• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

En Sevdiğiniz Liv Tyler Filmleri Nelerdir?

Devils_eyes
Devils_eyes Takip Et
Xper 5 Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Liv Tyler'ın yer aldığı filmleri izlemek istiyorum en sevdiğiniz filmi ne?

Film Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Melek_1907
    Melek_1907 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 34%
    +1 yıl

En İyi Liv Tyler Filmleri Nelerdir?

1-Armageddon

Armageddon filmi, dev bir asteroidin Dünya ile çarpışmasını durdurmak için uzak bir gezegene gönderilen bir grup astronot hakkındadır. Asteroit Dünya ile çarpışma rotasında ve onu durdurmanın tek yolu onu havaya uçurmak. Astronotlar bir uzay mekiğiyle asteroide gönderilir ve asteroide inip bir nükleer bomba yerleştirmeleri gerekir. Bomba daha sonra asteroidi patlatacak ve yok edecek. Film aksiyon, gerilim ve özel efektlerle dolu. Aksiyon filmlerini seven herkesin izlemesi gereken bir film. Liv Tyler, NASA bilim adamı Dr. Grace Augustine rolünü oynuyor. Astronot ekibinden ve onların güvenliğinden sorumludur. Karakteri zeki ve cesurdur ve nihayetinde günü kurtaran kişidir. Yönetmeni Micheal Bay'dir IMDb 6.7/10

2- Steailng Beauty

"Stealing Beauty" filmi, Bernardo Bertolucci'nin yönettiği ve Liv Tyler'ın oynadığı 1996 yapımı bir dramadır. Film, yazları pastoral bir İtalyan villasında geçiren bir grup gencin hikayesini takip ediyor. Aralarında, annesinin ölümüyle ilgili gerçeği öğrenmek için İtalya'ya gelen 19 yaşındaki Amerikalı Lucy Harmon (Tyler) vardır.
    Lucy, Ian (Jeremy Irons) adında yakışıklı bir genç adam da dahil olmak üzere villadaki diğer konuklarla hızla arkadaş olur. Bununla birlikte, kendisini, annesi hakkında söylediğinden daha fazlasını biliyor gibi görünen çok daha yaşlı bir adam olan Oliviero'ya (Ben Kingsley) çekildiğini de fark eder. Yaz ilerledikçe Lucy, annesinin geçmişi ve kendi kimliği hakkındaki gerçeği öğrenir. "Stealing Beauty" aşk, kayıp ve kendini keşfetme hakkında bir filmdir ve Liv Tyler'ın her şeyin merkezindeki genç kadın olarak parlak bir performans sergilediği bir filmdir. IMDb 6.5/10

3- The Incredible Hulk

The Incredible Hulk, Marvel Comics karakteri Hulk'a dayanan 2008 Amerikan süper kahraman filmidir. Film Louis Leterrier tarafından yönetildi ve Edward Norton, sinirlendiğinde Hulk'a dönüşen bir bilim adamı olan Bruce Banner'ı canlandırıyor. Liv Tyler, Banner'ın sevgilisi Betty Ross'u oynuyor. Film, bir araştırma tesisinde bir kaza sırasında gama radyasyonuna maruz kalan Banner'ın hikayesini anlatıyor. Kaza sonucunda Banner sinirlendiğinde dev, yeşil tenli bir canavar olan Hulk'a dönüşebilmektedir. Hulk inanılmaz derecede güçlü ve neredeyse yok edilemez. Banner, Hulk'u kontrol altında tutmaya çalışır, ancak içindeki canavar her zaman pusudadır, ortaya çıkmaya hazırdır. Banner'ın eski meslektaşı General Thaddeus Ross, Hulk'u yakalamaya çalıştığında, Banner kaçmak zorunda kalır. Sonunda, Ross'un kızı Betty ile tanıştığı Brezilya'ya gider. Betty, Banner'ın Hulk'u kontrol etmesine yardım eder ve ikisi birbirine aşık olur. Ancak, Ross sonunda Banner'ı takip eder ve Hulk bir kez daha serbest bırakılır. The Incredible Hulk, ekranda şimdiye kadar görülen en etkileyici özel efektlerden bazılarını içeren aksiyon dolu bir film. Liv Tyler'ın Betty Ross rolündeki performansı filmin öne çıkan noktalarından biri. IMDb 6.6/10

4- Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği

Yüzüklerin Efendisi, Peter Jackson'ın yönettiği bir film üçlemesidir. J. R. R.'ın romanından uyarlanmıştır. Tolkien. Filmler, dünyayı kötü Sauron'dan kurtarmak için Tek Yüzüğü yok etmesi gereken bir hobbit olan Frodo Baggins'in hikayesini takip ediyor. Liv Tyler, insan kahramanı Aragorn'a aşık olan bir elf olan Arwen rolünü oynuyor. Arwen, aşkı ve Orta Dünya'nın geleceği için savaşmaya hazır, cesur ve güçlü bir karakter. Filmler şunlardır: Yüzük Kardeşliği, İki Kule ve Kralın Dönüşü. IMDb 8.8/10

5-The Ledge Hayatının Seçimi

2011 yapımı The Ledge, kırılma noktasına itilen bir adam hakkında sürükleyici bir drama. Matthew Chapman yönetilen IMDb puanı 6.5/10 puanlı filmin konusu, Gavin (Charlie Hunnam), Gavin'in cehenneme gideceğine inanan bir Hıristiyan olan Joe (Patrick Wilson) tarafından meydan okunan bir ateisttir. İki adam bir çıkıntıda karşı karşıya gelirler ve Gavin, Joe onu hayatın anlamı olduğuna ikna edemezse zıplamakla tehdit eder. Oradayken, kendi şeytanlarıyla mücadele eden James (Charlie Hunnam tarafından oynanan) adında bir adamla tanışır. İkisi bir bağ kurar ve geçmişleriyle yüzleşmek için birbirlerine yardım eder. Film, keder, aşk ve kaybın güçlü bir keşfi. Liv Tyler, kocasının ölümüyle yüzleşmek için mücadele eden bir kadın olan Grace'i canlandırıyor.

6- Yıldızlara Doğru

Ad Astra, James Gray tarafından yönetilen 2019 Amerikan bilim kurgu filmidir. Filmde Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Donald Sutherland ve Liv Tyler rol alıyor. Filmin adı, "Yıldızlara Doğru" anlamına gelen Latince bir ifadeden türetilmiştir. Film, bir felaketten sorumlu olduğuna inanılan kayıp babası Clifford McBride'ı (Jones) bulmak için güneş sisteminin dış kenarlarına seyahat eden ABD Ordusu Mühendisi ve astronot Roy McBride'ı (Pitt) takip ediyor. dünyanın geleceğini tehdit eden olay. Liv Tyler, çocuklarına hamile olan Roy'un karısı rolünü oynuyor. Kocasının güvenliği ve eve dönüp dönmeyeceği konusunda endişeli. IMDb puanı 6.5/10

7-That Thing You Do! (Hayal Şarkısı)

Tom Hanks'in kendi yazdığı yönettiği ayrıca başrolünü oynadığı filmin konusu 1964 yılında Pensilvanya'da küçük bir kasabadır. Kasaba, ister müzik, ister sanat ya da sadece toplum için bir şeyler yapmak olsun, işine tutkuyla bağlı olan insanlarla doludur. Film Kasaba sakinlerinin günlük hayatlarını sürdürürken ve yeni bir grup olan The Oneders'ın gelişinden nasıl etkilendiklerini takip eder. The Oneders, kısa sürede kasabanın en büyük cazibe merkezi haline gelen yetenekli bir müzisyen grubudur. Ancak grubun popülaritesi olarak başarılı olmaları için üzerlerindeki baskı da artar. Film, kasaba sakinlerinin birbirleriyle ve grupla olan ilişkilerini ve grubun başarısından nasıl etkilendiklerini araştırıyor. Sizi duygulandıracak komik, iç ısıtan bir film. insan ruhu hakkında iyi. Liv Tyler, grubun menajeri ve grubun şarkıcısı Guy'ın aşık olduğu Faye rolünü oynuyor. Faye, grubun nasıl fark edileceğini ve hayallerini gerçekleştirmelerine nasıl yardımcı olacağını bilen akıllı ve anlayışlı bir genç kadın. O da inanmış son derece güzel, bu da grubun popülaritesini daha da artırıyor. Faye, ne istediğini bilen ve peşinden gitmekten korkmayan güçlü ve bağımsız bir kadındır. IMDb 6.9/10

8- Lanesome Jim

Steve Buscemi tarafından yönetilen IMDb puanı 6.5 olan "Yalnız Jim" filminin konusu, dünyadaki yerini bulmak için mücadele eden Jim adında kısa süre önce hapishaneden serbest bırakılmış ve yeniden başlamaya çalışan genç bir adamdır.. Indiana'daki küçük bir kasabadan geliyor ve çok az şansı var. Amy adında bir kızla tanışır ve aralarında bir bağ oluşur. Jim ayrıca bir iş bulmasına yardım eden Steve adında bir adamla tanışır. Jim sonunda kendini daha iyi bir yerde bulur, ancak zorlukları da yoktur. Liv Tyler'ın "Lonely Jim" filmindeki rolü, dünyadaki yerini bulmak için mücadele eden genç bir kadının rolüdür. Üniversiteden yeni mezun olmuş ve dünyada yolunu bulmaya çalışan güzel bir kadındır. Jim (Casey Affleck tarafından oynanır), yeni bir hayata başlamak için New York'a yeni taşınan yalnız bir adamdır. Dünyadaki yerini bulmaya çalışan mücadeleci bir yazardır. İkisi tanışır ve her ikisinin de dünyadaki yerlerini bulmalarına yardımcı olacak bir dostluk kurarlar.

