• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

En sevdiğiniz Leonardo DiCaprio filmleri nelerdir?

Yabababadu
Yabababadu Takip Et
Yoda Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor

Film Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • YourName333
    YourName333 Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Merhabalar, sinemanın altın çocuğu Leonardo Di Caprio hakkındaki sorunuzu görünce çok sevindim. Zira kendisi hem özel hayatıyla, hem de sinemadaki performanslarıyla son dönemin en gözde isimlerinden. Gelin şimdi sizlere hazırladığım kraonolojik olarak en sevdiğim Leonardo Di Caprio filmlerine bakalım ^^

En iyi Leonardo Di Caprio Filmleri

1. Gilbert'ın Hayalleri

1993 yapımı olan filmde henüz yeni yeni tanınan müthiş iki aktör vardır : Leonardo Di Caprio ve Johnny Depp. İkisi başrolleri paylaştığı bu filmin Imdb puanı 7.7/10’dir.

Gilbert'ın Hayalleri
    Gilbert'ın Hayalleri

JohnnyDepp, Leonardo DiCaprio ve Juliette Lewis gençlik dönemlerinde çektikleri Gilbert'ın Hayalleri adlı film, ailesinin arasına sıkışmış bir gencin öyküsünü anlatıyor... Otistik kardeşi oynayan DiCaprioya bakama sorumluluğu Gilbert'a (Depp) vermiştir şişman annesi... Sonraları aşık olan Gilbert için hayat inanılmaz derecede zorlaşmıştır. Bu zorluklar içerisinde bu muhteşem kadronun harika performansıyla büyüleniyoruz filmde. Film dram ve romantik kategoride olup tam bir kült eserdir.

2. Titanik

1998 yılında çekilen Titanic filmi adeta sinema tarihinin gözdelerindendir ve hala üzerine konuşulduğu gibi, yayınlandığı zaman yine yüksek reytingler alarak izlenmektedir. Filmin Imdb puanı 7.9/10’dur.

Titanik
    Titanik

Bir insan elinden çıkma olan ve dünyanın o döneme dek karşılaştığı en devasa eserlerden biri olan Titanic’in baş kahramını olduğu film, bu gemiyle yolculuk yapmak için bir araya gelen insanların, bu ihtişamlı geminin görkemine ve başlarına geleceklerden habersiz bir şekilde hazin bir maceraya atılmasına konukluk etmektedir film. Bu yolculuk hikayesinde dünya tarihine derin izler bırakacak bir de aşk hikayesi vardır ki, sırrı hala konuşulmaktadır. İşte böylesine bir eserdir Titanic ve tam tamına 11 dalda Oscar heykeli kazanmıştır.

3. Göklerin Hakimi

2005 yılında vizyona girmiş olan ve orijinal ismi ‘’ The Aviator ‘’ olan Di Caprio filmi bir dram konusudur ve biyografidir. Ama İşin içerisinde yönetmen olarak Martin Scorsese varsa ve başrol de Di Caprio ise sizi bambaşka dünyalara götürmesi içten bile değildir. Filmin Imdb puanı 7.5/10’tir.

Filmde, ergenlikten yeni çıkmış Hughes, babasının matkap ucu fabrikasından kalan serveti, I. Dünya Savaşı'nda savaşan uçakları konu alan "Cehennem Melekleri" adında bir film çekmek için kullanmak gibi çılgın bir karar alan Hughes, benzeri olmayan bir film yapmak üzere yola çıkar ve bu yol ona büyük bir şöhreti de beraberinde getirir. Bu şöhret ve varlık nelere gebedir acaba? Filmde bunu izleyeceksiniz. Hem de hırsın, aksiyonun hiç bitmediği bir atmosferde.

4. Köstebek

2006’da vizyona giren suç ve gerilim konulu filmin Imdb puanı 8.5/10 gibi inanılmaz iddialı bir puandır.

Köstebek
    Köstebek

Köstebek, Massachusetts Eyalet Polisi’nin şehrin en büyük suç organizasyonunu çökertmek için geniş çaplı bir mücadele başlattığı Güney Boston’da geçiyor. Amaç, güçlü mafya babası Frank Costello’nun (Jack Nicholson) egemenliğine içeriden bir müdahaleyle son vermektir. Güney Boston’da büyümüş olan genç çaylak Billy Costigan’a (Leonardo DiCaprio), Costello’nun çetesine sızma görevi verilir. Bu tehlikeli görevle başlayan gerilim ve mazera bir an olsun bitmez. Çok görkemli bir oyuncu kadrosu da olan filmi izlerken gözlerinizi bir an olsun ayrıamayacaksınız.

