ülke gündemi film gibi zaten Netflix'e gerek yok dfghdfgh

Evet, severek kullanıyorum.
Hayır, kullanmaya ihtiyaç duymuyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ülke gündemi film gibi zaten Netflix'e gerek yok dfghdfgh

Netflix üyeliğim devam ediyor. Bununla birlikte Disney+ ve Amazon Prime üyesiyim. Normal tv kanalları yerine istediğim şeyleri reklamsız, kesintisiz, kendi koşullarımda izlemek, bedelini memnuniyetle ödediğim bir lüks. Ayrıca oğlumun ne izlediğini takip edebilmek de, streami tercih etmede benim için önemli bir sebep oldu.
Ben bu yüzden üyeliğimi iptal etmedim ama ücretlerin ve alternatiflerin de birden artması gerçekten bütçeleri zorladı, bir çok iptale sebep oldu, bu büyük bir gerçek.
Valla iki seçenekte bende olmsuz. türkçe internetten gezen flmler bile o sitede hala japonca yani alt yazimi okuyalim... ing rusca hadi anladik ta japonca nedir. Bildiğiniz internetteki sitelerde olan flmler bile var orada. kisacasi yeni içeriği yok. bence Şu an herkes netflix ten kaçıyor anlamsiz bir site. bazan izledigin flm i durdurmak ya da cikmak istiyor sun sonra izlerim diye. listene almamis san yandik bir bakıyorsun ki flm yok. o an hatirlamamis olsan yandin. bazanda ne hikmetse düzeliyor kaldığın yerden devam ediyorsun. Şu an 1 dizim yok en beğendiğim dizi lucifer di oda sacma sapan sonla bitti
netflix disney ve blu tv vardı.
blu tv izledigim big bang teory ve shameless friends kaldırdı , anında uyelıgı ıptal ettırdım . kalan içeriğide boş zaten
disney ise marvel dizileri için var.
netflix duruyor. fakat cok yeni dizi ya da film eklemesi mevcut degıl.
smart tv var ise dizi sitelerinden de ızlenebılecek secenek mevcut.
ulkedekı becerıksız hukumet ve kotu yonetımın sosyal platformlara yansıması , insanlar ordan burdan kısıp sabit maliyetlere yetismeye calısıyor napsınlar.
Normalde kullanıyordum ama kullanmayı bırakanlardan biri de benim. Sanırım yine üyeliğimi devam ettiricem. Sebebi de Disney+ hesabımı tv den açamıyorum:d
Bende tam disney nasıl diyecektim. Netfilix baymaya başladı
@Kavanozdaki_Adam33 bu arada tv modeline göre değişiyor Disney'in açılması.
Hadiya ben pc den bakıyırım da evde 2018 yılında aldığımız Beko 55 inç tv var uygulama olarak bşr çok uygulama var ama Netfilix yok sinir bozucu
Sinir oldum bir sürü uygulama var disney yok. Blue tv vs var 😤
Cevap
69Cevap
Selamlar,
Evet, Netflix kullanıyorum. Kullanmaya devam edeceğim. Sigara içmiyorum, alkol kullanmıyorum. Eğer bir hobim varsa onu da en kaliteli şekilde yaşamak istiyorum. Netflix ise bu alan bana göre en iyisi. O yüzden vazgeçmek gibi bir niyetim yok.
Bir sürü kalitesiz ve eski yapım var. 1 sezon çekiyorlar beğeniyorsun ama 2. sezon çekilmiyor. Bir sürü tek sezonluk dizi var. Yapıp da adam gibi yapmıyorlar. Orada olan her şey internette var, kendilerine özgü yeni bir şeyleri de yok. Hepsi eski. İMDBleri yerlerde.
1 aydır kullanıyorum netflixteki içeriklerin çoğu bazı sitelerde mevcut ama şunu farkettim netflixte her şeye kolayca ulaşabiliyorum ve daha fazla içerik izleyebiliyorum çeşitlilik bir arada. tek tek yazıp dizi filmleri aramakla uğraşmıyorum bunu sevdim.. önerisi olan varsa dizi film yoruma yazarsa memnun olurum
Hayır, kullanmaya ihtiyaç duymuyorum. Babamın arkadaşı vermişti biraz kullandık sevmedim birde ahlâk yoksunu bir platform çoğu içerik normal görünüyor, aile içinde izlerken uygunsuz sahneler denk geliyor.
Kullanıyorum ama hiç güzel içerik gelmiyor artık. Korku filmleri konusunda çok kötü. Netflix dizileri de baya bir saçma gelmeye başladı. Sanırım bütçeden kisiyorlar. Senelik üyeliğim var bittiği zaman devam etmeyeceğim.
Kapatmak uzereydim cunku neredeyse tek elde oldugu icin iyice ot gibi yapimlar yayinliyorlardi. Disney in girmesiyle rekabet basladi ve hissedilir oranda bi kalite artimi basladi netflix te biyle devam ederse kapatmam
Farklı konumlarda kullanılması durumunda ek ücret talep edeceği kararını harekete geçirirse kullanıcı sayısı iyice düşecektir. Bu olursa ben de üyeliğimi iptal ederim.
