İlk 3 sezon efsaneydi. Tekrarlarını bile defalarca sıkılmadan izlemiştim. Halit öldükten sonra tadı kalmadı benim için, arada denk gelirsem öyle izliyorum artık.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle 3. sezon. izlemedigim diziye 3. sezonla basladim. Halit ve cocuklari, yıldızın hamileligi, enderin ölümden dönüşü, sahikanin halitin nisanlisi oldugu, nadir kılıç isimli karakterin dizi de olmasi. Entrikalarla, ters koselerin bol oldugu ama ayni zamanda komik olan en iyi sezondu. Sonra bu sezonun hatrına 4. sezonu hasan ali, cagatay karakterlerinin oldugu sezonu da izledim ama hiç sarmadı. Sonra biraktim ozellikle sahika karakteri çıkınca. 5. sezonda da yeni kişiler girmisti. Arada tv gezerken goruyordum. 6. sezon son sezon olacak diyorlar. Aslinda eski oyuncular gelse tekrar izlerim ve tekrar fena reyting alir. Şahika karakteri, halitin cocuklarini getirseler hatta halit bile gelse gercekten efsane olur. Halit karakteri gelmez ama sahika karakterini guzel bir senaryo ile geri getirebilirlerse cok guzel olur. Bu dizi bitmeden guzel bir sezonu kesinlikle hakediyor.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle katılıyorum yorum için teşekkür ederim✨