Nasil bir cikar yol bulurdunuz babaniz var surekli kufur hakaret bagiriş cagiriş bir gun tam huzurluyuz sukur derken sofrada yedigin ekmekten herseyine kufur hakaret isityorsun acıyorsun yinede tamam sofraya hep beraber oturalim diye ama hep bir gerginlik hep bir mutsuzluk bisey cikarmadiysa bile yine ne yapacak korkusuyla durmak saştim artik ya?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aileyi sevmiyorsun maalesef blr ömür çekiyor sun kahrını böyle
Ayrı eve geçmek için elimden geleni yapardım o zaman.
Zor bir durum gerçekten, sana söyleyeceğim tek şey, kurtulmak için yanlış kararlar ver me...
Cok fazla durmazdim o evin icinde kendi evime cikardim
Ben bunu yapan babaya uyarımı net tavırla yapardım ki yaptım gördü daha ağzını açmaz
Yapyoruuz yine ayni yine ayni bicakliycam sonun da seni bile dedim
Ben kapıyı düşürdüm tekme ile ve kapının gövde içe doğru kırılınca dedim bak bu sana hatırlatmadır kapıya baktıkca hatırlarsın o gün bugündür çıt yok
Sende ayı boğanmi ciktin kardeşim 😂 bu yasa gelmissin bence evlenseydin ya da ayri eve ciksaydin
Zaten 2 yıl staj evliliği yaptım bile 😂 ya sinir olunca hakaretten ötürü aklım gidiyor sonra kısır döngüye gidiyorum 😁
Staj evliliği ne demekki? 😄
Yani büyük ders aldığım bir eğitim evliliği 🤔🙄
Haa ayrildiin
Aynen ya cehenneme koy zebaniyi yakar bir türev çıktı haliyle imdat butonuna bastım 😊
Hep bu kotu karilarin yuvasi oluyor bizde evde kalalim böyle😂
Vallaha ya bende evde kaldım zaten güncel konu ney evdekal diyolar 😁 şakası bir yanada cidden zor oluyo sevip evlenip sonu hüsran olması tekrardan düzgün bir yuva için çabalıyoruz bakalım nolacak
Bosanan insan evlilikten korkar bida evlenip napcan bak bir numarasi yokmus evliligin onca masraf foto cekimi dugun dernek bunun hatrina bosanmaz insan😂
Busefer taktik değişecek ondan ötürü zaten edilen masraflar havaya uçtu o ayrı 😁ama ben kolayca vazgecen biri değilim
Yani bu ikinci hatunu baş tacı ederim diyorsun e gel beni al 😂😂 çocuk var mi
Aynen zaten baştacı edilmesi gerekir kadınlar esasında tamam sen bohcanı hazırla gerisi kolay gri atıma biner gelirim 🤔🙄😁 çocuk olmadı 😊
Aaa yaksikliysanda tamamdiir 😂😀😄😄
Peki sen nasıl şeyler vaad ediyosun neler yapabilirsin 😂
Hic evlenmedim ciciyim o bile yeterrrr
Hmm bende sana talibim bana hayat arkadaşı gönlüme derman ömrüme ferman olurmusun
😂😂😂 hahaa bizde bu babalar varken dugunde rezil oluur
O iş bende ben bir kükredimi etrafta çıt çıkmaz vatandaşa cart curt yok 😁 hatta sende benim ağırlıktan faydalanır hanımağalığını ilan edersin 😂😂
Tabii arsiza laf gecer mi 🙄
Bendeki laf şifa gibi gelir cuk diye geçer 🤔🙄😁 bazı laflar vardır ilaç gibidir bazı yapılar övgüyle bazı yapılar sövgüyle
Kimiside sert bir dille şifa bulur yeterki canı gönülde iste şifa vermek istemeyi 😂
😄 şiddete karşiyim elit beyfendi bir insan olmali karşimdaki olmaz böyle kapi falan indirmeler bu kadar öfke varsa sende bu ileriyede gider ben mesela hayatimda kizsamda gecer odama ağlarim ne vurdum ne biseye zarar verdim yapamamda zaten şiddet
Ben zaten elitim sinirimi sevdiğim kadın için barındırırım ve koruyup kollama için tutan birisi oldum zaten kavga çok başka buna bir nebze beden dilinin başka versitonu denir 😊 benim için yüz kızartıcı suçlar vardır kızacak onun dışında kimseye ses etmem oda belli +18 suç niteliği davranışa veya söze girmesi yani rahatsız edici söz veya harekete giren kişiye kızıyorum küfürü hakareti veya temaslı şeyler olunca onun dışında sinir veya güç durumunu sevdiğim kadını korumak için kullanırım
Bende şiddeti sevmem ama bazı istisnada sözel veya ufak şekilde tepki veririm
Ooo helaaal 😄 böyle bir adamdin da eşin neden kiymetini bilemedi
O biraz dik başlılığı tercih etti dediğim gibi cehenneme koy zebaniyi yakar ama kaybedince hatayı gördü ama kopan kopmuştu😊
Haaah demek oluyor ki pişman kadin geri yazip duracak sana yetmiycek birde eski eşle uğraş çok baş agrityor onlarr
Vallaha bitmiş bişey yapacak bişey kalmadı ve gitmeyi kendi istedi oyüzden arafan yıllar geçti bitti 😊 yeni sayfaya yelken açmak istiyorum
Yaşlisin sen anaa 😞😔 ben daha 27 yim 26 sayilir
Bak ya benim nerem yaşlı 32 yaşındayım daha 😊
32 azmi 😂
Tabi nevar küçücük 32 yıl yani hemde olgun yapım var kadına hitab etmeyi bilir severim 😊
Hep böyle agzi laf yapanlar uzuyor kadinlari
İşte ben öyle değilim aksine bana yapıldı ve inan başıma gelenler kolay değil ama tek tesellim üzen vebal alan ben olmadım
Bir insan bukadar sevilirken aldatip üzüp neden bosanir onu da anlamiyorum
Ölüm döşeğindeyken neden bir insan terkedilir peki esas sorular bunlar olmalı
Ölüm dösegindeki kimdii😑
Bendim
Ee hayattasin nasil yani
Hamdolsun Allahın verdiği can ilebama ölümden dönen kaza geçirmiştim sonrası filimler koptu işte
😔😞 kalbi kotumus
Ne is yapiyosun nerelisin?
