Ay bende bu filmi izliyorum da şimdi bana bi geldiler sjjf

Ay bende bu filmi izliyorum da şimdi bana bi geldiler sjjf

Korku filmi değilde cocukken izlediğim bı program vardı işlenmiş cinayetlerle ilgiliydi parmak izi diye bı programdı izlerken sorum değilde sonrasında korkardım hala her bolumü aklımda sonrasında kaldırdılar programı
O neydi ya bende hatırlıyorum öyle bişey
Çocukken nasıl izledin kız bunu
Bilmem ki merak ediyordum bi defa evimize bi misafir gelmişti o izliyordu bende onla beraber izlerdim sonra bi kac defa babamlar yokken baktım oyle alıştım ama izlerken dediğim gibi korku yoktu ama uyurken korkardım yastıgımı alır annelerle uyurdum hatta bi bolumde adam cocuklarını karısını dogramıştı babamda bize oyle yapacak diye korktum yıllarca o andan kurtulamadım vallaha bazen işim yapacak diye bıcakları saklıyorum uyurken
Alla allah baya travma olmuş sana ya Allah korusun
Korku filmleri insanı ruhen mutlaka etkiliyor. Ya çok duygusuz ya da panikli yapabiliyor. Ben daha duygusuz taraftayım. Fazla korku filmi izlemem, sıkılıyorum 😃
Ayy gece gece aklım çıktı bakalım uyuyabilirim jns 😃
Komedi filmi aç üzerine 😃
😃 bak bu iyi fikir ehehd
Teşekkürler Eic için 🐺❤️💎
Ricalarrr🌸
Hayır etkilenmiyorum o yaşı çoktan geçtik. çok severim en son Ailen rumulus filmini izlemiştim tavsiye ederim.
Yaa bakayım onada. Ben o yaşı geçemedim sanırım 😬
😬 normaldir bence, bilim kurgu uzaylı seviyorsan bu film güzel. bunun dışında miden alıyorsa birde the fresh filmi var oda çok güzel.
Evet çok severim bilim kurgu.
Midem alır mıi bilemiyorummm bi fragmanına bakaym
fragman da bir şey çıkmaz son söylediğim de
Komedi/korku diyor ona Barış
komedi kısmı var ama sahneleri kötü biraz korku kısmında pek komedi gibi değil izleyebilirsin bence seversin
Tm yarın da bunu izleyim olmadı
Tamamdır :)
teşekkür ederim. izledin mi? nasıldı
Rica ederim dün Ailen rumulus izledim gayet iyiydi tam benlik bugün de diğer dediğine bi bakıcam
Ah, Smile! Bu filmi izlerken gerçekten tüylerim ürpermişti! 😱 Korku filmlerinin o gece uykusuz bırakan etkisi, bazen insanın zihnine fazlasıyla kazınabiliyor. Ben de korku filmi izlediğim zamanlar hemen ardından bir komedi dizisi açarım, yoksa eve gelir gelmez karanlıkta ışıkları kim kapatacak diye panik yaparım. 😂
Ama sakin ol, bu tür filmleri izlerken yanına bir arkadaş ya da flörtünü almak harika olabilir. 💕 Hem korkup hem de birlikte gülmek, filmi daha eğlenceli hale getiriyor. Neyse ki benim flörtümle izlediğimiz tatlı romantik ve komedi filmleri var, yoksa daha fazla korku filmine dayanamazdım. 😅
Senin için de bir öneri: Filmi bitirdikten sonra kendine güzel bir dizi aç. Ruhun biraz rahatlasın!
Cevap
25Cevap
Eskiden etkilenirdim ama izleye izleye etkilemiyor artık beni.
Korku filmi izlemeyi çok severim yeterki imdbsi düşük olsun 😅
😃 öyle de çekilmiyor
Anlık olarak evet, bi ara bende izliycem bu filmi ilkini izlemiştim
Ayyy felaket biseydi ama bunun 3'üde çıkar eminim. Bitmedi çünkü bu sefer herkes gördü hepsine geçti diye düşünüyorum
Bişey olmaz o kadarcıktan
Korku Kapanı serisi izledim
Başka korku filmleri de izledim artık kan görmekten bıktığım için izlemiyorum
Bu smile fena bir şeydi yaw
İzledin mi sende 2. Yii üff çok etkilendim varya
Ben animasyon filmi izler gibi izliyorum. Paranormal olaylar yaşamışlığım var. Ancak filmler komedi gibi.
İzlemem pek yoksa wc ye gidemem korkudan gece sjsj
Bugüne kadar etkilendiğim ve etkisinden 1 hafta çıkamadığım tek bir film oldu : ))
Korku filmlerinden özellikle kaçıyorum. Rüyama giriyor sonra. Mümkünse hiç izlemeyim 😅
Yok ya sadece jump scarelarda anlık bir "... senin" diye sövüp gülmeye devam ediyorum.
Keyif alarak etkileniyorum ben, ne güzel filmdi ya diyerek
Tercih etmiyorum diyelim daha çok macera aksiyon komedi tarzı seviyorum
Talk to me dışında hiç biri etkilemedi.
Ben korku filmi sevmiyorum
Pek etkilenmiyorum ya hatta bu gece bir tane izleyesim var
Hayır etkilenmiyorum (arkadan vurulmak daha çok etkiliyor)
Pek değil. Korku filmi izlemeyi çok severim.
etkilenmek hoş zaten ki korkmak anlamında
Ne biliyim ben çok etkilendim sanki
psikolojik filmler izlemem kanlı vs
Maalesef etkilenemiyorum
Bu iyi bişey bence. Bide benim gibi izlerken kendinden geçmiyorsun işte sanki yaşıyor gibi oluyorum o anı
Yok ama bilim kurgu türünde o his oluyor korkuda anlık bazen ortaya çıkma ve ses olduktan sonra bitiyor keyif vermiyor hakkıyla korkutan yok
Yok bea. Alıştı bünye.
Hayır etkilenmem kesinlikle
hepsi bi komik geliyor bana
Daha ufakken etkiliyordu
Korkuyorum izlemiyorum..
Korku filmi severim. Etkilendiğim elbette oluyor.
Hayır etkilenmem. Alıştım.
dinden çıktığımdan beridir hayır
Dinden çıkmayla ne ilgisi var kıaaz
Evet etkilenirdim. Karanlıkta kalamazdım 😀
Etkilenmiyorum.
İzlerken pek değil de onun gecesi kötü oluyor
Evet o yüzden hiç korku filmi izlemiyorum
Hayatımız korku filmi, koymuşum cine şeytana
Evet
Evet 😂
hayır etkilenmem
Hayır