5. Başlangıç

2010 yapımı olan Başlangıç filmi bilim kurgu kategorisindedir ve Imdb puanı ise 8.8/10’dır.

https://www.youtube.com/embed/JkwyKbLGWl8

Filmin yönetmeni ve senaristi Christopher Nolan olunca, zaten anlıyorsunuz ki iç içe olaylar ve kurgular sizi bambaşka dünyalara götürecektir.

Filmde ise, Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb'un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır.

6. Zindan Adası

2010 yapımı olan ve gizem, dram kategorisinde olan bu film sanıyorum ki Di Caprio’nun en kült eseridir çünkü hala inanılmaz bir kitle tarafından izlenmekte, üzerine konuşulmaktadır. Filmin Imdb puanı ise 8.2/10’dir.

Zindan Adası
    Zindan Adası

Massachussets sahili açıklarındaki bir adada suç işlemiş akıl hastalarının tedavi edildiği hastanedeki bir katilin esrarengiz şekilde kayboluşunu soruşturmakla görevlendirilen Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) ve Chuck Aule (Mark Ruffalo) adlı iki polisin baş döndüren hikayesi konu ediliyor.

7. Para Avcısı

2014 yılında vizyona giren ve orijinal ismi aslında ‘’ The Wolf of the Wall Street ‘’ olan bu film o zaman büyük ses getirmişti. Çünkü işlediği konu aslında Amerikan borsasının altındaki pis tabloydu. Filmin Imdb puanı 8.’/10’dir.

https://www.youtube.com/embed/iszwuX1AK6A

24 yaşında genç ve hırslı bir adam olan Jordan Belfort, yatırımcıları aldatarak kısa zamanda köşeyi döner. Kısa zamanda tonla para kazanıp o parayı aynı zamanda çabucak harcayabilen birisi olur. Uyuşturucu kullanan, hayat kadını ile ilişkiye giren pahalı ve pis bir hayatı vardır. Film, gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır ve Amerikan borsasında çalışan komisyoncu Jordan Belfort'un biyografisinden esinlenilmiştir.

8. Muhteşem Gatsby

Aynı isimli romandan uyarlama olan bu film, romana da sadık kalan ve benim de bilhassa çok sevdiğim bir Di Caprio eseridir. Filmin Imdb puanı 7.2/10’dir.

https://www.youtube.com/embed/WW6DiNUky38

Yazar olma basamaklarını tırmanan Nick Carraway 1920'lerde eğlence hayatının gözdesi konumuna yükselen New York'a gelir. Kendi Amerikan rüyasının peşindeyken tesadüfen milyoner Jay Gatsby ve onun çevresiyle yolları kesişir. Carraway'nin alkolün su gibi aktığı, göz kamaştırıcı partilerle tanışması fazla zaman almaz. Öte yandan bu büyülü Amerikan rüyasının çöküşü de yaklaşmaktadır. Dışarıdan görkemli görünen bu hayatın örtbas etmeye çalıştığı gerçekler su yüzüne çıkacaktır...

Amerikan buhran dönemini de film çok iyi bir şekilde sancılı ama şaşalı halleriyle yansıtmaktadır.

9. Diriliş

2016 yapımı olan Diriliş, birçok manada çok konuşuldu. Di Caprio’nun kendi adına aldığı ilk Oscar bu filmdir, ayrıca filmde dublör kullanmamış, filmdeki o müthiş at ve ayı sahneleriyle de hafızalara kazınmıştır. Filmin Imdb puanı 8/10’dir.

Bu doğal ortamda dublör kullanmadı kendisi
    Bu doğal ortamda dublör kullanmadı kendisi

Filmin konusu ise şöyledir : İskoç kökenli bir avcı olan Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) bugün Dakota adıyla bilinen bölgede gerçekleştirilen bir av gezisinde bir ayının saldırısına uğrayarak ölümcül bir şekilde yaralanır. Hayatta kalma umudu çok zayıf olan Glass, ekipte yer alan John Fitzgerald (Tom Hardy) tarafından vahşi doğada ölüme terkedilir, oğlu da öldürülür. Müthiş bir dayanma gücüyle hayatta kalmayı başaran Glass, oğlunu öldüren Fitzgerald'dan intikamını alabilmek için zorlu bir yolculuğa başlar.

10. Bir Zamanlar... Hollywood'da

Son dönemin konusu ve oyuncu kadrosuyla en çok konuşulan filmlerinden biri olan Bir Zamanlar Hollywood’da filminin Imdb puanı 7.6/10’dır.

