• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

En Sevdiğiniz Meryl Streep Filmleri Nelerdir?

Sagapho
Sagapho Takip Et
Xper 5 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Meryl Streep'in yer aldığı filmleri izlemek istiyorum en sevdiğiniz filmi ne?

Film Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • zeytin
    zeytin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 57%
    +1 yıl

En İyi Meryl Streep Filmleri

1. Fransız Teğmenin Kadını

Fransız Teğmenin Kadını", John Fowles'ın 1969 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan, yönetmenliğini Karel Reisz'in yaptığı 1981 tarihli bir İngiliz tarihi drama filmidir. Filmde Meryl Streep, sahip olduğu için toplumundan dışlanmış bir Victoria kadını olan Sarah Woodruff rolündedir. Bir Fransız teğmenle (Jeremy Irons tarafından oynanan) ve aynı zamanda başka bir kadınla flört eden bir erkeğe (Ben Kingsley tarafından oynanan) aşık olan bir ilişki. Film 19. yüzyılın sonlarında İngiltere'de geçiyor ve Sarah Woodruff'u takip ediyor ( Meryl Streep), bir Fransız teğmenle (Jeremy Irons) ilişkisi olduğu için toplumdan dışlanan bir kadındır. Sarah, başka bir kadınla flört eden bir adama (Ben Kingsley) aşık olur. Film, kadınların toplumsal kısıtlamalarını araştırır. zaman ve erkekler ve kadınlar için var olan çifte standart.
    Meryl Streep, Sarah Woodruff rolünde olağanüstü bir performans sergiliyor. Sarah'nın içinden geçtiği duygusal kargaşayı ve devam etmek için bulması gereken gücü aktarabiliyor. Jeremy Irons, Fransız teğmen olarak da mükemmel. O çekici ve yakışıklı ama aynı zamanda bencil ve duygusuz. Ben Kingsley, Sarah'nın hayatındaki diğer adam olarak harika. Nazik ve nazik ama aynı zamanda karanlık bir tarafı var. IMDb 6.9/10

2. Ölüm Kadına Yakışır

Death Becomes Her, Robert Zemeckis tarafından yönetilen, David Koepp ve Bruce Joel Rubin tarafından yazılan ve Meryl Streep, Bruce Willis ve Goldie Hawn'ın oynadığı 1992 Amerikan kara komedi filmidir. Film, başarılı bir aktrisin (Streep) ve romancı kocasının (Willis) evlilikleri bozulurken ve her ikisi de evlilik dışı ilişkilere girerken yaşadıklarını takip ediyor. Karısı yavaş yavaş görünmez hale geldiğini öğrendiğinde, kıskanç bir öfkeye kapılır ve gençliğini ve güzelliğini yeniden kazanmak için her şeyi göze alır. IMDb 6.6/10

3. Sophie'nin Seçimi

Sophie'nin Seçimi, William Styron tarafından 1979'da yayınlanan bir romandır. Roman, iki çocuğu arasında seçim yapmak zorunda kalan bir annenin hikayesini anlatır.
    Romanın Alan J. Pakula'nın yönettiği film uyarlaması 1982'de gösterime girdi. Meryl Streep, Sophie'yi oynadı ve performansı ona En İyi Kadın Oyuncu dalında Akademi Ödülü kazandırdı.
    Hikaye 1947'de New York'ta geçiyor. Sophie, Amerika'ya yeni gelmiş bir Holokost kurtulanıdır. Jan adında bir oğlu ve Eva adında bir kızı olan iki çocuğuyla birlikte bir pansiyonda yaşıyor.
    Bir gün, Sophie yerel polis karakoluna çağrılır ve burada geçmişi hakkında sorgulanır. Memurlar ona, olası savaş suçları için onu araştırdıklarını söylediler.
    Sophie dehşete kapılır ve savaş suçlarına karışmayı reddeder. Ancak, memurlar ona, olaya karıştığına dair kanıtları olduğunu söylediler. 7.5/10

4. Little Woman

"Little Women" filmi, Louisa May Alcott'un 1868 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan bir dönem dramasıdır. Film, Amerikan İç Savaşı (1861-1865) sırasında dört Mart kızkardeşi Meg, Jo, Beth ve Amy'nin hayatlarını takip ediyor. Meg en büyük kız kardeş ve dördünün en sağduyulu ve pratik olanı. Jo, kız kardeşlerin en büyüğü ve en erkeksi ve dikbaşlı olanıdır. Beth, kız kardeşlerin en büyüğü ve en nazik ve utangaç olanıdır. Amy, dördünün en küçüğü ve en kibirli ve materyalistidir. Meryl Streep, March kardeşlerin zengin ve eksantrik teyzesi March Teyze rolünü oynuyor. IMDb 7.8/10

5. Kramer vs. Kramer

Film, evli bir çift olan Ted ve Joanna Kramer'in boşanma sürecinden geçerken ve küçük oğulları Billy'nin velayeti için savaşırken hikayesini takip ediyor. Meryl Streep, kocası onu terk ettikten sonra oğlunu büyütmek için işini askıya almak zorunda kalan başarılı bir kariyer kadını olan Joanna'yı oynuyor. Dustin Hoffman'ın canlandırdığı Ted, oğluna kendi başına bakmayı öğrenmesi gereken evde oturan bir babadır. Film, boşanmanın ebeveynlerin ve çocuklarının yaşamları üzerindeki etkilerini ve yeni koşullara uyum sağlamayı nasıl öğrendiklerini araştırıyor. IMDb 7.8/10

