Rüyada musallat?

Geçen hafta rüyamda cinler benimle uğraştı. Işıkları yakamadım flaşım çalışmadı. Sesleri geldi koşa koşa eşimin yanına gittim. İlk bana inanmadı ardından mutfaktan sesler geldi ve eşimle gittik yine ışıklar ve flaş çalışmıyordu. Dışarıdan ışık geldi ve tüm çekmeceler dolaplar açıktı. Açılıp kapanıyordu. Bilmediğim duaları okudum ve korkuyla uyandım. Uyandığımda direk dualara baktım ama rüyamda söylediğim duaların hiçbiri yoktu. Dün gece yine rüyamda uğraştılar. Önce sesleri geldi ve his olarak hissettim. Ardından kocamın yanına gittim. Uzanıyorduk ve sesleri çıtırtıları duyduk. Işıkları flaşı açmayı denedik ve yine açılmadı. Ve ben geçen seferin aynısı oluyor dedim. Rüyamda önceki rüyamı hatırladım ve yine geldiler dedim. Bu sırada telefonumdan sesler geliyordu tanımadığım bir erkek sesi kuran’dan ve bir şeylerden bahsediyordu. Telefonun ekran ışığını çevirdiğimde kapıda bir el gördük. Kapı gıcırtısıyla biraz kapıyı çekti ve kayboldu. Yine çığlık atıp aynısı oluyor yine geldiler dedim ve korkuyla uyandım. Gece yatarken hiçbir şeyim yoktu uyandığımda ateşim 38,5 dereceye çıkmıştı. Üzerimde bir şey olabilir mi? Çok korkuyorum, uyuyamıyorum. Uyumaya korkar oldum fazla endişeliyim. Bu rüyaların bir anlamı olabilir mi? Bu tarz bir şey yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum ne önerirsiniz?
Rüyada musallat?