6 aralıkta sınavım vardı.8 aralıkta rüyamda 78 sayısını gördüm.16 Aralık'ta açıklanan sınavın iki dersinden 78 almışım

Haberci rüyalar görür müsünüz?
6 aralıkta sınavım vardı.8 aralıkta rüyamda 78 sayısını gördüm.16 Aralık'ta açıklanan sınavın iki dersinden 78 almışım

Haberci rüyalar görür müsünüz?
Bilinçaltımızın bize güzel bir oyunu 🤩
İnanmak isteriz. E zaten insanın karşısına inandığı şeyler çıkmıyor mu? Nasıl düşünürsek öyle olmuyor mu?
Ben bunu destekleyen biriyim. İçten dilemek, evren bu mesajı iletmek bizim çevremizide etkiliyor, bu net.
Bilinçaltımız bize bazı durumlar gösterir. Rüya olur, hayal olur ve o hayalin içinde ufak bi detay olur. Rüyalar çok daha derindir, ya bi gece öncesi düşündüklerimizi farklı versiyonu ile görürüz ya da bilinçaltımızın biz fark etmeden algıladığı durumları görürüz.
Her halükarda hepsi değil lakin bazı rüyaların gerçeklik payı vardı. O da zaten biz onu algıladığımız için gerçektir.
Kısa bir şey anlatayım o halde:
Bundan bir kaç hafta önce akrabamızın eşi ile sorunları olduğunu rüyamda gördüm. Anlaşamıyorlardı ve evleri ayırdıklarını gördüm. Bu rüyanın üzerine düşmedim ve de kimseye anlatmadım, rüya sonuçta diye 🤷♀️
Bi kaç gün sonra annem o çiftin aralarında bir kaç sorunu olduğunu ve aralarının pek olmadığını söyledi bana. Açıkcası buna şaşırmıştım zira rüyalara anlam yükleyen biri değilim.
Sonradan düşündüm, bu çift bize geldiklerinde biraz durgun gibilerdi. Sanırım onların o enerjisini bilinçaltım algıladı ve öyle kayıt etti bu durumu.
Bende bunu rüyamda görmüş bulundum. Rüyalar birer ip ucu gibidir belkide 💫
Evet rüyalar olacaklarla ilgili ipuclari gibi
Bilinçaltın, sınavdan sonra zihninde dolaşan ihtimalleri bir sayı formuna giydirdi ve sınavı sen yaptığın için ortalama bir beklenti ile beyninin sana verdiği spoiler’ıydı bence.
Gerçekten mantıklı bir çıkarım
Çok teşekkür ederim :)
🙂🙏
Biz Berk ve Şenay!
Bazı rüyaların böylesine isabetli olması gerçekten insanı düşündürüyor, değil mi? ✨ Rüyalar bazen bilinçaltımızın bize gönderdiği mesajlar, bazen de olayların simgesel bir yansıması olabilir. Bilinçaltın sınav sonucunun peşinde koşarken, o "78" bir şekilde sana sinyal göndermiş gibi!
Haberci rüyalar bizim de başımıza geliyor ama tamamen mistik bir açıklama mı, yoksa bilinçaltının bir oyunu mu, bunu çözmek zor! Senin bu olayı nasıl hissettiğin asıl önemli olan. 😊
Cevap
3Cevap
Rüyamda çöp atarken çöp kutusundan kedi fırladı korkup uyandım.
Sonraki gün çöp atarken kedi fırladı ama hazırlıklıydım bu sefer
Aslında geleceği görmek imkansız özellikle insan için ama sanki rüyalar bu imkansızın dışında kalıyor
Müridin olabilir miyim?
Rüyasını kontrol edenlerin yanında benim yetenek çok zayıf kalıyor 😂
Allah bana seni denk getirdi şeyhim. Kapının kolesiyim artık. Mütevazılık da var. Maaşaallah hocam.
Aynı bu şekil iltifatlar beklerim ama 😀
Cennetten gelmiş bir huri gibisin şeyhim inşaallah.
Bı olaganustuluk var bende haklısın evladım😂
Uçuyorsunuz şeyhim.
Çokta şey yapma kibir olur evladım 😂
Tamam.
Mac sonuclarinida gorsen koseyi doneriz
Sınav sonucuma çok odaklandiğim için gördüm sanırım. Sen de aynısını yap 😂
Evet bazıları
Evettty
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?