Diziler & Filmler Unchardted filmini izlediniz mi? Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Filmi bitirmek üzereyim,2022 yapımı, iyi bir film… Netflix var…✌🏻 Unchardted filmini izlediniz mi? Cevapla Film Soruları Netflix Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Evet izledim güzeldi 1 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Oyunu nu oynadım ama filmini izlemedim yakın zamanda izleyeceğim umarım oyundaki gibi zeka gerektiren sahneler boldur. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl İzlemedim ama oyununun tüm serilerini oynadım 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 608 cevap paylaştı. Hayir izlemedim bu yılın filmi şubatta girmiş ama iyi puanlamasi var bakayım 🤪 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. İzledim fena değildi işte orta halli. IMDb 6.0 lık film 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. İzlemedim bende yarın izleyeyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet izledim güzeldi
Oyunu nu oynadım ama filmini izlemedim yakın zamanda izleyeceğim umarım oyundaki gibi zeka gerektiren sahneler boldur.
İzlemedim ama oyununun tüm serilerini oynadım
Hayir izlemedim bu yılın filmi şubatta girmiş ama iyi puanlamasi var bakayım 🤪
İzledim fena değildi işte orta halli. IMDb 6.0 lık film
Henüz izleyemedim maalesef..
İzlemedim bende yarın izleyeyim
Hayır izlemedim