Diziler & Filmler Thor:aşk ve gök gürültüsü filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? guzelmine Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Thor bitmiş Yeniden yükselişi gibi olmuş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Thor:aşk ve gök gürültüsü filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Film Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Güzel film ama beğenmedim 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl İzlemedim ama fragmanı izledim nerde o mert gatdar havali yıldırım tanrısı iyicene yok ettiler 1 4 Yorumla guzelmine +1 yıl Bu kadar yerin dibine sokacaktınız niye cektiniz iron man gibi yapsalardı ölürlerdi sanki ☹️ Yorumla İk4126 +1 yıl Ya süper kahraman asık olmamasılazım nezaman asık olsa o kahraman hedefini sasıyor wolweri nasıl sonlandı xmen onun gibi olabilirdi Yorumla guzelmine +1 yıl Oda pek yeterli değildi ama bilemiyorum süper kahraman filmlerini cizfilm tadında çekmeye başladılar Yorumla İk4126 +1 yıl Galiba artık inan kalmadı😂😂😂coxukları kandırıyorlar Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Thor: Love & Thunder filmini nasıl buldunuz? ↗ 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tatlı Zeusa ne gömdü be off birde şu kızların bayılma sahnesi sjsjsjs 1 0 Yorumla
handecan07 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hiç izlemedim. İçinde thor olan bi film bile izlemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güzel film ama beğenmedim
İzlemedim ama fragmanı izledim nerde o mert gatdar havali yıldırım tanrısı iyicene yok ettiler
Bu kadar yerin dibine sokacaktınız niye cektiniz iron man gibi yapsalardı ölürlerdi sanki ☹️
Ya süper kahraman asık olmamasılazım nezaman asık olsa o kahraman hedefini sasıyor wolweri nasıl sonlandı xmen onun gibi olabilirdi
Oda pek yeterli değildi ama bilemiyorum süper kahraman filmlerini cizfilm tadında çekmeye başladılar
Galiba artık inan kalmadı😂😂😂coxukları kandırıyorlar
Thor: Love & Thunder filmini nasıl buldunuz? ↗
Tatlı Zeusa ne gömdü be off birde şu kızların bayılma sahnesi sjsjsjs
Hiç izlemedim. İçinde thor olan bi film bile izlemedim
İzlemedim ama merak ediyorum
Rezalet bir çocuk filmi
Kötü
Sig gibi film