solonun 120 gününde ilk 15 20 dkka izledim sonra bıraktım. iğrenç pedofli ve ahlaksızlık doluydu. ayrıca ilerki bölümde b. ok yiyiorlarmış beni aşar bunlar. kırkayak filminide izledim japonyalı ve kızın arkadaşı ölüyor polisler falan kız tek kalıyor. mezarına tüküreceğimi de bilmiyorum güzel mi?
Katılıyorum. İğrenç, pis film solo çıplaklık baya, güzel güzel😀mezarına tükürcem filmi.3 filmdir Tecavüze, işkenceye uğrayan kızın intikamlarını anlatıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Otel film serisi , Koleksiyoncu, Mezarına Tüküreceğim, Testere, 13. Cuma, Korku Kapanı, Emanuelle And The Last Cannibals, Cannibal Holocaust
Pifilmizle. me sitesindeki yasaklı filmler kategorisi tam sana göre. Bende oradan izliyorum bu tür filmleri. Beğeneceğini düşünüyorum
çok teşekkür ederimm
Rica ederim keyifli seyirler
Diğer teksas katliam filmlerini izle
Gec kalmışın izlemekle
evet cesaret edemiyordum
hatta atlaya atlaya izledim
O kada şey film değil
ok
Mezarına Tüküreceğim, kırkayak, solonun 120 günü izledinmi
solonun 120 gününde ilk 15 20 dkka izledim sonra bıraktım. iğrenç pedofli ve ahlaksızlık doluydu. ayrıca ilerki bölümde b. ok yiyiorlarmış beni aşar bunlar. kırkayak filminide izledim japonyalı ve kızın arkadaşı ölüyor polisler falan kız tek kalıyor. mezarına tüküreceğimi de bilmiyorum güzel mi?
Katılıyorum. İğrenç, pis film solo çıplaklık baya, güzel güzel😀mezarına tükürcem filmi.3 filmdir
Tecavüze, işkenceye uğrayan kızın intikamlarını anlatıyor
solo ya da sadom hariç her film uyar teşekkür ederim
Rica ederim
Ben de izledim bana koymaz afyonluyum
erkekk işte
Adam işte diyeceksin
Adamm işte :D
güzel bir film 15 yasımda zevkle izlerdim
Ay nasıl izliyorsunuz ya
bilmiyorumki gerildikçe zevk alıyorum dkjkfckfj
Assla izlemem korlu filmi falan
dhkhfk bence de hassas biriysen kötü olur mesela benim panik atağım var çok heyecanlanıyorum
Oooo candır