Ben çok beğendim. Köken aile olayı da çok ilgimi çekti. Oyunculuklar da gayet güzel. Seda Bakan'a özellikle bayıldıımm <3

Beğendim, güzel dizi olmuş.
Beğenmedim, vasat bir dizi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben çok beğendim. Köken aile olayı da çok ilgimi çekti. Oyunculuklar da gayet güzel. Seda Bakan'a özellikle bayıldıımm <3

Netflixte Top 10 listesine girmeyi başarı sayıyor şirketler ama yeni çıkan projelerin izlenmesi kadar doğal bir durum olabilir mi? Örneğin bir sinema filminin başarısını da satılan biletler üzerinden ölçemezsiniz. O bileti almadan seyirci nasıl bir yorum sahibi olabilir? Tabi ki öncelikle izlenmesi lazım. Kaldı ki başrolde bütün Arapların ölüp bittiği T. Büyüküstün oynuyorsa, bu diziyi hayli hayli Top10’a sokar.
Diziyle ilgili en içten yorumlarımı paylaşayım madem:
Son 2 bölüm hariç izledim. Yaz dizilerini, tatil beldelerinin verdiği ferahlığı sevdiğim için ve de oyuncuları sevdiğim için izlemek istedim. Fakat dizi bizden değil sanki. Tepkiler, konular, konuşmalar yabancı veya yabancılara göre şekil almış. Tuba Büyüküstünün bana göre en kötü oyunculuk performansı. Sürekli aynı tonda bağırması, şaşırtmayan gergin karakteri, ha birde Netflix ya burası, “40 yaşındayım ama ben daha ölmedim” temalı diziye, hikayeye ve oyunculuğa hiçbir şey katmayan sevişme ve soyunma sahneleri. Gerçekten miğdemi zorlayan durumlardı.
Köken aile meselesi genel mesaj olarak ilgi çekici olsa da, bir adamın bir seansta ailenizde bir cinayetin olduğunu veya birinin haksızlığa uğradığını bukadar somut bir şekilde söylemesi, ve bu kişinin biraz ürkütücü bir falcı görünümünde değil de, huzuru bulmuş nerdeyse bir ak sakallı dede oluşu beni biraz rahatsız etti. Kusura bakmayın ama saçma.
Sonra yine tipik Netflix olduğu için “orgazm oldun mu, ilişki performansı nasıldı” gibi soruların olduğu ve ana karakterlerin açıkca aldatmayı savunduğu, nihayetinde aşk için her şey mübah kafası, bana 10 yıllık arkadaş dahî olsalar, aşırı itici geldi. Yersiz küfürleri zaten saymıyorum.
Dediğim gibi, son 2 bölümünü daha izleyemedim. Bi ara fırsatını bulursam izlerim. Bana sorarsanız dizi 10 üzerinden 3. Oda gerçekten bazı oyuncuların ve mekanların hatrına.
Beğendim güzel. Seda Bakan'a bende bayıldım çok iyiydi. Köken aile olayında oyuncuların ortaya geçip kişinin daha bilmediği geçmişini bilmesi, hissetmesi, ütopik geldi, inandırıcı bulmadım ama alt metinde verilmeye çalışılan mesajlar çok güzeldi. İnanıp, inanmamayı bir kenara bırakırsak öğretici güzel bir yapım olmuş.
Murat Boz o ultra kötü oyunculuğuyla güzelim yakışıklılığınıda perdelemiş. Olmamış yakışıklı olmak yetmiyor. Tuğba Büyüküstün ağlama sahnesi çok iyiydi niye bilmiyorum ama çok iyi oyunculuğu olmasına rağmen tüm dizi ve filmlerinde donuk bir kadın aşamıyor bunu.
