Merhabalar Herkese 🎥

Palyaço, kapalı alan, katil, cin, şeytan vs. gibi ögelerden hangisi sizi gerçekten korkutuyor?
Merhabalar Herkese 🎥

Palyaço, kapalı alan, katil, cin, şeytan vs. gibi ögelerden hangisi sizi gerçekten korkutuyor?
Bir kere Paranolmal olaylar varsa benim için tamamdır o filmi. Hayalet ve gizem temalı olmalı. Yoksa gerçekten de korku filmi izlemenin bir anlamı olmuyor benim için.
Ben kolay kolay korkmuyorum ya. Evde teksem ve gece saatleriyse korkarım anca. Hoş, böyle bir şey için korku filmi açmama gerek yok evde tek olsam ve gece olsa durduk yere de endişelenirim ben :D Korku filmleri korkutmaz beni pek, aniden bir şey çıkarsa bir hı olurum o kadar
Cevap
10Cevap
Psikolojik gerilim.
Korku fiLmi izleyemiyorum ama benim için gerçeğe yakın detaylar varsa o zaman gerçekten korkuyorum :D
Aman Şeytan Cin Filmlerine Hiç Girmeyelim 😨 Öyle tür Filmler Tam Gerilim Yaşatıyor Ama Normal insan Seri Katil Filmler normal geliyor
Ani gelişen olaklar / Korkunc sesler / kovalamaca / saklanma ve gerilme anları / mutlaka ekip arasında bulunan bir aptal kurban
Film sürükleyici ise güzel yoksa hiçbiri korkunç değil.
paranormal olaylar, katil konulu filmlerde daha çok gerilediğimi hissederim
Hmmm sessizlik tuhaf tipler gizem garip sesler , geceleri gelen ayak sesleri psikopat falan
kapalı alan ve jumpscare içerikli bir film olursa korku olur
Vahşet içerikli filmlere bakamıyorum kesme biçme vs
Sessiz bir anda birden tiz sesle ortaya çıkan birileri :D
bir paylaçoyu güldüren kimdir
Maga be
başka bir paylaço canım
Aa mantıklı
paranormal olaylar ve bir arkadaş grubunun peşine düşen katil varsa tamamdır.
Bir katil eğer bi arkadaş grubunun peşindeyse o film tamamdır.
Katil güzel oluyor. Aniden ses gelmesi vs
Sürekli arkadan gelen gerilim dolu ses
Korkmuyorum problem o
katil cin şeytan varsa baya korkutucı oluyo
üç harfliler 🥺
Belirsizlik ve maske
Kan falan Galiba
Cin sjcjwjcjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?