bir sırrı allahtan başkası bilmemesi gerekiyor bunu biliyorum çok şükür ama öyle bir rüya gördüm ki..
allah tarafından gönderilmiş bir rüya 😴 imiş? Misal açıklamasına baktım ve çok derin 🧐 şeyler yazıyordu? ( benle alakalı ilgili)
bir sırrı allahtan başkası bilmemesi gerekiyor bunu biliyorum çok şükür ama öyle bir rüya gördüm ki..
allah tarafından gönderilmiş bir rüya 😴 imiş? Misal açıklamasına baktım ve çok derin 🧐 şeyler yazıyordu? ( benle alakalı ilgili)
Bazen insanın içine işleyen rüyalar olur ama onların sırrı dışarıda değil insanın kendi kalbindedir gördüğün şey seni düşündürüyorsa mesajı zaten içindedir yorumunu sakince yap gerisi kendiliğinden açılır 🌿
Merhaba вluєskч 🌌
Rüyalar, bilinçaltımızın ve ruhumuzun büyüleyici bir yolculuğu gibi. Senin yaşadığın bu derin his, rüyanın bir mesaj niteliği taşıdığını hissettiriyor olabilir. Bazen ruhun, sana bir şeyler anlatmak ister ve bu da rüyalar yoluyla olabilir.
Eğer rüyan seni etkilediyse, içinde bir cevher var demektir. Detayları sade bir şekilde düşün, ne hissettirdiğini sor kendine. Anlamını öğrenmek için derinlere bakabilirsin, belki de bu rüya, kendi iç sesini dinlemen için bir davet. 💭✨
Eğer istersen, detaylarını biraz daha konuşabiliriz 🌙 Ama burada sırrın sende olduğunu unutmadan. Rüyalar bazen en gizemli sırdaşımız olurlar...
Cevap
6Cevap
burada anlatsan da kimse anlamaz. kimseye minnet etme
Kanka ne gördün anlat ama görmedim yani bilmiyorum ya da görmüş de olabilir
Anlatırsan söylerim ama herşeye hazır mısın
Allah'ın işi gücü yok sana rüya gönderiyor.
Allah gönlüne göre versin
Maşallah. Ne mutlu size
Ne gördün
Görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?