Türk kızlarina bir sorum olacak neden bana karşı hep böyle önyargılı mesafeli ve benden uzar adım gidip bana sert bir tavır sergileyen taraflar seni tanımıyorum dedikleri yetmedi birde beni yalnızım hiçbir kız beni sevmedi diye çocuk akıllı ve aşırı saf muamelesi yapıyorlar ben saf değilim zaten defalarca kez isyan ettim beni yaratana bile karşı geldim kariyerim yok hademeyim ve yalnızım suç mu yani ben acilamiyorum bu yüzden üstelik ben üniversite sınavında da başarılı olamadım bosverin iyi günler
Yerli dizi diyenin ön yargıyla yaklaşıp, sadece Arap ve Balkan ülkelerinde sıralamaya girmiştir diyenler, istatistiklere bakabiliyorsunuz, sonucun öyle olmadığını göreceksiniz. Sadece yabancı dizi izliyorum diyenler, iyi bir dizi izleyicisi böyle saçma yaklaşımda bulunmaz.
Yerli ya da yabancı, önce izle sonra yorumla, önce araştır sonra yorumla..
Cevap
40Cevap
diziyi izlemedim izlemeyi düşünmüyorum
Güzel bir dizi bence
Bunu Murat Soner'e sormak lazım. Ben dizileri değil o adamı izliyorum. Dizilerimizin çoğu çıplaklığı ön plana koyup izlenme kasmayı amaçladığı için dizi izlemiyorum. Bu dizi de öyle mi bilemiyorum ama farklı olmadığını tahmin edebiliyorum.
İzlemedim ama türk dizileri küresel olarak iyi başarı yakalıyor, eskinin brezilya ve hint dizileri gibi. Rusya'da ve Latin Amerika'da müslüman uzak doğu ülkelerinde falan çok popüler.
Muhteşem Yüzyılı bilmeyen yok neredeyse 😄
Türk yapımı olan çoğu şeyi izlemem ne film ne dizi nadiren sevdiğim diziler oluyor. Oyunculuklar oynamak için yapıyor gibler bir karakter yaratıyorlar ama yaşayamıyorlar işte, etki yok yani
Vallahi Seda Bakan olması benim için yeterliydi.
Zaten 2 yıldır diziyi bekliyordum harika bir diziydi emeklerine sağlık.
Yerli hiçbir şey beğenmiyorum.
İran filmleri bile bizim filmlerden 10 kat iyi.
Ne yerli bir şey izlerim ne'de yerli beyaz eşya alırım.
Fena değildi bence. İzlenebilir. Sadece Fırat Tanış ya da Tuba Büyüküstün gibi oyuncuların yanında Murat Boz’un ne işi olduğunu anlamadım.
İzlemedim bi tek aile dizimiyle alakalı olduğunnu biliyorum. Burçlara astrolojiye laf eden inanmayanlar gidip bunu yüceltecekler şimdi
ben beğendim fakat bir psikoloji öğrencisi olarak öyle bir tedavi yönteminin bulunmadığını ve uçuk olduğunu söyleyebilirim
Tedavi yontemi olarak baktigimizda evet degildir ancak boyle calismalar vardir bizzat kendim katildim
@huzursuzkraliçe psikodrama kardan bahsediyosunuz sanırım dizide zaten bir psikodrama olmadığı belirtilmiş zaten birinin geçmişinde yaşanan bir şey sihir gibi diğerinin belleğine yerleşmesi gibi bir durum söz konusu olamaz mantık dışı
İzlemedim ama destekliyorum ülkemde güzel şeyler olsun oyuncularimiza ve kadrosuna başarilar dilerim tebrik ederim
Bu diziden gördüğüm şey şu.. Asla sevgilisi olmuş 5/10 yıl geçmiş biriyle sonra ayrılmış bir kadınla asla evlenilmez asla…
Bende begendim Koken aile olayinida ayrica arastirdim Boyle bi konuya deginmeleri guzel olmus
İzlemedim, izleyebilirim, izleyip ankete öyle katılabilirim.
Seda Bakan'ı çok seviyorum, çok doğal, tatlı bir kadın. Onun için izlenir
7. Bölümün sonlarındayım, bitmek üzere. Diziyi izlediğimde ankete katılırım demiştim :)) Sözümü tutayım dedim.
Şu ana dek izlediğim en güzel diziydi.
Bayıldım.
Öyle güzel mesajlar vardı ki dizide.
Bu arada anket seçeneği nasıl yarı yarıya olmuş ama Netflix'te TOP 10 listesine girdi bu dizi.
Acaba izlemedikleri halde yorum yapan mi var beğenmeyenler cephesinde?
