Arkadaşlar merhaba ben masterchef adlı televizyon programına bakardım dizim olmadığı gün bu hafta açtım baktım Fatma Nur diye bir kız var ❤️ bu kızı hiç kötü anlamda düşünmedim çok beğendim ve sürekli korkuyorum biriyle sevgili olucak diye ama sanki 10 senelik sevgilimmis gibi üzülüyorum hoslanti demeyin daha öncede mesela dışarıda veya bir şey izlerken güzel bir kız görsem iç geçiriyordum ama böyle kafama takılıpda kendim uzulmuyordum lütfen yardım edin. Gecelerim gidiyor böyle
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bende serpilay'dan hoşlanıyorum ya ne olacak bu halimiz bizim :D
Ciddi söylüyorum dalga geçme bak ciddi söylüyorum kötü oldum balkonda oturdum gece içiyorum annem bile anladı gibide kilo alıyorum ben mutsuz olunca birde boyum 192 bak 105 e çıktım bu süreçte. 95 kiloydum zayiftim
dalga geçmiyorum ya öyle düşünme olabilir bu tarz şeyler :)
Vallaha böylesini gordunmu bilmiyorum ama kafamı dağıtmam lazım yoksa böyle olmayacak.
Kiz mi kalmadı
İşte benim durum mantıktan geçmiyor maalesef
Yapımcılar amacına ulaşmış
Belki inanmiycaksin ama eskiden annemle babamla oturur gırgır makara geçerdim şimdi izlemiyorum açınca moralim çok düşüyor çünkü.
Ayy yazık git bari oraya
Keşke öyle bir imkanım olsaydı
Bizi kim adam yerine koyup da oraya alsın
Haklısın bak kendin bile kendini adamdan saymayan bir eziksin sen.. Sen sadece bana ve benim gibi diğer güçlü gerçek erkeklere klavyeden sallarsın ve kendini tatmin ettiğini sanarken odana çekilip ağlarsın.. Çok yazık oğlum sizin gibilere 😃
@İchbinfurkan43 😂😂😂😂bunu ciddiye mi aldın la sen dombili aferin sana
Hahahaha o kadar çok acınası bir haldesin ki
@İchbinfurkan43 sen iktidarsız bir şekilde hamburger yemekten ölüceksin ve beni kiskanmaya devam ediceksin asıl sana yazık la 😂 hava yastığı
Hahaha iktidarsız sana benzer lan dana buzağısı seni benim kıskanacağım adam benden kat be kat üstün rico Verhoeven sen benden daha düşük segment ağır sıkletlerin düşüp kalktıklarına bile komi olarak hizmet dahi edemezsin
@İchbinfurkan43 😂😂😂😂😂lan dombalak lan yağ bezesi seni sen merdiven çıkamayan adamsın la ne sikleti lan a... dümun kurbağa suratlısi seni
Benim laflarımı bana satma kokar yaban domuzu seni
İnan ki karşıma çıkmanı zaten beklemiyorum instagram dan dahi yazmaya g.. Tn tutmaz bana asosyal bodur çirkin yaratık 🤣 senin gibi aç köpekler bana tükürük kovası bile tutamaz
Bide elaleme yalan atmışsın 95 kilo 1. 92 yim diye hadi s.. tir aw yalancı asosyal boduru suratında meymenet yok g. t bezi seni
@İchbinfurkan43 😂😂😂 mina kodumun salağı yaban ayısı 😂😂 abi çok korktum abi bana bir şey yapma çirkin derken o gözlüklerinle yağlı gotun o çirkin davul gibi göbeğin bok gibi duruyor bastı bacaklı fare seni 😂
Bak nasıl kuduruyorsun senin boyundan uzun bacak boyum var çünkü ç. k kırığı seni sen benim s.. mın kılı kadar güzel olsan s.. medik a.. cık bırakmazsın
@İchbinfurkan43 lan pis Bulldog o gözlüğünü yağlı kı. çına sokar im evladım 😃 yerden bitme a. m biti seni şamar manyağı yaparım ha
A.. mna kodumun sünepesi anca ordan yazarsın senln gibi 100 tane domuzu parçalara ayırırım bunu sende biliyorsun mesajı kapatmış bide sündük şey
@İchbinfurkan43 puhahahaah 😂😂😂 iktidarsıza bak la ne a... ci yağlı popondaki s. k kırığı duruyor baksana ayı gibi domalmissin fotoda 😂😂😂
O.. spunun çıkarttığı adres ver bana sen
@İchbinfurkan43 😂😂😂😂😂 a... dumun domuz suratlısi seni 😂 hayallere dalmış popo evladı
Senin hasta olduğun karılar benim için ölüyor diye nasıl kuduruyorsun ya🤣🤣
@İchbinfurkan43 evet kuduruyorum bir tane gotunde sık kırığı ile gezen domuz var ve dumenden sallıyor karşıma çıksa ağzı gtune gelecek 😂
