Rüyadan anlayan?

Merhaba öncelikle şöyle soyliyeyim benim sevdiğim biri var ve biz bununla hiç sevgili olmadık ve hep görüştük rüyamda şöyle gördüm bı magazadagiz tabak falan satılan mağaza ben o ve iki kız kardeşi kardeşleri beni görmüyor ama ben hep sevdiğim çocuğun yanındayım birşeyler aldılar ve poşetleri taşıdık yürüyoruz yolda bana dedi ki işte seni evime goturecem evime bak ve seni ailemle tanistiracam sonra evlenelim bende gülümseyerek onun koluna sarıldım eve girdik üvey annesi vardı ama gerçek hayatta üvey annesi yok kendi annesi hayatta değil neyse eve girdim işte bu annesini öptüm ve kız kardeslerini kız kardeşleri girişte meyve yiyordular kiraz kavun ve karpuz vardı bu arada kız kardeşleri de gerçek hayattaki kardeşleri degildi neyse balkona geçtim babası oradaydı babası kendi babası elini öptüm oda aynı şekilde meyve yiyordu ve bana içerden televizyonu getirmemi istedi bende bu kız kardeşine söyledim oda getirmedi neyse tekrar balkona çıkıyorum annem halam yengem de orada ve sevdiğim çocukla uyku muhabbeti açılıyor bana diyor işte eskiden 1,5 ta uyurdun şimdi uyumuyorsun bazen 4 te bazen 3 te uyuyorsun falan sonra şey diyordu işte ben hikaye attım yaşadığım şehirde bı kafe var ordan bahsediyor işte diyorki ben hikaye attım mekanı kapattık diye sonra benim için oda gondermeli hikaye paylaştı sonra rüyam orada kesiliyor ve bu sevdiğim hikaye atıyor cenaze araması üstünde tabut ama tabut yamuk sonra bı askeri çekiyor mezarlıkta asker ağlıyor yerde ardından bir siyah kutu ve kutunjn içinde fareler var ben bu hikayelere baktıktan sonra bı bakıyorum beni takipten çıkartmış
Rüyadan anlayan?