Selammmsss
çok ayıp cıx cıx cıx :D yapmayın öyle şeylere köşeme çekilir ağlarım sjsj

Selammmsss
çok ayıp cıx cıx cıx :D yapmayın öyle şeylere köşeme çekilir ağlarım sjsj

Hiç pabuç bırakmadım, anca arkadan sallayabiliyorlar yüzüme gelince sesleri bir yerlerine kaçıyor.
Bunu yapanlar kendi kapılarının önünde biriken çöpü görmeyenler ve kaostan beslenen kıskanç yaratıklar. Kıskanç hasetler 🤣🤣🤣 çatlayın patlayin güzelim mutluyum hayat bana güzel 😎
Benim gibi olamayacaklar anca boş yapar ben gibi olmaya çalışırlar.
Bu görüş anca bi boğa burcundan beklenirdi :D yesss bee
Yeşil, çok mükemmelim yahuuuu💫🎊🥳
Yess* olacakti🤣🤣🤣
Neyse ben sana maviş diyorum sen bana yeşil diyebilirsin shdjs
Aaaa o zaman tamam 😎
Eğer okadar cesaretleri varsa yüzüme söylesinler.. Arkamdan konuşmasınlar yüzüme söylesinler ki cevap vererek kendi söylediğinden utanmasına yardımcı olayım..
İftira atıp atıp dursun işsiz derim😂 benimle olan benimle öteki sahtelerde gitmiş olur benim işime gelir😂
de ki onlara, dedikodumu yaptığın insanlara dikkat et, beni senden daha çok seviyor olabilirler djkdsjsjs
Anlayamadım ama olsundu😂
:D ❤️
💙😃
Yazar burada dedikodu ettiğin insanlara dikkat etmen gerektiğini, o insanların bir gün o dedikodu yapan kişi hakkında da sallayacağını vurguluyor. Böylesine bir ortamda kim kimi ne kadar seviyor bilinmez, oklar her an san dönebilir demek istemiş.
Translate için rica ederim. 😄
@AkrepburcuErkegii07 😅🙏
Twitter'da Demet Akalın'ın twitlerini nasıl çeviriyorlarsa burada da senin yazdıklarını KS'de ben çevireceğim. 😇🤞
@AkrepburcuErkegii07 djdks maaş vermem :D
8-17.00 çalışırım, hafta sonu çalışmam. Kahveler de şirketten, ha sigortam da düzenli yatsın. 🥂
😅 he tamam tamam
Tamam sensin zırtê. 😂
Sen de bomik 🙄
En sevmediğim şey yaptığım görüşte soru sahibi ile arama girilip görüşüme salça olunmasıdır
İnsanın elinde hakkıyla söyleyecekleri olmayınca ancak böyle mikrop şeylere başvurur hdhdfhfh
Elbette pabuç bırakmam
sjsj mikroplara pabuç bırakılmaz :D
Mikropları at demiş Serdar Ortaç jfjfjf
https://youtu.be/0RGFyih7I7Y
katılıyoruz 😅🫡
İyi en görüş vermek bizim işimiz sjdkks
Cevap
29Cevap
Olur olur yeriz dghfjgkh kaos en sevdiğim şey, karşılığında zevkli tarifeler uygularız dfhjfh
Hahaha bendensin tatlım 😃
Ahahaha öptüm seni 💅
😘😘
Söyleyeni takmıyorsam çok umurumda olmaz.
Söyleyen takmıyormuş ki iftira atıyor he mii sen niye takasın o vakit
Söyleyen ben takmadıkça daha bi gerilir ama jsn
Bu şekilde bakmak lazım
Ama takıyor olabilme ihtimalin var :D
Ehh biraz var jdj
O zaman haklısın Sosi yaz haydi :D
Haklısın enerjik sosi jsj
Hayır pabuç bırakmam ama hiç umursamam da, çünkü biri bana iftira atıyorsa önce bunu kanıtlaması gerekir. kanıtlayamayacağı için de hiç uğraşmam ve umursamam o kişiyi
zaten bir insan genelde kıskandığı zaman ya da çekemediği zaman iftira atmak ister ki bu tarz insanlar aslında sizin moralinizi bozmak için bunu yaparlar.
o yüzden en mantıklısı her zaman için bu insanaları görmezden gelmektir ve onların kışkırtmasına gelip te kötü bir şey yapmamaktır.
İftiranın olmadığı yalanın olmadığı yer mi var. İnsanın iş hayatında okul hayatında heryerde çokluğun olduğu heryerde illaki * vardır.
