  • Dünya Kupasını hangi takımın kazanmasını istiyorsunuz?
  • Kadının en büyük şansı nedir, kimseye yar olmamak mı yoksa doğru insanı beklemek mi?
  • Her yıl memlekete gider misiniz, ne kadar kalırsınız ve neler yaparsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