Filmi izleyenler iyi bilir. Koca bir şehir tek başına ne idüğü belirsiz yaratıklar cebelleşip duruyordu :D Böyle bir yok oluşta tek başına kalsanız başınızın çaresine bakabilir miydiniz?

Filmi izleyenler iyi bilir. Koca bir şehir tek başına ne idüğü belirsiz yaratıklar cebelleşip duruyordu :D Böyle bir yok oluşta tek başına kalsanız başınızın çaresine bakabilir miydiniz?
Bu pahalılıktayken dışarıda zombiler yok ama aynı mantıkla, eğlence felan filan lüx oldu dışarı çıkmak karanlık çökünce kapanıyor, gündüz olunca çıkıyoruz. kısmen o hayatın provasını yaşıyoruz. maymun virüsü zombim gibim bişe zaten dokunana bulaşıyor. önce korona sonra bu bu gidişle zombi gibi aklı kaybettiren hastalıkta çıkartırlar tam ben efsaneyim moduna bürünürüz.
Allah korusun bu arada.
Yaşamaya yaşarım ilk başlarda özellikle kolay olur ama insan sosyal bir canlı olduğu için bi süre sonra konuşacak birini bir yoldaşı olmasını ister. Tanrının Kitabı (Book Of Eli) filmini de izlemenizi öneririm tamamen yalnızlık içinde geçmiyor ama o da çok güzel filmdi
Aklıma hep galeride kalan sıfır lüks araçlar geliyor 😄
Hemen onlara koşar çarpışan araba oynardım.
Bir süre kalırdım ama intihar ederdim, canavarlardan ben çok korkarım, birde aptal değil onlar akıllı ve sadıklar.
Akılla baş edilir sadakatle asla, ölmeyi yeğlerim 😄
Olur olur yaşarız 😄
Cevap
32Cevap
Yapamazdım ya. Filmi çok sevmiştim ama öyle bir hayat çok zor.
1-2 gün dayanırım anca😂
Sam gibi köpeğim olsun yaşarım
Will Smith de başının çaresine bakamadı :))
İnsan, sosyal bir varlık.. Kimseye ihtiyaç duymadan yaşayamaz..
Ben o filmi hep bu altyazı ile hatırlıycam :)) Efsanedir..
şu an yaşadığımız hayatta ayni gibi. koca bir boş kalabalik. adami yolun ortasinsa vursan dönüp bakan olmaz. ac kalsa ekmek aş iş veren olmaz. yani o filimden önce türkiye bu dalda oscar aldi haberleri yok😂
Köpek yerine kedi olursa, zombiler de kadın olursa olabilir. 😊 Kadının zombisi bile biz erkeklerden daha pasaklı olurdu. 😊 Ben de tertemiz dünyada kedimle gezerdim. 😊 Kovalayan zombiye de birşeyler atardım. 😊
Sen asıl bunun kitabını okumalısın :))) tek başına yaşamak oldukça sıkıntılı olurdu. Sonucta insanoğlu sosyal bir varlık ama bu adamın gittiği yolda ilerledim..
İşte Tamda benim istediğim hayat. Böyle bir filmin devam serisi çekilmez mi arkadaş. Bildiğim kadarıyla Alternatif son çekilmiş tek filimdi. 😎 Crysıs gibi bir yaşamda olabilir
Amerika New York da ne var ki 😅 Cesareti olan Pripyat a gelsin Zor öyle yaşam
Film çok iyiydi her ne kadar sonuna üzülsem de ama yaşayamazdım. O yaratıklarla baş etmek bi hayli zor olurdu.
Can tatlıdır. Kim bilir belki de yaşardım. Özellikle eğer onun gibi bilim adamı, aşı falan çıkarıyorsam.
20 milyonluk şehirde zaten ruh gibi geziyorum, kimsem yok. böyle bir senaryo benim için mükemmel olurdu.
Öyle bir ortamda kafayı yerim herhalde. Gerçi o adamın en yakını köpeğiydi ama sonra onu da öldürmek zorunda kaldı. Bilmiyorum dayanamazdım galiba.
Bu adama hayarım ya öyle yakışıklı ki izlemediğim tek bir filmi bile yok 🤭 orada onunla yaşardım zombiler de neymiş kimmiş vız gelir bize 😂🤭
Ne diyosun knk yaa kral benim ya, yanıma birde şöyle köpek oldu mu tadından yenmez
Yaşayamazdım kesin.
O tempoya ve strese ayak uyduramam ben.
Tek başına bir şeyler yapsan bile nereye kadar yapacaksın? Yaşadığın şehirde insan kalmamış
Yaşarım da Alman kurdu yerine dogo , Presio falan isterim
Yaşayamam sanırım yanımda kankalarım filan olması lazım, yoksa çekilmez.
Bu filmi beğenmeyip yarıda bırakmıştım. Bilmiyorum yani🙄
Zaten bu koca dünyada yalnız değilmiyiz😬
Mecbur başarımızın çaresine bakardık 🤦♀️
İzlemedim filmi ama baya övüyorlar bunu, hayatta kalma filmlerini de çok seviyorum, izleyebilirim.
Hayır, yaşayamam.
Kalabalık yerleri seven bir insanım yalnızlık hiç bana göre değil
şu son 2 senedir herkes bu filmin senaryosunu yaşıyor zaten :D :D
İlk dakikadan ölürdüm 🙄
Yaşarım, fiziğim çok dayanıklı yıllardır hasta olmadım. Bedava Dünya turu bile yapılır
Adamın köpeği ölünce çok ağlamıştım, gidip tekrar ağlayayım bari sağ ol.
Petshop camiası buna saygı duygu
*duydu (başlıyacam böyle bot editine ama
Güzel filmdi ama yaşayamazdım
İki aile olarak o evden çıkmadan yaşardım.
Küçüklük filmim vay be
Yaşardım gece bir yere çıkmadıkça bişey de olmazdı
Hayatta yaşayamazdım.
İlk ölenlerden olurdum mümkün değil 😂
Yalnızlık Allah'a mahsustur 😂 Tek başıma olmaz.
Yok ben yaşayamazdim.
Yaratıklar olmasa isterdim
Ben daha başında yanlışlıkla ölürdüm
Will Smith olsaydı zombilere tokat atardı
Askeriyeden mühimmatlar alıp yaşardım fıstık gibi
O zombi karıyı yakalamayacak tı 😱😰
Güzel bir challenge 🙂
hayatta asla yaşayamazdım
İmkansız yaşayamam
Hayır bence ya
Yaşayamazdım
yaşayamazdım