Hayatta en sevmediğim şey yalancılıkla suçlanmaktır. Şuanda çalıştığım yerde bana yanlış yapıldı. Şikayet ettim. 6 yıldır burdayım dün gelen kadın genel müdür beni yalancılıkla itham etti. Şikayet ettiğim kişide yalancılıkla itham etti.
En üstlere kadar şikayet ettim. Bunları kovun başınıza iş almayın dedim.
Dinlemediler. Sonuç adamlar çalıştığı liseli kızlara bile asılmış.
Allah öyle bir etti ki yüzlerine bakan olmadan gittiler.
Ben özellikle kadınsa çok üzerine gitme taraftarı değilim. Bize yakışmaz racona ters. Benim eski kız arkadaşım bile bana kötülük yaptı. Okadar gururum kırılmasına rağmen ona gram saygım olmasada anne baba evladı die ses etmedim kendim gittim. Ki çok egolu biri olsamda bize yakışmaz.
Ama yalancılıkla suçlanmak o ayrı. Herşeyden bambaşka. Yani genel müdürle işim bitmedi. Ona bi hamlem olacak
O kuru iftira ne çirkin şey. Resmen karaktersizlik. Karakteri olmayan insan kendinisini alçaltır. Gel gör ki bu nursuz iftira her yerde var. İnsan kendisini savunmalı. Hakkını korumalı gerisini de Allah’a havale etmeli.
ps. Ben senin burcunu merak ediyorum ve bilmiyorum 🤷♀️ Bakalım süpriz ne çıkacak ☺️
Benim mi? Tahmin et bakalım :D
Kova
Terazi
Oğlak
Bildim mi acaba? 🤔
Hayır Boğa :D
Aaa içimden geçmişti aslında ne tesadüf benimde yükselen boğa 😄 benim astrolojiyi daha çok çalışmam lazım 🤭
Çok fazla tanımıyorsun beni ondan :D
Evet. maalesef
🌺😌
😊🌼
Yine TDK açılıp kuru iftira neydi diye bakılır ve sonra hiç tecrübe edilmediği anlaşılır 😀
Yalnız Sıla'nın bu klip hem onun adına hem de sektör adına çekilmiş en iyi kliplerden birisi bence 🤩
Sezen'den gelen "birlikte çalıp söyleyerek eğlenmek" kültürünün devamı.
Ayh analizci gelmiş
İşin o değil :D görüş paylaş ey üyeee
Biliyorum sen biliyor musun :D brütüs
Analiz yerine görüş paylaş :D öldürürüm olm seni
shsj vah vah söz dinleseydin sen de
Söz dinleyen rakip candır djdj
Olur farkınız şeklimiz djsk
Ne kaldırması yahu 😃
Tabi tabi jgjhj
https://youtu.be/_Smzy6aJSy8
hahah yinegelen brütüs görüşün iade edilmiş :D tebriksss
Çekemiyorsan bizi çatla g€ber g€ber diyelim o vakit 💃
Sen de şarkıyla biz burdayız demişsin :D hadsiz jskdk
Pislik yapma alırım görüşünü sjjd
Sen benim kötü bir şey yaptığımı gördün müğğğ 🤪
Doğru dedin aferin sjdjs
yüzüme söylemedikleri için.. önemi yok
arkamdan isteyen istediğini konuşur çokta umurumda..
Göbek atarım, kudursun cano 😂
😂😂
En fazla sanaldan sallayabilirler ne yapabilirler ki 🌝
Her şeye eyvallah da, iftira sıkıntı. Valla bi gün Allah yarattı demeyip sakat ederim birini sjsnsldş
shsj :D aynen iftira gerçekten çok pis bi olay
Geçmişimde çok büyük sıkıntılar çektim iftira yüzünden. Travma oldu sanırım. Bu yüzden bi yalanla, bi de iftirayla suçlanmayı kaldıramıyorum. 😂
Suç işleme potansiyelim çok yüksek sjsnsks
Off ben de sevmiyorum ya, yalanla iftirayla gelen insanların hepsini toplayıp yakasım geliyor. Gerçek er ya da geç ortaya çıkar elbet ama bu ne ya
Bir söz vardı, hatırlatayım da gülüp geçelim.
Eğer insanlar arkandan konuşuyorsa, sen onları gerçekten arkada bırakmışsındır. 😂
:D öyle
Bize bok atanlar, ellerini bulaştırdıkları bokta boğulsunlar sjsnskdm
Boğulsunlar hıh 😅
O iftiralar önünde sonunda, atanların yüzünde patlamıştır her zaman..