İzleyip de beğenmemek mümkün değil ✨💫
Sosyal medya da bir iki video paylasmislardi. Saçma sapanca ilk defa şampuan gormusmusler de. Yok erkegin yemek yemesiyle cinsellikte nasıldır anlaşılır da aman klâsik Türk dizisi işte
Izlemedim ama sevgilim de önerdi. Hic izleyesim de yok. Bakalım
Genel olarak dizi izlemeyi sevmiyorum, mantıksızlıklarını kimse bana yansıtamaz.
konusu nedir. biraz spoiler versiniz. izleriz belki.
Yabanci dizi izliyorum. Hiç izlemedim simdi gördüm hatta
Türk dizisi mi? Nasıl top 10 a girmiş o kadar ülkede. Hangi ülkeler bunlar başlıca?
Fragmanı izledim de murat bozu görünce bi içimden gelmedi izlemek... itici geldi ne bileyim
Fena degil izlenir😊 Tuba’nin fizigi muhtesem valla
İzlemedim dizi hakkında bir fikrim yok
Izlemedim, uzun zamandır dizi izlemeye vaktim yok.
İlk bölümüne bakarak aldanmayın. Dizi gerçekten başarılı olmuş
çok çok güzel dizi bu konuyu ele alışı hele ki kimin aklına geldiyse aklına sağlık. Saçma sapan yaz dizilerini izleyenler beğenmez zaten bu tip şeyleri bazı diziyi anlayanlara
Beğendim, idare eder işte.
Bazı bölümleri parça parça saçma geldi ama genel olarak izlenilebilir.
Saten başka bir şey yok bakacak.
Hangi ülkeler ama Arap ve Balkan ülkeleri ise at çöpe. Türk dizileri çok k vasat..
Izlemedim fakat sürekli duyuyorum.. 🙈
İzlicem 🙌🏼
Izledim.. hemde 8 bölümünü birden.. kitabi gecen sene okuyup cok begenmistim.. Dizinin icerisinde terapi ve Olusum yöntemini cok basarili buldum.. konuyu güzel ele almislar..
Tek hoslanmadigim.. yasamak tarzi olarak hayatlar cok rahat ve kültürel uygun olarak ele alinmis.. buda Netflix rahatligi olsa gerek..
Ama icerik bence muhtesem 🍀
Seda bakan çok güzel bir kadın cidden ya
Sırf onun için beğendim tıkladım ahshajanahalwğqşa
O kadının olduğu proje asla kötü olamaz çünkü 😌
İzlemedim zaten populer isleri sevmiyorum
Çok güzel bir dizi bence
Hangi kanalda oynuyor bu diziye ben hiç duymadım
Netflix dizisi diyo ya
Saçma sapan diziler Hepsi de istemiyorum
Tubaaa için izledim. Çok güzeldi.
Bugün izledim tüm bölümlerini ve beğendim.
3. Bölümündeyim güzel ilerliyor.
daha izlemedim ya bir ara bakarım diziye
izlemedim. dizi izlemiyorum.
Ben izlemiyorum oyle seyler ya
Ailecek izlenebilecek bir dizi
Söz konusu netflixse +18 ve argo olmayan dizi bulamayız. O zaman 18 yaş ve üstü diyelim 18 yaş altı izlemesin
Erotizm olmayınca artık diziler tutmuyor
Fragmani hosuma gitmedigi icin izlemedim
Hiç izlemedim. Güzelse girmiştir.
Karı dizileri izlemiyorum..
ilk defa duydum adını
İzlemedim, düşünmüyorum da.
Hiç izlemedik
Dahası bilgim de yok
Film olaydı keşke ya dizi sevmiyorum
İzlemedim bilmiyorum
İzlemedim diziyi
Herkes tavsiye ediyor henüz vakit bulup izlemedim.
Güzel güzel güzel çok çok güzelll
Cinsellik var mı dizide
Kim sevişiyor
Türk dizisi 👎🧠
ilk bölümüne baktım, çok da sarmadı..
Ben de çok beğendim.
Netflix var, izlemedim ve izlemeyi düşünmüyorum
İzlemedim dsha izlersem Seda Bakan için izlerim
Harikaydııı izlenir
Karı dizisi
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?