Diziler & Filmler Sevgiliniz oyuncu olsa rol gereği öpüşmesi gerekse kıskanır mısınız ne yaparsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Anlık homofobik selenatörler🙉🙉🙉Dostlarım tam şu an söz hakkı sizde Güncellemeler+1 yıl Sorum tutmuş teşekkür ederim herkese ❤️❤️❤️ Sevgiliniz oyuncu olsa rol gereği öpüşmesi gerekse kıskanır mısınız ne yaparsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sevgilim oyuncu da olmasın kimse de ona dokunmasın. 1 0 Yorumla
Beril956 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşırı kıskanırım direk o dudağı ilk önce çamaşır suyuyla sonra sabunla silerim yıkarım anca öyle Ama zaten izin de vermem 0 1 Yorumla Beril956 +1 yıl @Jonaxo Ne alaka Yorumla
üyesizol Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sahnenin çekilmesini iptal edilmesini sağlardım edilmezsede ayrılırdım 0 0 Yorumla
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Bundan zevk alacak halim yok kıskanmam ki oynatmam bile oynayacam benim hayatım derse onu hayatıyla başbaşa birakirim 0 0 Yorumla
lanetolasicilar Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl ben sevgilim olmayan kızı başka erkeklerle konuşurken görünce deliriyorum bu soru mu şimdi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgilim oyuncu da olmasın kimse de ona dokunmasın.
Aşırı kıskanırım direk o dudağı ilk önce çamaşır suyuyla sonra sabunla silerim yıkarım anca öyle Ama zaten izin de vermem
@Jonaxo Ne alaka
Sahnenin çekilmesini iptal edilmesini sağlardım edilmezsede ayrılırdım
Bundan zevk alacak halim yok kıskanmam ki oynatmam bile oynayacam benim hayatım derse onu hayatıyla başbaşa birakirim
Evet ben de baskasini öperim ikimiz de zevkimize bakariz 🙂
ben sevgilim olmayan kızı başka erkeklerle konuşurken görünce deliriyorum bu soru mu şimdi
Hayır kıskanmam onun işi olduğu için
İstemem böyle biseyi