Tüm mesele zaman.. er ya da geç.
Yanii gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi kötü bir huyu var :D
Anladım :D keyfime göre moduma göre yazıyorum ya :D bu takıntı hiç iyi değil söyleyeyim
☺️🫡
Yiyorsa yüzme karşı yapsınlar o zaman iki çift lafım olacaktır.✌🏻😜
Yemez işte.. 😃
"Kuru kuru gitmez, boğazlarında kalmasın" der bir bardak soğuk su da veririm. Şaka bir yana iftiraya asla gelemem. Biri yaparsa da fena halde bedelini ödetirim ¢
Kuru kuruya iftira mı olur daha yaratıcı olsunlar😤
Bence de djdj
İftiraya uğramadığım için bilemiyorum ama elimden geleni yapardım bırakmazdım
Bırakıp Rabbim'e havale ettim o yalancıyı, inanıyorum ki ahirette sürüm sürünecek
Kömürlükte kendimi ıslak hortumla dövüyorum. Üzülüyorum..
Umursamam pek. Attıkları çamurun içinde boğulsunlar
Hemmen kendimi anlatırım ve karsimdakini yalancı çıkarırım.
Ben kendimden Herzaman eminim İftira Atanları İt kaile almam it yerine bile koymam
İftiralara pabuç bırakmam, hee benim için önemsiz insanlar da ne derse desin umurumda olmaz.
Aklını alırım adamın öyle iftira falan haddini bilecek herkes
Çokta tın 🙂 takmam silerim.
Pabuç az gelir, bot alırım kış geldi ayacıkları üşür Allah muhafaza
O anki ruh halime bağlı bu iftiraya uğrarsam ifitratu atanla beraber yakarım herkesi
İftirayı*
Hayır bende iftira atarım çok cadıyım slfödçdöf
Cadı seni :D
ciğerini sökerim adamın allaha şükür alnım pak öyle bir şey olsa atan kişi terk etsin memleketi derim.
Senin niye böyle birbirinden saçma soruların oluyor? 😒
Sorularıma bayıldığını biliyorum :D
Geberiyorum öyle böyle değil. 😮💨
Anlıyorum tabii
Hihh küstüm ben sana 🙁
Sen bana niye küstün
Soruyla alakalı değil küstüm işte hıhh🥺
Kimsin tatlım :D kimin küstüğünü bilelim
Ceee😄
yiaaaa :D sen nerelerdesin
Gitmiştim birascik🥺
Ama neden hem de haber vermeden, asıl ben sana küsüm be jdkd
Senin başın doluydu be canım🤧hangi tilki iftira attı
Ne zaman boştu ki. Atılmıştı fakat gerçeklerin ortaya dökülmesi yine uzun sürmedi :D
Çözdün yani olayı 😄sen de ince ruhlusun, bizim gibilerin yüzü zor güler.
Hiçbir şekilde pabuç bırakmam
Kuş kuşun yüzüne öter.
ayakkabı koleksiyonum var
Yakarim ortalığı walla :)
Hiç uğramadığım şey.
Ağzıma geleni sayarım
şaçını başını yolarım bin pişman edeyim. d
Herkesin kendi ahlaki bırak boş ver
Atarım o pabuçları. 🤓
Allaha havale ederim ugrasmam
Altından kalkmam zor olur
Pabucu yarım çok dışarıya oynayalım
Sinirden çıldırırım.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz çoğu zaman. İftiranın kaynağını ve gerçek bilgiyi araştırır, sonuca ulaşırım. Adımımı da ona göre atarım.
Shsjs sana atılan iftiranın neresini araştıracaksın :D kendinle toplantı mı yapacaksın
Şimdi sana bir beyin lodosu yaşatırım, aklın durur. İftira atıldığını biliyorsun da, kimden geldiğini mi bilmiyorsun :D bu nasıl bir üslûp böyle. İyi günler
Ha ha ha ay çok büyük laf etti ya uff
Herkes senin gibi okuldan kaçmıyor, bu da olmadı DentexXXxxx
Ufaklık mı. Öyle yapıyorum zaten yazdıklarına takıldığımı düşünmen çok saçma
İyi tamam uzamasın. İyi günler sana eyvallah ayrıca
Tamam en son ben yazarım, bb :D
Herkes bişeyler söyleyebilir.
Bırakılmamalı
Umursamıyorum
Kim iftira attı sana defterini dürelim
Sen belki de
Ok bb