75 ülkede en çok izlenen dizi Netflix dizisi; Dahmer!
Ben yeni başladım, ilk 2 bölümü izledim beğendim. 🙂
Peki sen izledin mi? Nasıl buldun?

75 ülkede en çok izlenen dizi Netflix dizisi; Dahmer!
Ben yeni başladım, ilk 2 bölümü izledim beğendim. 🙂
Peki sen izledin mi? Nasıl buldun?

Diziden önce hayat hikayesini izlemiştim. Genel olarak suç temalı tüm yapımları izlerim. Özellikle TLC yapımı olan Bir Canavarın Zihni adlı tüm seriyi izledim. Dahmer dikkatimi çekti ama hiç vaktim yoktu. İlk fırsatta bakacağım.
Jeffrey Dahmer'in belgeselleri izlemiştim ama bunu izleyemem sanırım. Çok gerilir ve korkarım. Bu kadar izlendiyse yakında Ted bundy ve Richard ramirez'inde dizisi gelir. Çok rahatsız edici ben izlemem asla bu tarz dizileri.
Ayy aşkım oynuyorrr çoook izlemek istiyorum ama aşkımın en büyük dizisi American Horror Story’i izlediğim için başlayamıyorum yaaaaaa ama aşkım oynuyorrr o yüzden American Horror Story’i bitirince direkt başlayacağımmmm
Hükümlü katil Jeffrey Dahmer, on yılı aşkın bir süre boyunca 17 genç erkeğin canına kıydı. Peki bunca zaman yakalanmamayı nasıl başardı? Ben izledim 🐍💚
Ben genelde bu tür filmleri sevmem ama beğendim.
Cevap
20Cevap
hayır izlemedim ilgimi çekmedi konusu
izledim ve güzeldi
Başladım ama sarmadı beni, korkarım diye sadece 15 dk izledim 🥲
Hayır SexLife izledim çok beğendim heyecanla ikinci sezonu bekliyorum. Dahmer, i de öneriyorsan izlerim.
Çok güzel bir dizi. Erotik sahneleri çok ama evlilikte monoton giden seks hayatını ve kadınların bastırımış duygularını vurguluyor..
Orjinal hayatını cinayet belgeselini izledim dizisi sarmazdı. Ama beni en çok ürperten başka biri var o daha beter!
KEMPER
Ooo dizi arıyodum Sons Of Anarchy bitirince başlarım anlatsana biraz nasıl bir şey
Hımm izlerim hacı teşekkür ederim
Konusu ne acaba neden bu kadar çok izleyeni var
Aaa yeni başladım. Ama henüz 1. Bölümü bitirmedim..
Kolay gelsin...
İki bölüm izleyip sıkılıp bıraktığım dizilerden sonra bunu değerlendirebilirim belki.
İzleyecek bir şeyler bulamıyorum bu aralar.
Bitirdim diziyi güzeldi beğendim
Hikayeler arasındaki zaman geçişleri bazen kafa karışıklığı yaratıyor. Onun haricinde iyiydi
Hayır henüz izlemedim ama gördüm.. İzlenebilecekler arasında yer alabilir.. Keyifli geceler..
2 bölüm izledim ama beni çok sarmadı gibi bilmiyorum. Dexter i izlediğim için olabilir sarmaması.
ben love dead robots mu ne var onu izliyorum bunun adini duymadim.
Tam da sezonluk dizimi yeni bitirmiştim. Dizi arayışındaydım. Buna başlayayım bari bu kadar izlendiyse güzeldir
netflixim yok yani uygulama tv de var ama kullanmıyoruz
filmini izlerdim. ama diziyle uğraşamam. güzeldir ama
Ilgimi çekmiyor içim bayiliyor artik suç izlemekten
Beğenenler olmuş, tavsiye edenler olmuş haftaya bakarımm
Bunun hayatını daha önce araştırmıştım. İzleme listeme aldım.
@Barbarosakman dizinin konusu: yalnız bir adamın yalnızlıktan kurtulma çabaları , bu çabalar sonucu oluşan bazı riskleri azaltma çabası. Biraz da babası ile birlikte hobisel vakit geçirme ve diyet konularına değiniyor.
Henüz izlemedim, vakit bulunca izlerim.
YouTube de var mı?
Vaktim cok az izliyim mi değer mi sence?
Netflix aşırı itici bir platform ya, dizileri de eksik kalsın
Seri katildi bu galiba
Ben üyeliği iptal ettim ya dur yeniden üye olim
Ay teşekkürler
Spoiler vermeden konusunu ve geniş anlatımını yapar misin
İzledim 2 günde bitirdim aşırı güzel
Evet bazen aşırı sıkıcı geldi ama genel olarak çok beğendim ben asla normalde dizi veya film izlemem bu arada ama Evan çok güzel oynamış yoksa izlemezdim 😂
Birde çok eskiden adamı araştırmıştım neden bilmiyorum o yüzden de merak uyandırdı bu
İzlemedim. Merak ettim şu an. İzlerim.
Popüler şeyleri izlemem genelde
O kadar çok gördüm ki başlayacağım artık.
Hayır henüz izlemedim
İzlemedim ama beğeni toplamasa izlenmezdi
Yoo ilk defa şimdi gördüm
Çok merak ediyorum ben de.
Adını ilk kez duydum.
Ne izlesem diyordum izleyelim bakalım
İzlemedim ilk kez duydum bu diziyi
Netflix kullanmadım hiç uzak duruyorum özellikle
İzledim
Korkunç falan asla değildi izlenir
6.7
Konusu ne knk
seri katil dizisi :)
izleyeceğim henüz vakit bulamadım. daha önce tüm seri katil belgesel filmlerini vs dizilerini izledim :)
ted bundy'nin belgeseli, You, ve elbette ki mindhunter. Mindhunter'i kesin izle
netflix gotu kurtarıyor mu yoksa :D
Hayır izlemiyorum
Keşke ted bundy ile ed kemper i da cekseler
Izlemedin kimikio 😐
İzlemedim daha
Bugünnbaşlarım
İzlemedim
İzlemedim daha
İzlemedim
Hayur
Hayır izlemedim.