Oyunculuğu ve yakışıklılığına birçoğumuzun hayran olduğu Johnny Depp filmlerinden en sevdikleriniz hangileri?

Oyunculuğu ve yakışıklılığına birçoğumuzun hayran olduğu Johnny Depp filmlerinden en sevdikleriniz hangileri?

Korsan denince aklan ilk gelen isim Johnny Depp. Korkutucu bir unvan olsa da sempatik ve iyi kalpli rolüyle bize korsanları sevdiren kişi olsa da elbette sadece bu rolle Hollywood’da yer almadı. Pek çok efsane filmde yer almış ve pek çok ödül kazanmıştır. En sevilen Johnny Depp filmleri denince akla gelen filmleri sizin için toparladım.

Imdb: 7.3
Konu: Sweeney Todd (Johnny Depp) İngiltere'de yaşayan, hayata ümitle bakan mutlu bir berberdir. Güzel eşiyle birlikte güzel bir hayat süren Sweeney Todd’un eşinde yaşadıkları kasabanın önde gelen bir sakininin gözü vardır. Suçsuz yere hapse attırılır ve hayatı altüst olan Sweeney intikam yemini eder.
Aradan yıllar geçer ve Sweeney kasabaya nihayet döner. Her şey değişse bile onu bekleyen biri vardır Bayan Lovett... Onun yardımıyla suçluyu bulmak isteyen Sweeney artık şeytani bir cellada dönüşmüştür.
Oyuncular: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman

Imdb: 8.1
Konu: Yaşadıkları yerin valisi Weatherby Swann'ın küçük kızı Elizabeth, Jamaica'ya doğru gerçekleştirdiği deniz seyahatinde bir gemi enkazı bulur. Enkazdan sağ kalan tek kişi küçük Will’dir ve Elizabeth Will’in boynundaki altın madalyonu görünce onun bir korsan olduğunu anlar ve madalyonu alıp saklar. Aradan yıllar geçer, Elizabeth büyür genç kız olur ve azılı bir korsan olan Barbarossa onu kaçırır. Çılgın ve iyi kalpli korsan Jack Sparrow (Johnny Depp) demirci Will Turner'la bir olur ve Will’in çocukluk arkadaşı Elizabeth’i kurtarmaya çalışır.
Oyuncular: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley

Imdb: 5.9
Konu: Sınırdaki bir kasabada görev yapan bir hakimin buradaki şahit olduğu olaylardan sonra hayatı oldukça değişir. Emekli olacağı günü hevesle beklerken Albay Joll’un o bölgedeki barbarları takip edip faaliyetlerini raporlamasını ister. Ancak beklediğinin tam tersine barbarlar bağlı olduğu imparatorluğa değil, imparatorluk barbarlara işkence ediyordur. Bunun üzerine hakim sadakatini sorgulamaya başlar.
Oyuncular: Mark Rylance, Johnny Depp, Robert Pattinson

Imdb: 6.4
Konu: "City of Lies" kötü şöhretli ve son zamanların çözülememiş gerçek bir vakasını anlatır. The Notorious B. I. G.'nin ünlü cinayetine daha önce hiç bakılmamış provokatif bir perspektiften bakar. Yıllardır bu olayı çözmeye çalışan L. A. P. D. Dedektif Russell Poole ile birlikte itibarını ve kariyerini korumaya çalışan muhabir Jackson bu zorlu vakayı çözmek için çalışırlar. Bu olay için birleşseler de hiç beklenmedik yolsuzlukları ortaya çıkarırlar.
Oyuncular: Johnny Depp, Forest Whitaker, Toby Huss

Imdb: 6.7
Konu: Üniversitede profesör olan Richard’ın hayatı, 4. evre akciğer kanseri tanısı almasıyla tamamen değişir. Richard, hastalığını kabullenmeye çabalarken bir yandan da karısı tarafından aldatıldığını öğrenir. Hem kanser hem de karısının ihaneti ile mücadele eden profesör ömrünün kalan kısmını cesurca ve korkmadan yaşama kararı alır. Ömrünün son 6 ayını kimseyi umursamadan yaşayan Richard hayatı sevmeyi öğrenir.
Oyuncular: Johnny Depp, Rosemarie DeWitt, Odessa Young

Imdb: 6.5
Konu: Fantastik Canavarlar serisinin 2. filmi. Johnny Depp’in oynadığı karanlık büyücü Gellert Grindenwald Newt Scamander'ın yardımlarıyla Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi’nden (MACUSA) kaçmayı başarır ve kendine, gerçek amacından haberi olmayan müritler toplar. Grindelwald’in safkan büyücüler yetiştirip dünyaya hükmetme planı tüm dünya için tehlike arz eder. Buna izin vermek istemeyen profesör Albus Dumbledore, eski öğrencisi Newt Scamander'ın yardımını ister. Karşılaşacağı tehlikeden habersiz olan Newt, gerçek dostluklar ve aile bağları dahil sevgi ve sadakatinin test edileceği bir yola girmek zorundadır. Tüm büyücü ve sihir gücü olmayan insanların hayatı ona bağlıdır.
Oyuncular: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Johnny Depp

9 Haziran 1963 tarihinde ABD’nin Kentucky eyaletinde dünyaya geldi. 15 yaşında ebeveynleri boşandı. The Kids isimli bir rock müzik grubunda çaldı. İlk evliliğini grubun davulcusunun kardeşi ile yaptı. Onun yardımıyla Nicolas Cage ile tanıştı ve sektöre atıldı. Karayip Korsanları ile popülarite yakalayan Johnny Depp, Elm Sokağı’nda Kabus, Makas Eller gibi pek çok efsane filmde de başrol olarak yer almıştır. Sayısız ödüle sahip olan Johnny şu sıralar Amber Heard ile olan çekişmeli boşanmasıyla gündemdedir. Dava Johnny Depp’in kazanmasıyla sonuçlanmıştır.
Cevap
6Cevap
Karayip korsanları tabi ki
Her filmi ama makas eller ile hayalet süvarinin yeri farklıdır :)
Karayip korsanları mükemmel ama ben slepy hollow hayalet süvari diyorum
Yakışıklı değil bence. Gençliği hariç. Sizır hends güzeldi :)
Deep'im benim yaa❤ Bu adama aşık olmayan var mı😄
Karayip Karsonları tabiki.
Çoğu güzel filmlerinin karayip korsanları bir başka ama çok sevdiğim bir oyuncu.
Charlie’nin çikolata fabrikası 🍫
Ya bu da soru mu, kaptan jack sporrow'lu karayip korsanları serisi varken diğerleri benim için seçenek bile olamaz.
Kaptan Jack Sparrowww
ben kendisine hayran değilim, hiçbir şekilde.
Charlie’nin 🍫🍫fabrikası
pirates of the caribbean🤌🏿
Karayip korsanları kesinlikle.
Amber heard ve Jonny Depp davasının belgeseli
Bu adamın her filmini seviyorum
Jack sparrov efsane
Charlie'nin çikolata fabrikası😍
karayip korsanları
Karayip korsanları ❤️
Her filmi abi
Karayip Korsanlarııı
Karayip Korsanları