9- Inventing the Abbotts (Aşıklar)

Inventing the Abbotts, Pat O'Connor tarafından yönetilen, başrollerini Liv Tyler ve Joaquin Phoenix'in paylaştığı 1997 yapımı Amerikan yetişkin drama filmidir. Ken Hixon'ın senaryosu, Sue Miller'ın kısa bir öyküsüne dayanıyor. Film 1950'lerde küçük bir Illinois kasabasında geçiyor. Pam rolünü Liv Tyler canlandırmıştır. IMDb puanı 6.4/10

10- Hayatı Yakala

The Reign Over Me (Hayatı Yakala) 2007 filmi, 11 Eylül terör saldırılarında ailesini kaybetmekle baş etmeye çalışan bir adam hakkında bir dramadır. Adam, Charlie Fineman, Adam Sandler tarafından oynanır. Filmde ayrıca Don Cheadle, Jada Pinkett Smith, Liv Tyler ve Saffron Burrows da yer alıyor. Film Mike Binder tarafından yönetildi. IMDb puanı 7.4/10

Liv Tyler Kimdir?

Liv Tyler, Amerikalı aktris, yapımcı ve eski modeldir. Yüzüklerin Efendisi film üçlemesindeki Arwen Undómiel rolüyle tanınır. Tyler, 14 yaşında modellik kariyerine başladı, ancak bir yıldan kısa bir süre sonra tam zamanlı oyunculuk yapmaya karar verdi. İlk filmini 1994 filmi Silent Fall'da yaptı ve 1996 filmi Stealing Beauty'deki performansıyla eleştirel beğeni topladı. Tyler, yıllar boyunca gişe rekorları kıran Armageddon, kült klasik The Strangers ve bağımsız film Lonesome Jim dahil olmak üzere çeşitli filmlerde rol aldı. En son HBO dizisi The Leftovers ve 2017 filmi Ad Astra'da rol aldı. New York'lu olan Tyler, rock grubu Aerosmith'in baş şarkıcısı Steven Tyler ile eski bir model ve oyuncu olan Cyrinda Foxe'un kızıdır. Üç üvey kardeşi var: Mia Tyler, Chelsea Anna Tallarico ve Taj Monroe Tallarico. Tyler, İngiliz, Alman, İrlandalı ve Portekiz kökenlidir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

1

Cevap

• birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı.

Tanımıyorm

0
    1 Yorumla
    • birsuskuncicek
      birsuskuncicek
      +1 yıl

Çalınms guzellik

Yorumla
  • Last-Kibar
    Last-Kibar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

onunla bir gece

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > En Sevdiğiniz Liv Tyler Filmleri Nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En Sevdiğiniz Meryl Streep Filmleri Nelerdir? 2 cevap verildi
En Sevdiğiniz Nicole Kidman Filmleri Nelerdir? 3 cevap verildi
En Sevdiğiniz Lena Headey Filmleri Nelerdir? 3 cevap verildi
En Sevdiğin Film Karekteri Kim? 9 cevap verildi
En sevdiğiniz Şaban filmleri nelerdir? 8 cevap verildi
Yeşilçam'ın öne çıkan isimlerinden Hülya Koçyiğit'in en sevdiğiniz filmleri nelerdir? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En çok dikkat ettiğiniz görgü kuralı nedir?
  • Türk Ordusu 2235 yaşına girdi?
  • Sizce kızlar soruyorun en yakışıklı erkeği ve en güzel kadını kim?
  • Dürüstlük mü ikiyüzlülük mü daha zor?
  • En Son Ne Zaman Birisine Seni Seviyorum Dediniz?
  • Eski bir aşkın anısı, aradan yıllar geçse ve hayatınıza yeni insanlar girse bile kalbinizin bir köşesinde sızlamaya devam eder mi?
  • Gönlünüzü kaptırdığınız birisi var mı?
  • Beyaz ten mi esmer ten mi daha etkileyici?
  • Çocuğunuz size her konuyu rahatça anlatabilir, danışabilir mi?
  • Bebeğinize aldığınız ürünlerin içeriğini okuyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