İstemi Betil'in repliklerini çok seviyorum. O kadar usta bir oyuncu ki kelimelere yaptığı baskı her sözünü çok önemli kılıyor. Gerçek bir sanatçı, İstemi Betil..
Bazı insanları kırmak gerekir yeğen, aslında kim olduklarını görmek için… Acı çekmiş hiç kimse, artık eskisi gibi değildir. Bir insanı yalanlarla kazanmak yerine, doğrularla kaybetmeyi tercih ederim. Ağlaya ağlaya geldiğin dünyada, güle oynaya yaşayacağını mı sandın yeğen? Bazen sırf hayatımızda kalmalarını istediğimiz için insanları affedersiniz. Ben senin için boşa kürek çektiğimi, sen bir başka bir gemiye bindiğinde de anladım. Oyunun sonuna geldiğinde, çoktan tükenmiştir gidecek olduğun yerlerin. Öldürmek için gelen öldürmeden dönebilir ama ölmek için gelen… Ölmeden dönmez.
”Ben insanları arabanın camına vuran yağmur damlalarına benzetiyorum. Bazen, bir damla aşağı doğru kayarken, başka bir damlaya karışıp, güçlenerek daha hızlı ilerler.
Ben de sana karıştım aşkım. İnsanlar acımasız, savurgan. Hiçbir şeyin sonu gelmeyecekmiş gibi davranıyorlar. Bir gün, şoförün camı açabileceğini hiç düşünmüyorlar.
İşin gerçeği delilik için bir tedavi yok, bu sadece bir hayal. Delilikten kurtulmak için geçilen yollar çetrefillidir. Sadece en şanslıları, esas dünyaya giden yolu aşağı yukarı bulurlar. ”Fringe”
Çakmak neredeydi? Yakicam hayalleri.. Çukur gibisin be sevdiğim, bir kere düştüm çıkamıyorum Hep çalışmadığım yerden üzüyorlar Ya zamanda bizi biraktiysa? Kalbini ortaya koyan herkes kaybetti..
Umut Sarp’a bakar Sarp şimdi sana çok acayip bir şey söyleyeceğim Sarp der söyle kardeşim Umut der Beni anneme götür be 🥹 müzik ile birlikte gözyaşları süzülür ne diziydi be :)