Yani birkaç örnek verecek olursak; Akasya durağı, Cennet Mahallesi ve geçmişten Pis Yedili dizisi. Ne kadar az mantık o kadar çok izlenme :D

Yani birkaç örnek verecek olursak; Akasya durağı, Cennet Mahallesi ve geçmişten Pis Yedili dizisi. Ne kadar az mantık o kadar çok izlenme :D
Evet çok güzel hem eğlendiriyor hem güldüyor bazen ders veriyor genelde bu tarz dizilerde de uygunsuz şeyler yoktur ailecek çok rahat izlenilebilir... şey bi de Kertenkele vardı onu söylemeyi unutmuş olmalısın güzel diziydi 😃
Komik olduğu için seviyorlar insanlar yoksa kaliteli bir kurgusu olduğundan değil. Pis yedili de çocuk ve ergenlere hitap ediyordu konusu okulda geçtiği için manita durumları olduğu için haliyle seviliyordu bir de Orçun karakteri vardı o da manyakti ve komikti
Avrupa yakası, Yeter Anne, Doksanlar, Cennet mahallesi, Benim annem bir melek, en son babalar duyar, kadın isterse, Alasya duragi, Acemi cadı, Selena, Ruhsar, bez bebek, sihirli annem ve ismini unuttuklarım...
Çok güzeldi, güzellerdi..
İlgi çekici oluyor. Ki zaten mantıklı düşünen çok az insan var. Herkes anlasın diye böyle diziler yapmışlardır. Mantıklı düşünenler de böyle diziler izlemiyor zaten
Cevap
13Cevap
Evet bence böyle bir durum var. Saçma da olsa mantıktan uzaklaşıp tamamen eğlence kısmına bakıyor insanlar😂
Türk halkının kapasitesine göre dizi yapıyorlar kaliteli işler tutmuyor o yüzden
Onların ambiyansları çok güzeldi 😃
Evet ben mantıklı dizi seviyorum genelde
Pis yedili komikti ama 😅 değil miydi?
Orçoya çok gülüyordum😂😂
Türkiyede mantık ne arar kdjfkfj çek ordan bir aldatma dizisi kaslı adam güzel fizikli kadın reytinglerde rekora koşar
Mantıktan uzak oluşundan ziyade o dizilerin hepsinde birlik beraberlik mesajı vardı, grup ruhu vardı o popülerlik o yüzden bence 👍
Ben sevmiyorum pek öyle dizileri ya. Benim insan duygularını analiz ettiren psikolojik diziler hoşuma gidiyor😅
Mantık sevilmez bizim toplumda. O yüzden bu tür dizilerin klasikler listesinde olması beni şaşırtmıyor açıkçası.
Mantıksızlıktan değil bence onlar çok samimiyet içeren dizilerdi gülerek izliyorduk o yüzden çok izlendi
İşte bu benim için geçerli değil. Böyle çok izlenen mantıksız dizileri ben hiç sevmemişimdir
Yahşi cazibe de var.. halkımız saçma sapan şeylere gülüyor ondandır
Aa ben bu soruyu nasıl unuttum🤦
Pis yedili güzeldi şimdi😄 orço iki o ile miydi neydi😄
Eski keyifli ve komik diziler. Cocukluguma laf ediyorsub etme
öyle. ama insan bazen boş boş bakıp mantık örgüsü olmadan kafa boşaltmak istiyor.
Normaldir çünkü millet mantıktan uzak hep bir mahalle kültürü fetişi var 🤣
Insanlar biraz sacmaligi seviyor sanirim. Kafa dagitmak icindir belki
Komikler çünkü sonuçta Selena ve sihirli annem kadar mantık dışı da değiller ama 😂
Evet çünkü herkes anlıyor ve izleyici kitlesi çoğalıyor
İnsanlar hayatın gerçeklerinden bunalıp böyle şeylere kayıyor 😃
Komedi olunca, bize hitap edince izleniyor fazla. Hepsini de keyifle izledim. 😃
Valla zamanın da acayip sarıyordu yalan yok dkdkdkdd
Valla üçünü de büyük bir keyifle izlerdim 😃
Yurdum insanını yansıtıyor o yüzden bu kadar izleniyor diye düşünüyorum.
Sen ve mantık... kuru milliyetçiliği lafına özürden başlasan
Kiraz mevsimi, pis yedili benim gerçekten favori dizilerim hala izlerim
Akasya durağını sürekli izliyorum çok güzel bence
Absürt komedi her zaman tutar
Cennet mahallesine laf ettirmem😂😂
Hayat mantıklı mı da dizisi olsun😁
Halkımızın aklına paralel işte
Biraz eğlenceli olduğu için olabilir
Evet ya eğlenceli olduğu içindir
Evet öyle
Akasya durağı favorimmmm
Hepsini de izlemiş olan ben😂