Diziler & Filmler Bugün Harry Potter'in doğum günü hayranı olanlar var mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Aslan burcuymuş Harry Potter kutlu olsun Güncellemeler+1 yıl Harry Bugün Harry Potter'in doğum günü hayranı olanlar var mı? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Ghenna Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Her filmini en az 50-60 kere izlemişimdir D&R da çok güzel asaları bayrakları kupaları var geçenlerde gravatını aldım Slytherin 1 38 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Baska ne aldn Yorumla Ghenna +1 yıl Mürver asa aldım Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Güzel mi Yorumla birsuskuncicek +1 yıl En sevdign filmi hangisi Yorumla Ghenna +1 yıl Güzel ya fena değiller Yorumla Ghenna +1 yıl Sırlar odası harry potterın ilk kez çatal dil konuşması harika Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Benm de ateş kadehi Yorumla Ghenna +1 yıl Onu da severim labirent sahneleri güzel Yorumla Ghenna +1 yıl Bide sonunda ailesini görmesi Yorumla birsuskuncicek +1 yıl En sevdign karakter kim Yorumla Ghenna +1 yıl Dobby 😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Ve tabiyki severus Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Dobby çok ezik ya Yorumla Ghenna +1 yıl Tatlı bi karakter ama masum ve destekleyici fedakar yapılı Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben luna yı seviyorm Yorumla Ghenna +1 yıl Filimde çok silik bir karakter olarak kullandılar onu harry potterın sevgilisi rolünü oynuyo ama hiç öyle değil gibi Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hayr o ginnyy luna sarısn olan hayalperest kız nevinle sevgili Yorumla Ghenna +1 yıl Hımm 😂 karıştırdım Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bu mu 60 kez izlemek Yorumla Ghenna +1 yıl Silik tipler fazla dikkatimi çekmemiş 😂 Yorumla Ghenna +1 yıl Ama asa falan alcaksan çok güzel ya tavsiye ederim kutusuyla aldım ben Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben müzik kutusu almak istiyorm Yorumla Ghenna +1 yıl Her malzemesi bulunmuyor ya ingiltere de buna özel mağzalar var harika ya Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ve büyü kitabını aldm ajandasını da alıcam Yorumla Ghenna +1 yıl Vayy büyü kitabı harika ya görmedim hiç Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Cok güzel büyüler var hem de asayla yapılıyor ama asam yok ve asalar hakknda bilgiler veriyor Yorumla Ghenna +1 yıl Hadi ya ben böyle deri kaplı falan istiyorum ya tam böyle adapte olmak için Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Niye cadı msn Yorumla Ghenna +1 yıl Hayır ya böyle deri kaplısı daha hoş durur normal kitap gibi olan güzel olmaz Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Tasarımı güzel deri degl ama altın yaldızlı Yorumla Ghenna +1 yıl Dışına özel deri yaptırsam nasıl olur acaba Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Havalı olur Yorumla Ghenna +1 yıl Üzerine de deriyi yakarak baskı yazıyorlar ya harika durur Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ne deriymis arkadas insan derisi degldr umarm Yorumla Ghenna +1 yıl Ya hayır tabiyki 😂Gerçekçi gözükmesi sadece hoş durur Yorumla Ghenna +1 yıl Bi gün kahve içelim yakınsak Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Olabilir Yorumla Ghenna +1 yıl Ne tarafta oturuyorsun Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl hayranı sayılmam sadece harry potter serisini seviyorum :)happy birthday pota happy birthday pootaahappy birthday happy birthday happy birthday poootaaaa :D :D 0 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yani irlanda da şatosunun olduğu yer bizim ülkemiz. :) <3 Bayılıyorum ona <3 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 771 cevap paylaştı. Nice senelere diyelim o zaman suskun cicegim 0 0 Yorumla
saçmahayattsaçma Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Sen hayranı mısın :D 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Kesinlikle Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bu Çocuk bana hep itici gelmiştir. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her filmini en az 50-60 kere izlemişimdir D&R da çok güzel asaları bayrakları kupaları var geçenlerde gravatını aldım Slytherin
Baska ne aldn
Mürver asa aldım
Güzel mi
En sevdign filmi hangisi
Güzel ya fena değiller
Sırlar odası harry potterın ilk kez çatal dil konuşması harika
Benm de ateş kadehi
Onu da severim labirent sahneleri güzel
Bide sonunda ailesini görmesi
En sevdign karakter kim
Dobby 😂
Ve tabiyki severus
Dobby çok ezik ya
Tatlı bi karakter ama masum ve destekleyici fedakar yapılı
Ben luna yı seviyorm
Filimde çok silik bir karakter olarak kullandılar onu harry potterın sevgilisi rolünü oynuyo ama hiç öyle değil gibi
Hayr o ginnyy luna sarısn olan hayalperest kız nevinle sevgili
Hımm 😂 karıştırdım
Bu mu 60 kez izlemek
Silik tipler fazla dikkatimi çekmemiş 😂
Ama asa falan alcaksan çok güzel ya tavsiye ederim kutusuyla aldım ben
Ben müzik kutusu almak istiyorm
Her malzemesi bulunmuyor ya ingiltere de buna özel mağzalar var harika ya
Ve büyü kitabını aldm ajandasını da alıcam
Vayy büyü kitabı harika ya görmedim hiç
Cok güzel büyüler var hem de asayla yapılıyor ama asam yok ve asalar hakknda bilgiler veriyor
Hadi ya ben böyle deri kaplı falan istiyorum ya tam böyle adapte olmak için
Niye cadı msn
Hayır ya böyle deri kaplısı daha hoş durur normal kitap gibi olan güzel olmaz
Tasarımı güzel deri degl ama altın yaldızlı
Dışına özel deri yaptırsam nasıl olur acaba
Havalı olur
Üzerine de deriyi yakarak baskı yazıyorlar ya harika durur
Ne deriymis arkadas insan derisi degldr umarm
Ya hayır tabiyki 😂
Gerçekçi gözükmesi sadece hoş durur
Bi gün kahve içelim yakınsak
Olabilir
Ne tarafta oturuyorsun
hayranı sayılmam sadece harry potter serisini seviyorum :)
happy birthday pota happy birthday pootaa
happy birthday happy birthday happy birthday poootaaaa :D :D
Yani irlanda da şatosunun olduğu yer bizim ülkemiz. :) <3
Bayılıyorum ona <3
Nice senelere diyelim o zaman suskun cicegim
Sen hayranı mısın :D
Kesinlikle
Bu Çocuk bana hep itici gelmiştir.
Bu adam şimdi 33 yaşında
Sevmiyorum