Sırf izlediğim dizinin yeni bölümü çıktı, sitelere düşmesini bekleyemem diye aldım. Hem de oradan dizi seçmesi daha kolay. Netflix almaya ihtiyaç yok bence diyordum ama böylesi daha rahat.
Ülkemiz açısından bakarsak turk dizi, sinema sektörüne bi yenilik getirmedi ki kendini bozdu e bedava muadilleri tv de olan bisey için millet niye para ödesin ki
Kullanmıyorum, hatta aylık üyelik ücreti de pahalı. Gerek duymuyorum. Telefonumda bulunmasına rağmen hiç kullanmadım bile!
Kullaniyorum ama hep eski filmler boşuna para veriyorum Google da bedava izleyeceğim milyon tane film var.
Diziler ve filmler internette de var, bir şey izleneceği zaman Googledan da bulunabilir.
Bebeğimle beraber film izlediğim için severek kullanıyorum.
azalır tabii çünkü seçenek kalmadı resmen izleyecek bişey bulamıyo insan
Dizipal kullanıyorum hain
Netflix
Blue
Exxen hepsi orada
Dizi indiriliyor mu orada
Evet indiriliyor
Peki yeni yüklenen sezonlar ne kadar süre sonra o platforma geliyor?
2 gün içinde
ortak bir arkadaşla var ama en son ne zman izledin dersen hatırlamıyorum bile
Yeni aldım ya ilk ayım bu ay. Onu da pek degerlendirebildigim soylenemez
Popüler kültür esiri değilim. Kapitalist sisteme para vermiyorum
Bu siteyi üye olman, kullanman Bu da kapitalist sistemin bir ürünü
@bağlaçolandee bu siteye ayrıca bi para vermiyorum.
Ayrica burası çok popüler degil
Konjuktor aynı hep.. oyuncular da aynı falan yaratıcı bir seneryo falsnmda yok sıkıcı
Param yok,
Kullanmıyorum.
Kaçak sitelerden izliyorum,
Ne izleyeceğimi.
Ortak hesap kullanıyoruz onuda ayri ücretli yapacaklar 😂
Kullanıyorum Fakat Aynı Film Ve Diziler Devam Ediyor maalesef
Hayır, kullanmıyorum. TV vs zaman çalan şeylerle dolu.
Kullanıyorum da nadiren ilgimi çeken bir şeyler bulabiliyorum
nerdeyse her gün kullaniyorum, üyelik ama gittikce pahalasiyor 18€ olmus almanyada :|
Gerek duymuyorum netflix kullanmaya.
Google yazdım mı çıkar zaten istediğim film.
Bu aralar Netfilix durgun sarmıyor an meselesi üyelik iptalim.
Kullanıyoruz da sıktı o da yaa, aynı içerikler veya 1 sezon 2 sezon diziler
Bu tarz platformlara hiç üye olmadım
Birkac dizisini filmini kaçak Göçek izledim de
Normalde kullanıyorum evet. Ancak bazı dönemler pek izlemiyorum. Kafama estiği gibi yani.
Aboneliğim yeni bitti izlemek istersem kullanacam
Şu an hayır kullanmıyorum
ben de iptal ettirdim, disney + platformuna geçiş yaptım
Evet, severek kullanıyorum. Diğer platformlara göre içeriği daha geniş.
Var ama son zamanlara pek izlenecek bişi yok
telvizyon başında harcadığım zamana acıyorum bir de üstüne para veremem , kusura bakma sayın netflix
Kimse kusura bakmasın ama enayi değiliz. Bu kıt kanaat geçim derdinde bi de parayla dizi izleyemedim. TV varken
eskiden kullanıyordum artık zaman kaybı olarak görüyorum
Rekabet arttı.
İzlenecek bir şey kalmadı ya eskiden çok seçenek vardı ama artık yok bide yüklediği dizileri filmleri belli bir zamandan sonra kaldırıyor onda çok saçma olmuş
Kullanıcı adıyla cevap da baya uyumlu olmuş
parasi olan kullansin brnim yok. korsana devam
Alternatif dijital platformlar çıktı disney plus amazon prime vs seçenek cok
Ortak hesaptı, artık gerek de yok.
Yaşasın korsan
Kullaniyorum ama öğrenciyim her ay kullanmıyorum param olursa Kullaniyorum olmazsada sitelerden bedavaya izliyorum
Ewet kullaniyorum bence gereklide normal tv yafa herhangi bi video oynaticidam kat kat daha iyi bi uygulama
Abi 40 ₺ almıştım geçen bi baktım 80 80 çekiyo djdjdksk SEBEBİ BU OLABİLİR NETFLİX
Fiyatlardan dolayı olabilir
Cok pahalandi. Neredeyse 1 milyon abonesi gitmis.
hayır kullanmıyorum..
Kapattım, Disney ve amazon var.
Disney'deki dizilerde dublaj seçeneği var mı?
1 kere 1 aylik abone oldum gereksiz bana gore
Alıp kullanmayam benim gibi enayiler fav
Gereksiz bisey bence
Ben kullanıyorum severek
Arada nadiren kullanıyorum.
Ara sıra kullanıyorum
Hiç kullanmadım.
Direniyorum 😀
dizi pek izlemiyorum. d kullanmıyorum
Ödüyorum ama kullanmıyorum ndnddn
Netflix ve Disney kullanıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?