İzlerken eğlendim, Tanrı Katili biraz hüzünlendirdi açıkçası. Ama bazı yerler çok çocukçaydı sanki 😅 Siz beğendiniz mi?

İzlerken eğlendim, Tanrı Katili biraz hüzünlendirdi açıkçası. Ama bazı yerler çok çocukçaydı sanki 😅 Siz beğendiniz mi?
Marvel serileri kendi başına zaten basyapit. Fakat sanki thor serisi biraz sacmaladi. Fragmanlarina baktim gitmedim. Sadece biraz komedi eklemeleri ilgimi itiyo. 😂 Eskiden olsa sinemaya kosardim hemen ilk gunden simdi izlemeye bile useniyorum. Yalniz cekilmiyo 😂
Asıl komik kısımlar ilave edilmesi güzel bence. Ben eğlenmediğim bir şeye para harcamam😂 güldürmesi lazım beni
Çok değildi yerindeydi 😂 keçilerin çıkardığı ses ayrı komikti
Tamam bekliyorum 😂
Ortalama bir filmdi yani iyi değildi o kesin ama çok kötü de değildi.
Senaryoda hata yapılan ve zorlama yerler vardı.
İlk olarak Gorr çok güçlü ve felsefik bir karakterdir ve hikayesini iyi işlediler diyebiliriz tabiki daha güçlü de olabilirdi. Ben Valkyrie ile olan sahnesinde onu öldürmesini bekledim ama ölmemesi ve arkasından gelen saçma diyaloglar hayal kırıklığı oldu.
Jane karakteri gerçekten çok olmuş bir karakterdi ve Porttman hakkını gerçekten verdi bence dizide en iyi işlenen karakterdi.
Thor son filmlerdeki gibi gereksiz laubali olsa da Zeus ve sonraki sahnelerde oldukça iyiydi.
Son dönem Marvelde zorlama eşcinsellik sahneler çekmeye ve neredeyse bütün karakterleri bu minvale çekmeye başladı.
Korg karakteri İnfinity War'da annesinden ve babasından bahsediyor ama bu filmde zorla eşcinsel yapılmak için o ırkta sadece erkekler çiftleşiyormuşta 2 babası var diye konuşuyor bir kere bu senaryo hatasıdır ve bu karakter filme eşcinsel bir karakter olarak girmedi zaten sonraki sahnesinden bahsetmiyorum bile.
Bazı şeyleri normalleştirmek için ısrarla her yere Lgbt propagandası yapmanın bir manası yok yani.
Evet Korg kısmı bana da saçma geldi ama eğlenceliydi 🥳
Yani film genel anlamda eğlenceli bir filmdi.
En doğru politikaları Dr Strange gibi fazla beklenti yaratmadılar ve filme oldukça iyi sahneleri sakladılar.
Daha düşük beklenti olunca daha sağlıklı bir durum oldu Marvel için.
Eig için teşekkürler...
Rica ederim 🌸
Ya bu nasıl film ismi. Nasıl izliyim şimdi ben bu filmi.
Neden ama 😂😂
Çok çocuksu maalesef.
Biraz öyle ama eğlenceli. Bazen çocuk olmak lazım 🥳
Gerçi ben gumball seyretmiş adamım ama olsun :)
Gumball mı 😂😂 bir de gelmiş buna çocukça diyor 😂
Onun çizgi film olduğunu bilerek izliyom.
Dondurma kutusundan dolma çıkınca insan bi hüzünlenir, bu dolmanın kötü olmasından değil kutunun büyüsündendir, beklenti farklıdır. Bu film içinde böyle düşünüyorum
Artık biliyorsun ne çıkacağını bence şans ver izle 😂
Bu bir sinema davetimi? :)
Ne daveti 😂 ne oldu anlamadım.
Tamam tamam zaten annem akşam ezanından sonra salmoyl beni
Akşam ezanımı 😂
Akşam mı ezanı? Davet mi? Dayıya da sorayım mı :)
Sor 😂 hepimiz sinamaya gidelim
Dayı gelecekse ben gelmem :)
teşekkürler
Rica ederim 🌸
Cevap
17Cevap
İzledim ve sevdim ama daha güzel olabilirdi
İzlemedim ama izlemek istiyorum. Biraz vaktim olduğu zaman mutlaka sinemaya gideceğim. Bu film o atmosferde izlenir çünkü.
Kesinlikle katılıyorum 🥳 gece seansı yeparsın
Klavye şeysi olmuş 😅😂
Ben Marvel oyununu oynuyorum. Doktor Strannge. coklu evren filmi çıktığında izledim. hemen hemen her karakterin filmini izledim.. oyununu 2 yıldan fazla oldu oynuyorum çok güzel..6 Ay sonra oyun sayesinde bı tane iPhone 13 Max pro alicam.. oyundaki Kredileri başkasına vererek alicam. Guzel bı oyun Filmlerinde güzel..
Daha izlemedim ama bugün bir arkadaş gidelim dedi bakalım. Fragmanı beni sardı özellikle Christian Bale'yi merak ediyorum.
Seversin bence 😂 eğlendim ben
Gidince göreceğiz
Evet izledim.. biraz cok abartili fantastikti diyebilirim.
Abartılı mı 😂 keçileri sevdin mi
İzlemedim ama genelde böyle filmler benim beklentimi karşılamaz zaten
Çıktığı gün izledim film idare eder.
10/6
Adı çok komik geldi, marvel film yapalım nasılsa izleniyor diye iyice saçmaladı
İzlemedim. Hangi platformda?
Sinemada 😂
Aşk olsun tabi ki var 😂 arada gitmek eğlenceli oluyor bence. Mısırımı döktüm gülerken umarım arkamdan laf etmemişlerdir 😅
Beni de böyle kabul etsinler 😂
hayır henüz izlemedim..
ama kısa süre içinde izleyeceğim..
Cok arafta kaldim ya, gideyim mi gitmeyeyim mi diye.. Sizce bakmaya deger mi?
Ben çok güldüm açıkçası 😂 eğlenceliydi git bence
Ben son seansını izledim. Gündüz çekilmez zaten 😂 ama klima yok mu vardı sanki salonlarda
Nem hiç sevmem. Burası da gece buz gibi 😵💫 resmen yanımda ceketle geziyorum gece üşümemek için
Daha gitmedim ama biraz spoiler versene
Olmazzz izle önce 😂
Olmaz Can gidip izle sonra tartışalım 😂
Gidecek kimsem yok :(
Vardır arkadaşın ya işten filan illa ki 😂
Komşunla git 😂
Saçma sapan filmler
İşim olmaz
Sen anlamazsın 🤪😂
İzlemedim daha aglicaaam sad
Ağlama ne ağlaması🙄
İzlemedim henüz