Diziler & Filmler Uncharted filmini nasıl buldunuz? Yprk_Mrv Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Dün izledim geç oldu ama ben beğenmedim başrol oyuncusu olan Tom pek yakışmamış oyundaki hissi alamadım ben peki ya siz? Uncharted filmini nasıl buldunuz? Cevapla Film Soruları Oyun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Eğlenceli ve güzeldi 0 3 Yorumla Yprk_Mrv +1 yıl Evet eğlenceliydi ama roller olmamış bence u Barış_LonelyForever +1 yıl tom holland ve mark ın oyunculuğu güzeldi bence Yprk_Mrv +1 yıl Evet ama oyundaki nate benzese daha iyi olurdu ama gene iyidi
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Gayet güzel filmdi.Zaten genellikle oyun/kitap/film kolay kolay aynı hisle yaşanmaz 1 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben ilk çıktığında izlemiştim. Güzeldi bence fena değildi. 0 1 Yorumla Yprk_Mrv +1 yıl Evet iyidi ama roller olmamış bence Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Ortalama filmdi 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 681 cevap paylaştı. İdare eder 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğlenceli ve güzeldi
Evet eğlenceliydi ama roller olmamış bence
tom holland ve mark ın oyunculuğu güzeldi bence
Evet ama oyundaki nate benzese daha iyi olurdu ama gene iyidi
Gayet güzel filmdi.
Zaten genellikle oyun/kitap/film kolay kolay aynı hisle yaşanmaz
Ben ilk çıktığında izlemiştim. Güzeldi bence fena değildi.
Evet iyidi ama roller olmamış bence
Ortalama filmdi
Daha izlemedim tafsiye ediyomusun 😄
İdare eder