Bir hostese Aşık oldum?

Dün aksam uçakla istanbul'a gelirken uçaga biner binmez bir hostes ile goz goze geldik.. Hos geldiniz diyerek gulumsedi hosbulduk dedim.. bunda ne var herkese gulumsuyorlar tabii ki.. Biletimi ozellikle acil cıkışa almistim ve gorevli oldugum koltuga gidiyorum dedim o da ben de geliyorum birazdan diyerek gulumsedi. Yuregimden vurulmusa dondum yuzlerce kez ucaga binen biri olarak hic bir gun boyle bir sey yasamadim.. Daha sonra bilgilendirme kartlari ile geldi once arka koltuga sonra da benim koltuga geldi ve karti uzatti.. o an ismini okumaya calistim ismini okumaya calistigimi fark etti ve gulumseyerek durdu :) sonra gitti. Servis yaparken cay ve su verdi bana yanimdaki abiye de ayran uzatti ve tam gidecekken bana baktigini hisettim o an bende ona baktim goz goze geldik ve gulumsedik birbirimize :) Ismini okumayi basardim ve instagramda buldum onu "Neden isminizi okumaya calistigimi simdi anlamissindir bugune kadar gordugum en sicak en guler yuzlu kabin memurusun" dedim gordu ama cvp vermedi bunun uzerine tekrar yazdim "Amacim rahatsiz etmek degil lutfen beni yanlis anlama" dedim yine hemen gordu ama yine cvp vermedi. Umudumu kaybedip uyudum. Yazdiktan tam 12 saat sonra cvp geldi "Cok tsk ederim tabii ki yanlis anlamadim" dedi.. Hemen cvp vermedim veremedim yazmaya devam etsem rahatsiz olur mu yoksa adımıma karsilik bir adim miydi kendi kendime gelin guvey mi oluyorum yoksa acikca "Sana asik oldum" mu demeliyim? Ne yapmaliyim bilmiyorum kafam cok karisik :((
Bir hostese Aşık oldum?