Diziler & Filmler Disney+ için kamera karşısına geçen erkek oyuncularımızdan favoriniz kim? ceelibon Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Burak Deniz fan olarak tabii ki Burak diyorum :D Burak Deniz Halit Ergenç Engin Akyürek Buğra Gülsoy Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Disney+ için kamera karşısına geçen erkek oyuncularımızdan favoriniz kim? Cevapla Deniz Soruları Erkek Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Burak deniz 0 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Burak Denizi seçtim ama sadece kirpikleri için. 0 0 Yorumla
DJACUN Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 91% +1 yıl Halit Ergenç Her Rölün Hakkını Veriyor Güç Sizinle Olsun 👍😉 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bu platformu kullanmam ama favorim Halit Ergenç 0 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Burak’ın kirpikleri Buğra’nın adamlığı Halit’in asaleti diğerinin hiçbi şeyi 0 0 Yorumla
fernandosucree Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Halit ergenç tabii ki. Bence şu an aktif en iyi 3 Türk oyuncudan biri 0 0 Yorumla
WhooCaresss Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Sultan Sülümanın hatrına Halit Ergenç diyorum yoksa hiçbiri favorim değill 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl hiç biri ama Buğra Gülsoy un oyunculuğu iyi 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 508 cevap paylaştı. Hepsi de taş gibi ne kadar şanslılar 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 547 cevap paylaştı. Sultan Süleyman HALİT ERGENÇ efso'dur 👍 0 0 Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Halit Ergenç Daha çok ilgimi çekti 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Engin Akyürek lafı bile olmaz benim için. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Burak deniz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Burak deniz
Burak Denizi seçtim ama sadece kirpikleri için.
Halit Ergenç Her Rölün Hakkını Veriyor Güç Sizinle Olsun 👍😉
Bu platformu kullanmam ama favorim Halit Ergenç
Burak’ın kirpikleri Buğra’nın adamlığı Halit’in asaleti diğerinin hiçbi şeyi
Halit ergenç tabii ki. Bence şu an aktif en iyi 3 Türk oyuncudan biri
Sultan Sülümanın hatrına Halit Ergenç diyorum yoksa hiçbiri favorim değill
hiç biri ama Buğra Gülsoy un oyunculuğu iyi
Engin akyürek çok iyi oyuncu.
Hepsi de taş gibi ne kadar şanslılar
burak deniz iyi gibi
Sultan Süleyman HALİT ERGENÇ efso'dur 👍
Hepsini ayrı yakışıyor ya rolleri
Halit Ergenç Daha çok ilgimi çekti
Daha iyileri de eklenir muhtemelen
Engin Akyürek lafı bile olmaz benim için.
Engin akyürek 🔥🔥🔥😍😍
Hepsi birbirinden yakışıklı tütütü
Burak deniz diyorum
Burak deniz yakışıklı adam
Halit Ergenç hariç hepsi iyi
Engin akyürek
Halit Ergenç.
Burak deniz
engin akyürek abimiz
Hiçbirişi
Engin Akyürek
Halit Ergenç başka seviye