Fragman geldi...
Ve merakla beklenen Christian Bale

Filmi merakla bekliyorum cidden, fragmanı sevdim özellikle Christian Bale uzun zamandır yoktu ekranlarda..

Thor gerçekten en sevdiğim Marvel karakteridir. Aslında Marvel filmini çok sevmem ama Thor yeri benim için çok farklı. Bana daha sempatik ve daha içten geliyor. Bu yüzden izleyeceğim.
Bana da öyle hocam vallahi :D
Dünya'da olan şeylerden sonra böyle şeylerin değeri gözümden iyice düştü. Bir nevi alkol gibiler. Bir süreliğine zevk alınan ve sahibine milyarlarca dolar kazandıran tuzaklar. İçinde olanlarda kaymağını fena yiyor. Aldıkları ücretlere baktım bir ara, milyonlar havada uçuyor.
En son Ford&Ferrari filminde bale. Ve marvel geçtiğine sevindim adamın. Karakteri de güzel olmuş bakalım izlicem tabi
Evet hocam ben de baya beğendim tasarımı
Gorr’un sahneleri ve Thor’un sahneleri iki ayrı filmden gibi komedi unsuru gereksiz olmuş beklentimi karşılayan bir fragman olmadı
Gorr çok beğendim ama ben.. Tiplemesi çok iyi bakalım asıl filmde ne olacak.
Çizgi romandaki görünüşü olsaydı daha iyi olurdu fakat Bale oynadığı için cgi’sız karakterin korkunçluğunu daha iyi yansıtır diye düşünüyorum
sen bu işten anlıyorsun renktaş :dd
Cevap
5Cevap
Sinemaya gitmeyi düşünüyorum
Hayır. Marvel fimlerini hiç ama hiç sevmiyorum, benim film tarzımla hiç uyuşmuyor bundan ötürü izlemeyeceğim.
Tabi oda seçenek ama işte bende bütün marvel filmlerini izleyip de bunu izlememek ayıp olur diye düşündüm hem bale abimiz bayadır yoktu ortalıkta :D
Senin tarzın ne peki
@steppingstone sende zaten Marvel hayranlığı var bir de bunun tadına bak bakalım.🤓
@cheekystaff daha çok gerilim, bilimkurgu (Marvel tarzı hariç) vs. o türler benim tarzım.
Tabiki izleyecek bir yandan keyif yapıcam bir yandan bu filmi izlicem bu filmi izlemeden olmaz film keyfimi çok iyi yapıyorum özellikle bu filmde bir değişiklik yapıp öyle izlicem
oh ne güzel
Teşekkürler
Bu tarz filmlerle pek aram yok benim ya.. Romantik olsun, erotik olsun olmadı aksiyon macera böyle değişik tipler ilgimi cekmiyor
Sevdiğin tarzları anladım.. Macera olarak Altın izle baya iyi.
Teşekkürler.. izlerim..
Hayır yenilmezlerde olduğu gibi kaliteyi iyice düşürdüler. Komediye vurdular iyice tüm kahraman serilerini.
Bir şans ver derim yine de :D
Yani fragman gaz veriyor biraz evet ama artık marvelin hiç bir filminden ümidim yok benim.
Benim yani işte :D
Yok aga yok marvel uzun bir süre daha iyi bir ortaya koyamayacak gibi görünüyor, russo brothersden sonra bozdu marvel.
Toparlama dönemide olur diye düşünüyorum ama şu an için düşüş döneminde gibi görünüyor
Dr. Strange MoM için okadar gaza geldik bizi hüsrana uğattı her gösterişli fragmana falan kanıp aynı hataya düşmeyelim yine
Aynen dediğin şeyler oluyor ya , bakalım ama yükselişe geçer net ya
Umarım
Bence sırf Christian Bale rolü için bile izlenebilir.
Evet öyle de nickin efso sdfjd
Eyvallah. Şükür farkeden bi Gibi'ci çıktı :D:D
efsane o bölüm ya sdjfs
Düşünüyorum kötü bölüm var mı diye de yok be Yılmazım :D
Tabiki izleyeceğim, hiçbir marvel filmini kaçırmam
ben de öyle kaçırmam hepsini izledim.
Hayır
7 temmuzda düşüyor o zaman bakacağım
hayır
ilgini çekmiyor sanırım marvel evreni
çekmiyor
Thor💙 tabiki