Hayallere dalan sensin bide benim laflarımı bana sokmaya çalışıyorsun aww domuzu seni
@İchbinfurkan43 karıların bundan haberi var mı lan fhse kılıklı yaban eşeği seni 😂
Sen benim karşıma çıksan Bi Allah için o altına nasıl s.. yorsun da anca burdan sallarsın asosyal çirkin ördek yavrusu
@İchbinfurkan43 seni 40 o... su bir araya gelse çıkartamaz o anneni hangi ibiş sktide senin gibi bir bok çuvalı dünyaya geldi
@İchbinfurkan43 yalancının kralı sensin lan yer cucesi şişko seni 😂
En büyük pişmanlığım be biliyor musun annen o kadar yalvarmasına rağmen içine akıttım
@İchbinfurkan43 😂😂parçalara mi ayirirsin daha dün veli toplantısında anan yediğin sopaları anlatıyordu evladım.. SK... Terme kendini bu kadar fazla vallaha o koca olmayan kafanı kırarım oğlum 😂
Yer cücesi diyor yaa hayatında kaç tane 1.95 yer cücesi gördğn aw şebeleği seni yaz instagrama adresini ver bakalım ne kadar deliği kanlısın görelim
Sen yaz Bi instagramdan burdan boş yapma Bi derdini dinleyelim senin
@İchbinfurkan43 iktidarsız domuz 31 çekemiyorsun daha 😂utanmiyormusun yalan söylemeye
@İchbinfurkan43 195 mi hahahaha seni gidi 155 lik dana yavrusu seni 😂hanzo kılıklı pislik seni sipastik donn lasitigi senin olmayan kafana iseyim ben 😂 ananın sarkmış memelerine sokuyum 😂migdem almaz gerçi öyle iğrenç dir senin gibi boklu gottir
Sen Bi at bana mesaj ben senin üstünde deneyecem performans burdan sallama ama sen bana yaz istek at instagramdan bekliyorum bakalım ne kadar şahesersin Bi görüşelim
@İchbinfurkan43 karşıma çıksan o kör gözüne taktiğin gözlüğü annenin a... mina sokacam tavşan boku yemiş evladim benim 😂
@İchbinfurkan43 gotundeki bezle 😂utanmazmisin dayak yemeye git bezini degistir de gelde midemiz bulanmasin şişko at ski yerden bitme
Bekliyorum seni yaz bana gerçek adın soy adınla sayın orr çocuğu Furkan Duman yaz zaten Doğrulanmış hesap bulamama gibi bir mazeretin yok bekliyorum nerdesin canee😃😃
@İchbinfurkan43 😂ne oldu erkek ne oldu klavye oropusus seni laf Çaka satiyordun birey zina yumurcak yumuduk * seni
Haber ve adres bekliyorum senden bakalım kim kimin karşısına çıkmaya korkuyor
@İchbinfurkan43 sana oral seks bile çektirmem ben lan migdem var benim ne performansı 😂
Bekliyorum nerdesin yaz bana adresini 1.40 lık kıl dönmesi nonoş
Gel ölç bakalım kaçmış işte ama biz her ay ölçüme giriyoruz.. Ama yazmayı adres atmayı bırak senin g. tün storyme bakmaya bile yemez.. Bulur düt diye daha fazla laf kalabalığı yapma s. tirmek istiyeni biz bulup s. riz yeterki talep olsun..
@İchbinfurkan43 gotundeki çıbanı çıkart müşteriler böyle kabul etmiyor yağlı kıçını 😂sivilceli Doberman seni cuce
A.. w g. Tü siklisi bana adres at ananı soyunu s.. Yim diyorum niye hala laf yapıyorsun icraat yap hadii
@İchbinfurkan43 😂😂😂😂😂 lan dombalak gotundeki boku sil sen önce sen kimsin la ceberrut suratli pislik
Sen bekle soru hakkım doğsun seni nasıl etiket ediyorum burada
@İchbinfurkan43 😂😂😂😂😂😂 sen bir fhseden aldığın 50 lira ile yaşayan makarna yiyen bir yaban domuzusun niye boş yapıyorsun seni 😂 bulur düt diye düt düt hahahaah a kodumun kevasesi ya 😂
Ne kadar korkak bir kadınsın sen instagramdan bile yazamadın
@İchbinfurkan43 😂😂😂😂 lan kendini boksör sanan it😂😂 😂 yazdım ama geçen geceki gibi erken boşalıyorum kafana olmuyor bu sefer sidiklerim kafana iyi gelir
Güzel kız da senin yaşın kaç
Ben 20 den gün alıyorum
Çiçek yolla not yaz
Nereye gönderiyim aslında pek takipçim yok ya olsaydı dikkatini çekerdim illaki. bir şekilde
Tv8 e yolla adresini googledan bulursun
Tamam sende yaşarsın umarım bu durumu.
O benim
Umarım bir gün benim durumuma sende düşersin.