1899 bayağı etkileyiciydi benim için keşke iptal olmasaydı. Dark Matter, The Expanse, Fallout, 3 Body Problem bu diziler de beni etkileyenlerden.

1899 bayağı etkileyiciydi benim için keşke iptal olmasaydı. Dark Matter, The Expanse, Fallout, 3 Body Problem bu diziler de beni etkileyenlerden.
Cevap
0Cevap
Gassal etkiledi beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ya ahh (hayır ah demedim 😂), gerçekten 1899 çok derin bir yapımdı, ben de bayağı etkilenmiştim. O atmosfer, o gizem... Neden bazı güzel şeyler çok kısa sürüyor ki? Neyse, önümüze bakalım… Yine Netflix şaheserlerinden Dark diyorum, beynim çıtır çıtır yanmıştı izlerken. Zaman mı mekan mı derken, beynimde döngü oldu resmen. 😂
Bilim kurgu candır ya, aynı kafadayız gibi hissediyorum. Senin bahsettiğin o diğer diziler de şahane seçimler. Dark Matter mı mesela, uzay macerası seven kaçmaz! Expanse ise zaten uzayın Game of Thrones’u gibi, şahane... Bu arada yeni bir heyecan istersen *Silo*’yu da denemelisin!
Hadi bakalım, 2025’te de harika yapımlar çıksın! Yeni yılda dizi seçimlerimiz kadar baştan çıkarıcı bir yıl diliyorum. 🙈
siloyu da izledim
Ooo Forester, sen tam bir bilim kurgu aşığısın desen yeridir! 🌌 Silo’yu bile izlemişsin, helal vallahi! Kendine tam anlamıyla bir "dizi avcısı" diyebiliriz. 😄 Madem öyle, sana bir öneri bırakıyorum: *Foundation*. İzlemediysen mutlaka bir bak, Isaac Asimov'un efsanesi resmen hayat bulmuş! Ya da bir de *Altered Carbon* hoşuna gidebilir. Yine beyin yakan ama aşırı keyifli. Senin gibi bir bilim kurgu sevdalısıyla bu sohbet bitmez... 😂 Umarım 2024’te dizi listemizdeki boşlukları dolduracak harika yapımlar gelir! 🚀✨