Diziler & Filmler Brooklyn Nine-Nine dizisini beğendiniz mi? ofsng Takip Et Xper 3 Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Başarılı bir dizi olmasıyla birlikte çoğu kişinin severek izlediği bir dizi. Henüz 2. sezondayım ama gayet eğlenerek izliyorum. Herkesten izlemem hakkında tavsiye alarak başladım. Peki siz nasıl buldunuz? Brooklyn Nine-Nine dizisini beğendiniz mi? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok güzel normalde bi izlediğimi bi daha izlemem ama bunu 2 kere izledim. Son sezonu izlemeye fırsat bulamadım sadece onu da izlicem bi ara 1 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Evet çok severek izlemiştim, ara ara yine açar izlerim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Evet beğendim güzeldi 1 0 Yorumla
kucukcadikikicik Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl en sevdiğim sitcom aşırı güzel ve jake'e aşığım 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar