bir grup arkadaşım ve ben sohbet ederken arkadaşlar hadi allah katına çıkıp rabbimizi ziyaret edelim dedim bir mağrada gizli bir boyut kapısı varmış ve biz oraya doğru gitmeye başladık başka bir arkadaşım beni telefonla arayıp sizi takip ediyorum allah yolunuzu açık etsin diyip telefonu kapattı ve biz ilerlemeye devam ettik
en sonunda filmlerdeki gibi bir ağaç ve kökleri metrelerce uzanıyor her ağaç kökünün ucu bir kapıya açılıyor önümüzde bir kapı var yanımda arkadaşlarım var ama onları göremiyorum fakat varlıklarını biliyorum yanımdalar. kapıya selam veriyorum. Selamün aleyküm. kapıdan bir yüz beliriyor uzun sakallı ve kepli bir yüz aleyüm selam diyor ve kapı açılıyor şimdi mağra gibi biyerin içindeyim önümde düz bir duvar var ve tırmanmak imkansız. nasıl çıkacağım burdan diye soruyorum ve bir ses bana burdan sadece hakedenler çıkabilir sen tırmanmaya başla eğer hakkın değilse tırmanamazsın diyor ben tırmanmaya başlıyorum çıkıyorum çıkıyorum tam sonlarına doğru yavaşlamaya başlıyorum ve ağlayarak allahın adını zikrediyorum ve birde bakıyorum ki yukarı varmışım
bir apartman çatısındayım bulutların üzerinde ve karşı apartmanın çatısında 3 tane cübbeli bağdaş kurmuş oturuyorlar yüzleri görünmüyor birisinin rengi beyaz ötekisinin rengi kırmızı ve en solda birtane daha var ki rengi yok bir cismi yok bir şekli yok fakat onun varlığını biliyorum o orda onların kim olduklarınıda bilmiyorum en soldaki varlığını hissettiğim oğlum buraya gel diyor ve ben ona doğru zıplıyorum tam düşücekken beni kucağında tutuyor geri dönmeye karar veriyoruz geri dönerken cinlerin boyutundan geçmek zorunda kalıyoruz şeytan bizi cinlere ispiyonluyor ve geri dönmememizi sağlamaya çalışıyor fakat biz ordanda kurtuluyoruz kapıya selam verdiğim yere geri dönüyoruz ve uzanan bir ağıç kökünün ucunda cehennem kapısını görüyorum
daha çok şey vardı fakat bukadarını hatırlıyorum. tabir yapan arkadaşlara teşekkür ederim kelime sınırlamasından dolayı özet geçmek zorunda kaldım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Saman yolu filmlerini cok izlemissin etki etmis
saman yoluyla bir ilgim yok final sınavına çalışıyordum o dönemde bilin altımla gördüğüm rüyanın uzaktan yakınadan alakası yok
oha ya rüya mı gördün 3 sezon dizi senaryosumu