Böyle bir hayat yaşasaydınız ne yapardınız?

Ben çocukluğumdan beri berbat hayat yaşadım ve bunun tek suçlusu kendisine anne diyen lanet sebeb oldu. Ben hayatda hiç başarılı olamadım ve meğerse bunun sebebi ana travmammış. Ben ana travmamı geçen yılın Ağustos aylarında çözdüm ve anladımki hayatdakı hiç bir iş yapmak istememin sebebi istediğim mesleğe sahip ola bilmemem. Ben çocukken gidip ciddi ciddi bencil kadına (anneme) Jimnastikçi olmak istediğimi söyledim ve o da benle bir güzel alay edip bastırdı ve isteğimin önemsiz olduğunu bir güzel hissetdirdi. Ve hep böyle yaptı. İstemediğim yerlere götürdü istemediğim insanlarla muhatap yaptı tek kelimeyle benim benliğimin gelişmesine engel olmak için elinden geleni ardına koymadı. Dış dünyadan kopardı kendisine muhtac hale getirdi

Daha sonrada sen neden sen böyle oldun neden hiç bir işe yaramıyorsun gibi sözler söylüyordu taki ben travmamı çözene kadar

Ve geçen yıl ben travmamı aniden çözdüm ve hatırladım ve hemen anladımki beni berbat hale getiren ta kendisiymiş ve duygu patlaması yaşadım ve ona "Eger hayatda bir yere gelemediysem bu senin suçun" dedim. Kendisi beni iğrenc fabrikaya işçi gibi göndermişdi ve benim gibi hayalleri olan biri için bu ölüme beraberdi

Şimdi bazı Jimnastikçilere bakıyorumda ve düşünüyorum ki bu hayatı ben yaşamalıydım amma bencil manipuleci lanet kadın yüzünden baka kaldım. Şimdi onun yüzünden basit anlamsız hayat yaşıyorum

Buna benzer durumda olanlar var mı ve ya böyle durumda olsanız ne yaparsınız

Böyle bir hayat yaşasaydınız ne yapardınız?