Bir Zamanlar... Hollywood'da
    Bir Zamanlar... Hollywood'da

Filmin konusu ise şöyledir : Hippi yükselişinin yaşandığı 1969 yılında geçen Once Upon a Time in Hollywood'da, Western filmlerinin yıldızı Rick Dalton ve dublörü Cliff Booth artık tanımadıkları bir şehirde iş yapmaya çalışmaktadırlar. Dalton'un ünlü komşusu Sharon Tate, Charles Manson ve yandaşlarının işleyeceği korkunç bir suçun kurbanı olurken komşuları olan Dalton ve Booth'un yolları hiç beklemedikleri bir şekilde bu hikayeyle kesişecektir.

Leonardo DiCaprio Kimdir?

Leonardo Wilhelm DiCaprio 11 Kasım 1974tarihinde ABD’de doğdu. Amerikalı oyuncu ve yapımcı. DiCaprio, 1990'ların başında televizyon reklamlarında görünerek oyunculuk hayatına başladı ve ardından Santa Barbara ve Growing Pains gibi dizilerde rol aldı. 1991'de Mahluklar 3 filmindeki Josh rolüyle sinema hayatına başladı. 1993 yılında Bu Çocuğun Hayatı filminde başrolde oynadı. Aynı yıl Gilbert'in Hayalleri filminde oynadı ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında ilk Akademi adaylığını elde etti. Günlük ve Romeo + Juliet filmleriyle halk tarafından tanınmaya başlandı. 1997 yılında James Cameron'un Titanik filmiyle uluslararası üne ulaşmış oldu.

2000 yılından bu yana DiCaprio, geniş bir film yelpazesinde yaptığı çalışmalarla büyük beğeni topladı. DiCaprio'nun sonraki filmleri arasında; Demir Maskeli Adam, biyografik suç draması Sıkıysa Yakala ve ileriki zamanlarda çok defa çalışacağı Martin Scorsese ile olan ilk filmi New York Çeteleri yer aldı. Ardından biyografik film Göklerin Hakimi, siyasi gerilim filmi Kanlı Elmas, suç filmi Köstebek, Yalanlar Üstüne, dram filmi Hayallerin Peşinde, psikolojik gerilim filmi Zindan Adası, bilimkurgu filmi Başlangıç, biyografik film J. Edgar, western filmi Zincirsiz dönem draması Muhteşem Gatsby ve biyografik suç filmi Para Avcısı filmlerindeki oyunculuğuyla beğeni topladı.

DiCaprio Göklerin Hakimi ve Diriliş filmleriyle Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu, Para Avcısı filmiyle Müzikal ve Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu Altın Küre ödüllerini kazandı. Ayrıca Diriliş filmiyle ilk Akademi ve BAFTA ödüllerini kazandı.

O hep böyle hatırlanıyor
    O hep böyle hatırlanıyor
    1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

2

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Fırsat Avcısı Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.

Titanik filmini seviyorum

0
    0 Yorumla
  • TAPASYA_
    TAPASYA_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Titanik 1 numara
    Catch me if you can de çok guzel

0
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Zincirsiz ve Zindan Adası

0
    0 Yorumla
  • Cemrekaya701
    Cemrekaya701 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Titanik

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > En sevdiğiniz Leonardo DiCaprio filmleri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Favori Leonardo DiCaprio filminiz hangisi? 23 cevap verildi
Leonardo DiCaprio'nun en çok hangi filmini seviyorsunuz? Oynadığı en iyi film hangisi? 10 cevap verildi
Leonardo Dicaprio'nun en sevdiğiniz filmi hangisi? 55 cevap verildi
En iyi Leonardo DiCaprio yapımı sence hangisi? 77 cevap verildi
Size en göre Leonardo DiCaprio'nun başrol olarak oynadığı en iyi film hangisidir? 41 cevap verildi
Leonardo Di Caprio’nun oynadığı favori filminiz hangisi? 42 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manzaraya karşı favori içeceğiniz hangisi?
  • Konuşmayı seviyor musun?
  • Aşka ayrılık zor mu?
  • Doktoru dinler misin?
  • Civic Fd6 nin iç tasarımı nasıl sizce?
  • Ulaşınca heyecanını kaybettiğiniz bir şey oldu mu?
  • Erkekler de zengin sevgili hayali kurar mı?
  • Bu eller sadece soru sormuyor 😃?
  • Yıllardır erken uyuyamıyorum, uyku düzenimi kalıcı olarak nasıl düzeltebilirim?
  • Marjinal bir tarzınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