Ankara ticaret işi ile uğraşıyorum sen nerelisin
Şu an issizim ama okudum da atanamadim ne ticareti esnafmisiin hic sevmiyorum esnafliği ya😢
Ya inşaallah gönlüne göre güzel bir mertebe bulurusun benimkisi biraz esanfalık biraz da sigortalı iş de çalışma durumu kendimi komple iş hayatına verdim anca kendimi böyle ayakta tutuyorum
Calismayi seviyorsun bu zamanda zor her yer coronaa
Başka çare yokki çalışmadan duramıyorum çünkü işleyen demir asla pas tutmaz zaten hayatımda da kimse olmadığı için en doğru şey bu yani evet ya ortalık salgın Allah hepimizi korusun bilinçli tedbirli şekilde olmalıyız
Aslen nerelisin
Lisemi univ ne mezunusun
Aslen üaküdar doğumluyum ama Ankara herşeyim sen nerelisin
Lise mezunuyum
Üsküdar mi ilginç trabzon ben
Aynen üsküdar neden ilginç ki 😊 vaay trabzonluların damarı sert dobra olur
Ankaralilarin istanbulla baglantisini duymadim ya orda dogman memleketin olmuyor ki bende hatayda dogdum ona bakarsan
Ama sonuçta doğmuşsun önemli olan o boşversene hayattasın sağlıklı huzurlusun memleketin ne önemi var
Sorduk sadece neyse iyi günler yaaaa
Bende cevap verdim sonuçta üsküdar doğumluyum ankaralıyım yani sanada iyi günler
Sus seni doverim neyse ehtiyara el kalkmaz 😂
Yok ya bukadarda diri diri gömülmez birisi ah ah 😁😁😁
Birde çoook yakisikli daş gibi bir adam cikiyormuşsun 😂😂😂
Kısmet 🤔🙄 hayat süprizlerle dolu 😊
😄 hadi gazh evlenek çok sıkılıyorum evdee 😂😂 gerci sende ise gitcen kimle oynayip oyalancam ben
Hele evlenek gerisi hallolur evlendikten sonra yaşam standartı rayında olur evde tv karşısında vakit geçirmeyi seven biri değilim veya kahve vs gibi şeylerimde yok dolu şekilde yaşamayı severim
Oohh 😄 ne güzel yaa vallahi evde dura dura zaten evlilikler bombos gecyo bazen bakyorum yemek camasir bulasik sonra kocayla aktivite oda marketleri gezmek 😂 cok vizyonsuz bu evliler
Baya vizyon hemde 😁😁 ama bu seferki eve kapanma durumu başka şeyler açmassa iyidir millet yeni yeni şeyler keşif ediyor ve bir sürü bilim insanı artacak bak gör hepsi oscarlık şeyler üretecek 😂😂 bu millet her anı müthiş buluşlarla dolu yaşayan bir millettir
Bence bilimden cok nüfus patlamasi olcak evlerde 😂
Çaktırma zaten o mesajı vermiştim aslında🤫 🤔🙄
Hahaa 😂 ama guzel bişey ya evlisin dipdibe oh beraber herseyi yapcan beraber flm izliycen falan
Ooo bide varya kadın dizine yatacak erkeğin mısır filan olacak saçları okşayacak erkek mısırı yedirecek gğzel bir film ah ah mikemmel olur 😊
Ahh hayaller hayalleer 😁😄😄
Ve ayrıca harika masaj yaparım hiç mütevazı olamıyacağım 😊
Masaj falan o tarz seylere ilgim yok😂
Balkonda oturup güzel manzara eşliğinde kahve çay vs içmek sohbet yani bir çok şeyi dolu dolu yaşamak ve yaşatmak güzel olanı
Bazen dusunuyorum bunlari ailelerimiz neden yapmadi ben annemi kaybettim 8 ay oldu kadin bir gün görmeden öldü neden diyorum hani insanlar hayati zehir eder birbirine
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ömrüne sağlık huzur bereket versin 🤲 ah insan oğlu bilmezki değeri kıymeti yazık değilmi hayatı zindan etmek heleki kadına en büyük vebaldir ve asla bunun affı olmaz ki insan kadını mutlu edince hayatı tad ve renk kattığını farkedip öyle davranmalı ama işte bazı şeyler işte bunlarla ilgili çok doluyum ama işte susuyorum mecburen işte benim kabalığım sert sinir halim bu tip durumlarda ortaya çıkıyor ve kadına eziyet eden kimi gördümse üşenmeden kafa göz daldım
