İzlediğin korku filminin etkisinde kalır mısın? Uyuyamazlık, sanki seninde başına aynı şeyler gelecekmiş gibi düşünüp boşa kuruntu yapar mısın? Ben uzun zamandır korku filmlerini izlemiyorum izlememde yakın arkadaşım bir filmi izledikten sonra başına gelen bir şeyi anlattı tırstım vallahi. Türk sinemasında zaten korku filmleri yaşanmış ecünlü hikayeler üzerine çekiliyor ben izlemem valla.
Ben korku filmi hastası bir insan olarak etkisinde kalma olaylarını neredeyse çocuk yaşta aştım.. En sevdiğim tür korkudur e hâl böyle olunca sanırım vücut otomatikman bağışıklık geliştiriyor.. Hatta o kadar korkmuyorum ki bazı sahnelerde tepki bile vermiyorum bu sefer de sinir bozucu olarak tanımlanıyorum çevrem tarafından 😄 Keyifli geceler..
Korkarım. Lise 1deyken hoca akıllı tahtadan korku filmi izlettirirdi. Dabbe' nin bir serisiydi tuvalet büyüsü falan vardı. O gün bu gündür Dabbe, siccin tarzı korku filmleri izlemem. Aradan 5 sene geçmesine rağmen halen hatırlarım. O günden beri korkuyorum zaten düşün. Daha çok anabelle tarzı filmler izlerim gerçek hikayelerden, cinlerden uzak olan 😅
Türk korku filmleri sarar. Yabancı korku filmleri genelde sarmaz. Bunun nedeni ise Batı'daki hayalet kavramı ile bizdeki cin anlayışındaki korku algısının birbirine uyuşmamasından kaynaklı.
Evet o yüzden yıllardır izlemiyorum. En son izlediğim korku filmi BÜYÜ yani o sene yeni çıkmıştı sen düşün kaç yıl olmuş 😅 böyle kafa rahat tek başıma tuvalete gidiom mis gibi. Korku filmi izlediğim gün tek başına bi odada bile kalamam yani ama varya çoook isterdim izleyip etkisinde kalmamayı çnkü izlemesi çok keyifli. 🥺
Kalmak ne kelime resmen yaşıyorum. En son ilkokul ya da ortaokuldayken izledim. şu an adlarını söyleyip tekrar korkmak istemiyorum ama bir tane o zamanlar popüler olan film vardı. Filmdeki telefon sahnesinin aynısını evde yaşadım ve filmdeki telefonla ablamın telefonu aynıydı sonra da evde yaygarayı koparttım. Bir diğer o zamanların meşhur filmlerinden olanı da yarısından az izledim sonra annem bakkala göndermişti gündüz vakti nasıl bakkala gittim geldim bilmiyorum çok fazla korkmuştum. O günden beri de tövbeliyim. Yaş oldu 23 aniden korku filmine denk gelsem televizyonda hemen değiştiririm. Çok fazla etkisinde kalıyorum ve çıkamıyorum.
Tabiki kalıyorum 😃çocukken bir kere kızenimle korku filmi izlemiştik korkudan izledimiz odaya bile 2 gün girmemiştik 😂 tabi o zamanlar küçüktük 8 ya da 9 yaşındaydık 😂😂
Hayoır, etkisinde kalmam ama çok gülüyorum ve alay ediyorum. Bu sebeple kimse benimle korku filmi kimse izlemiyor :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Etkisinde kücüklügümden beri hep kalıyorum. Siccin izledim iki yıl felan önce aklıma geldikçe hala korkardım bazen. Yani şu iki üç aydır korkmuyorum denilebilir. Birde daha çok gerçek olmuş şeyler dikkatimi çektiği için daha korkunç.
Paranormal aktiviteyi sinemadan gözlerim kapalı izlemiş adamım sence 😂😂🤦🏼♂️ Cinli falan zaten yerli olanları izleyemiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zombi veyahut kesmeli ise etkisinde kalmıyorum, son durak serisi hariç tabi ki. Fakat cinli minli şeylerden korkuyorum, yine de buna rağmen izlemeyi çok istiyorum. Geçen gün Siccin 'in fragmanına baktım, odadan çıktığım an aklımdalar.
Resimdekini izledim ama türk izleyemem hic izlemedim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kalkmıyorum eğer gerçek hikayeden alıntı değilse çünkü birbirine benzer oluyor ve biraz saçma geliyor ama film tam bittiğinde sonda beliren gerçek hayattan alınmıştır yazısı beni bir takım korkutuyor Yabancıların yaptıkları işi daha çok beğeniyorum