6. The Devil Wears Prada

Film, bir yüksek moda dergisinin zorlu genel yayın yönetmeni Miranda Priestly'ye kişisel asistan olarak iş bulan genç bir kadın olan Andrea Sachs'ın hikayesini takip ediyor. Andrea, bir yıl boyunca, geniş gözlü bir dahi olmaktan anlayışlı ve kendine güvenen bir profesyonele dönüşerek, yol boyunca moda, dostluk ve yaşam hakkında dersler alıyor. Yol boyunca, hem patronu hem de akıl hocası olan Miranda ile karmaşık bir ilişki geliştirir. Film, Andrea'nın sonunda kendine güvenen ve başarılı bir kadın olarak kendini gösterdiği Paris'teki bir defileyle son buluyor. IMDb 6.9/10

7. Mamma Mia!

Mamma Mia! Phyllida Lloyd tarafından yönetilen, kendisi de başlık şarkısı da dahil olmak üzere pop grubu ABBA'nın şarkılarına dayanan ve ABBA üyesi Benny Andersson tarafından bestelenen ek müzikle aynı adı taşıyan 1999 müzikalinden uyarlanan 2008 müzik kutusu müzikli romantik komedi filmi. Filmde, Meryl Streep'in bekar anne Donna Sheridan, Pierce Brosnan eski sevgilisi Sam Carmichael, Colin Firth eski sevgilisi Harry Bright, Stellan Skarsgård Donna'nın nişanlısı ve Sophie'nin babası Sky, Sophie Sheridan rolünde Amanda Seyfried tarafından yönetilen bir oyuncu kadrosu yer alıyor. , Ashley Lilley Ali olarak ve Julie Walters Rosie Mulligan olarak. Filmde Christine Baranski, Julie Walters, Stellan Skarsgård ve Colin Firth de şarkı söylüyor. Amanda Seyfried'in karakteri film için yaratıldı.
    Donna Sheridan, bir Yunan adasında küçük bir otelin sahibidir. IMDb 6.5/10

8. Doubt (Şüphe)

Peder Flynn (Philip Seymour Hoffman), 1964 yılında bir Bronx Katolik okulunda popüler bir rahiptir. Okulun müdürü Rahibe Aloysius Beauvier (Meryl Streep), Peder Flynn'in öğrencilerden biriyle uygunsuz davranışlarda bulunduğundan şüphelendiğinde, o bir haçlı seferine başlar. okuldan uzaklaştırdı. Bu, iki güçlü iradeli birey arasında bir irade savaşını başlatır. IMDb 7.5/10

9. The Iron Lady

Peder Flynn (Philip Seymour Hoffman), 1964 yılında bir Bronx Katolik okulunda popüler bir rahiptir. Okulun müdürü Rahibe Aloysius Beauvier (Meryl Streep), Peder Flynn'in öğrencilerden biriyle uygunsuz davranışlarda bulunduğundan şüphelendiğinde, o bir haçlı seferine başlar. okuldan uzaklaştırdı. Bu, iki güçlü iradeli birey arasında bir irade savaşını başlatır. IMDb 6.4/10

10. August: Osage County

August: Osage County filmi, Tracy Letts'in aynı adlı oyununa dayanıyor. Hikaye, atalarının ölümünden sonra bir araya gelmek zorunda kalan Weston ailesinin etrafında dönüyor. Filmde Meryl Streep, ailenin reisi Violet Weston'ı canlandırıyor. Kadroda ayrıca Julia Roberts, Ewan McGregor, Chris Cooper ve Abigail Breslin yer alıyor. IMDb 7.2/10

Meryl Streep Kimdir?

Meryl Streep, kırk yılı aşkın bir süredir şanlı bir kariyere sahip olan Amerikalı bir aktris. Yaygın olarak tüm zamanların en büyük aktörlerinden biri olarak kabul edilir ve üç Oscar da dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı. 1949'da New Jersey'de doğan Streep, oyunculuk kariyerine 1960'ların sonlarında bir dizi Off-Broadway prodüksiyonuyla başladı. Broadway'deki ilk çıkışını 1977'de "27 Wagons Full of Cotton" oyunuyla yaptı ve ertesi yıl "Julia" ile sinemaya ilk adımını attı. "The French Lieutenant's Woman", "Sophie's Choice", "The Deer Hunter", "Out of Africa" ​​ve "The Iron Lady" gibi filmlerdeki performansıyla Akademi Ödülü adaylıkları almaya devam etti. , Streep sekiz Altın Küre Ödülü, iki Emmy Ödülü ve bir dizi başka ödül kazandı. 21 dalda Oscar'a aday gösterildi ve tarihteki diğer tüm aktörlerden daha fazla Altın Küre kazandı. Streep, Hollywood'da bir güç olmaya devam ediyor, "The Post", "The Bridges of Madison County" ve " Adaptasyon." Aynı zamanda başarılı bir seslendirme sanatçısıdır ve yeteneklerini "The Simpsons Movie", "Charlotte's Web" ve "The Little Mermaid" gibi filmlere borçludur.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

0

Cevap

• Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

death becomes her
    devil wears prada
    kramer vs kramer

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > En Sevdiğiniz Meryl Streep Filmleri Nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En Sevdiğiniz Kate Winslet Filmleri Nelerdir? 8 cevap verildi
En Sevdiğiniz Nicole Kidman Filmleri Nelerdir? 3 cevap verildi
En Sevdiğiniz Sarah Paulsen Filmleri Nelerdir? 3 cevap verildi
En Sevdiğiniz Anne Hathaway Filmleri Nelerdir? 11 cevap verildi
En Sevdiğiniz Helen Mirren Filmleri Nelerdir? 5 cevap verildi
Favori filmleriniz neler? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