Inception
Zindan Adası
Titanik
The Wolf of Wall Street
The Revenant
Diğer Leonardo DiCaprio Yapımları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Selamlar,
Titanic'le gereken çıkışı yapıp, sonrasında kendini defalarca aşan oyuncu. sırayla gangs of new york, catch me if you can, the departed, inception ve django (özellikle tavsiye) unchained seyredince evrim belgeseli gibi oluyor. İlk başta tipik genç kız sevgilisi babyface diye kıl olmuştum lâkin şimdi bir filmde adı geçiyorsa "bunu mutlaka izlemeli hacı" diyorum herkese. Adam modern zamanların bana göre en iyi oyuncusu. Fakat tipinden dolayı kaybediyor. O aşırı derecede yakışıklı olduğu gibi. Neyse ki artık Oscar'lı bir oyuncu kendisi.
Insception
Revrnant
Ve the departed
Teşekkğrler
Oynadığı her filmde ve her rolde hakkını veriyor aslında. Benim kendisini en çok beğendiğim hali ise Titanik filmindeki başarısı idi. Senaryosundan mı oyunculuğundan mı bilmiyorum ama çok etkilenmiştim hem oyuncuğundan hem konusundan. Sadece bir kere izledim, daha sonraki gösterimlerinde izlemeye içim el vermedi, çünkü sonunda mutlaka ağlatıyor. Üzüleceğimi bile bile tekrar izleyemem. Hep yarım bırakırım ve sonunu izlemem. Çok güzel bir aşk hikayesi ve çok güzel bir konu. Sonu hüsran olsa da yaşamaya değer duyguları yaşadılar...
Merhaba👋🌹
Şüphesizki Leonardo DiCaprio’nun adını kalplerimize altın harflerle yazdırdığı yapım Titanic’tir.

Leo bu filmle kariyerinin zirvelerini yaşamıştır.

öyle ki film 1997 yılında çekilmesine rağmen hala daha konuşuluyor ve izleniyor.

ancak elbette ki Leo’nun sevdiğim başka filmleri de var.
Örneğin;

Cevap
24Cevap
İnsan kendi yaşamı, kendi kişiliği, kendi özverisi ile bir örnek oluşturamazsa, bir işin başı olmaya kalkmamalıdır. Hele çevrecilik gibi bir akımın savunuculuğunu yapacaksa bunu kentlerden değil, kırlardan yapmalı. O işin yalnız felsefesi ile yetinmeyip pratiğine de yönelmeli. Kişisel deneyimlerinin ışığında konuşabilmeli. Büyük kentin çılgınca ve tutarsız yaşamından bezmek kolaydır. Doğada kendine kurtuluş olanakları bulmak da çekici gelebilir.
Bu adamın başlangıç diye flmini izledim yukarıdakileri izlemedim maalesef..
Abimin indirdiği sidilerden denk geldim.. manasını araştırmak gibi bir merak uyandırmadı (diskte başlangıç yazıyordu) bilgilendirme için teşekkürler
Çok zor bir soru ya neredeyse bütün yapımlarında üst düzey bir oyunculuk var. Çok şaşalı ve öne çıkan karakter olduğu için Jordan Belfort , Wolf of Wall Street diyeceğim.
Bence hepsi ayrı ayrı çok güzel ama inception ve zindan adasındaki performansının ayrı bir yeri vardır bende.
Herkes titanic veya zindan adası diyebilir ama benim ergenliğimde ilk erkek arkadaşımla izlediğim kanlı elmas filmi :)
Zindan adası da güzel ama titanik benim göz bebeğim hala ağlarım izlerken 😅
Titanikte oynadiğini yeni farketmem peki 🙄😂 unutmusum. Ama oyum inception'a
Nasıl kacırdım aralarında izlemediklerim var.
Zindan adası.
Adam rollerininin hepsini güzel yapiyor, hepsi güzel bence.
Inception filmi güzeldi. Ama baya saçmalamışlar. Rüya manipülasyonu o şekilde olmaz.
Bir çok var benim için Departed geliyor.
Zindan Adası
Kanlı elmas
Para avcısı
Titanic, zindan adası ve inception (başlangıç)
Bugün zindan adasını izlemiştim...
Zindan adası, konusu her türden insanın izleyebilecegi bir konu değilken bile oyunculuğu ile izletmistir bence.
Titanic der susarimmm
Yaaa Titanic e bayiliyorummm
Kendilerini tanımıyorum desem ne düşünülür hakımda hiç filimlerinide izlemedim 😑
Sıkıysa Yakala filmini çok seviyorum ben.
Adamın bütün filmleri çok iyi.
Para avcısını hiç beğenmemiştim
Gilbertin Hayalleri diyorum
Ben sıkıysa yakala diyorum çok beğendinmi filmi
Bence köstebek en güzeliydi 🤩
https://youtu.be/iojhqm0JTW4
The departed
titanic👧🏼👧🏼🌺🌺🌺
Titanik çünkü sadece onu izledim dksdks
Great Gatsby
Catch me if you can
Şıklarda yok ama ben hepsi demek istiyorum
Hepsi çok iyi ama favorim Titanik ve kanlı elmas
Zindan adası ve başlangıç efsaneydi.
Seçemedim hepsini çok bepeniyorum
Hepsi benim bebeklerim gibi
Taytanik bence
ah o zindan adası yok mu :d
Zindan adası harika film
Titanic: Leonardo DiCaprio yapımı olmasa da...
Buna Inception demeyen de ne bileyim!
Titanik tabi ki
Zindan Adası
Titanik
Titanik be aşqo
Titanik 🤗🤗
TITANIC, net.
Inception
titanic tabiki
Zindan adası çok iyi bence
izlemiştim etkileyiciydi
Sıkıysa yakala