Kafa göz daldin hiç korkmadaan 😄 vayyy beee adaaam
Evet çok pekmez akıttım hani insan nasıl duyarsız kalsın ki kişi sığırlaşmış vücutta pis kan dolaşıyor haliyle beyin diyorki git haksızlık et napıyor kişi gidip kadına mudallat adaletsizlik yapıyor eee bende gördüğümde güzel bir tedavi amaçlı pekmezini akıtıp şifa niyetine kafa göz dalıyorum ve vücuttaki pis kan akınca kişi farkına varıyor hatasının buda insanlık görevi
Hahaa çok sevmisimdir böyle adamlari domuz gibi bananeci gezen degilde harbi külhanbeyi olan insanlara
Bu tamamen yetişme ve gelenekten kaynaklı büyüklerim den gördüm ve şahsen bu bizde aşırı yüz kızartıcı suçtur bizde bu şekilde yetiştik
Bende Ankarada büyüdüm ama ic anadoluda pek okadar saygin beyfendi cikmaz yani sasirdim sizin sülaleye helal olsun yani burada az kanka değil erkekleri
Birini beklemekten nefret ederim gec yazcaksan hic yazma
İnternetim koptu geldim kusura bakma
Vallaha burası sert bir memleket biraz değişiktir ama insan kendini yontmalı bazı şeyleri güzellik için kullanmalı kadını sevip saygı duyduktan sonra asla üzüntü olmaz buranın erkekleri zaten ap ayrı dünya bilirim anlatmak istediklerini ben kendimi bilir kendimi sorguya çekerim
Kendini egitmis olman güzel
Zaten bana değil herkese lazım kim dünyaya getirdi insanı kadın kim doyurdu baktı kol kanat gerdi kadın kim dua etti kadın kim sevdi kalbini verdi kadın kim emek verdi kadın peki ne yapmak lazım
Baş taci etmeek lazim ayy sen camasirda asarsin yemeğe yardimda edersin 😄
Yaptım da zaten çamaşır asma yemek yapma konusunda elimden geldiğince salata sofra kurmadır yapılır evde iş paylaşımı elbette güzel bişey hatta yeri gelir kahvaltı bile hazırladım sabah erken kalkıp çünkü hayat kolaylaştırdıkca güzel olur
Agzim acik kaldi Şu an 😂
Aman diyim maskesiz olmasın 😊 şakası bir yanada şaşırmam normal çünkü benimsenmemiş ki böyle şeyler yapanda taşlanır hep ama evde yalnız kalayım asla aç kalmam ve dağınık durmam bu yöndende işime yarıyo evli olduğundada ekstra güzel yanı olur
Benim babam bardagini kaldirmaz bir kere dedim yeter ya bir kerede sen yap ben yapcam bu halimle ayip utan diyor sigir gibi yetismişler nefret ettirdiler hayattan insandan evliliktenn
Sen gene de kendini karamsarlığa verme evet kolay değil ve büyük imtihan ama emin ol birgün kendi hayatına şekil verince feraha kavuşavaksın ve düz çizgide ilerlediğin gibi dosdoğru yürüyeceksin sen sabret ki vebale karşıdaki girsin esas onların işi zor çünkü herkes ettiğini çeker ektiğini biçer
Mesela bunu diyorsun ya sen bile hani bosanmissin iyiye denk gelmemissin hani umudum kalmiyor pek
Ya bu hayatta herşey güzel olacak değilki elbet birgün gelir evet bende hani sıkıntılı bir kişiyle evli oldum ama bitti her halükarda ayaktayım yeni sayfa açabilirim yani bir meyve çürük çıktı diye komple sera yakılmazki çürükten uzak durulur arındırılır sonrası ise tedbir daha bilinçli olarak adım atılır bu demekki yaşamam gereken bişeymiş ama sonrası kazanmayacağım doğru kişiye ulaşmayacağım ne malum dimi
Gizliden cikarmisin takip ediyim
Tamamdır Teşekkür ederim
Işkence ben olsam tepki veririm
Seçenekler neler
Allah yardım etsin
Onu doverim