Netflix'in yeni dizisi olan The Sandman'i izlemeyen bin pişman valla. Oyundan uyarlanmış ve bence şimdiden yılın dizisi. Düş adlı karakterimiz rüyaların efendisi, alemleri yönetiyor ve rüyalarını belirliyor.
Düş size hangi rüyayı yaşatsın istersiniz

Netflix'in yeni dizisi olan The Sandman'i izlemeyen bin pişman valla. Oyundan uyarlanmış ve bence şimdiden yılın dizisi. Düş adlı karakterimiz rüyaların efendisi, alemleri yönetiyor ve rüyalarını belirliyor.
Düş size hangi rüyayı yaşatsın istersiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Rüya istemezdim
neden
Güzel rüya görmüyorum ve gerçek olmasını isterdim
Bir ara izlerim ya teşekkürler paylaştığın için. Ilginc görünüyor. Soruya gelirsek ölmüş birinin olduğu güzel ruya yaşatsin isterdim herhalde. Karşılığı ister mi acaba bilemedim şimdi 😁😁
yok karşılık istemiyor. dizi baya güzel :)
Ablacım zamanım olmuyor. Film izlemeye vakit ayırmıyorum. Benim yerime de izle bolca
olur
Tüm tarihleri gezebilme rüyası. İnsanlık başlangıcından şuana kadar
Crushimi arayip bulusalim demek icin gerekli cesareti bulamiyorum o yuzden onla bi gun gecirdigim bi ruya getirsin isterdim mesela. Cunku ben onu ruyamda gordugum zaman hep yanimdan ayriliyo 2 kelime konusup
ay ne mantıklı
Oyundan degil DC Comics'in cizgi romanindan uyarlama
doğru dedin
Sandman avrupa peri masallarında adı geçen geceleri uyku getiren ve rüya getiren bir karakterdir. Oradan esinlenilmiş demek ki.
olabilir
Karşılığını ister o. Sıkıntılı
yo istemiyor
Gerçekler her zaman tercihimdir.
Rüyada değil miyim?
öyle misin