Diziler & Filmler Bir Şener Şen repliği bırakır mısın? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Vecihi Body Ekrem Ziya ve diğer karakter sözlerinde aklınızda kalanlar nelerdir? Bir Şener Şen repliği bırakır mısın? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. kara vicdanlı 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl almanyadayım işte, aslan kovalıyorum, 10 metre falan.ziyaaaatamam işte 5 metre falanziyaaaaaaaaaaaaatamam aslan kadar aslan 0 0 Yorumla
yeniden_001 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl şey vardı ya hani şu Almanya ya gitme vadiyle kandırırken pasaport kontrolünden geçiyorlardı 🤣🤣 0 0 Yorumla
okanix41 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 81% +1 yıl Ben Şener deli Şener ulen o muydu lan yoksa 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 700 cevap paylaştı. Ula hiç ağa pohi üzerine poh olur? 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 358 cevap paylaştı. Seni namıssız seni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kara vicdanlı
Kibar Feyzo repliği 😂
almanyadayım işte, aslan kovalıyorum, 10 metre falan.
ziyaaaa
tamam işte 5 metre falan
ziyaaaaaaaaaaaaa
tamam aslan kadar aslan
Ne demek şakir sen bana nasil şakir dersin ulen
şey vardı ya hani şu Almanya ya gitme vadiyle kandırırken pasaport kontrolünden geçiyorlardı 🤣🤣
ülee namıssızz
Seni gidi namissiz seni
Al la güzel kardeşim utanma 🤣🤣🤣
Allah Allah 10 metre
Ben Şener deli Şener ulen o muydu lan yoksa
Ula hiç ağa pohi üzerine poh olur?
hababm sınıfı beden hocası repliği :)
Kara vicdanlı :)
Seni namıssız seni
Dumatiss