Berbat oyunculuklar , birbirinin benzeri uyduruk konular , herkes holding patronu :) ukala ve sinir bozucu kadınların etrafında dönen basit hikayeler En iyisi netflix vb platformlar sanki
İzlediğiniz dizi var mı?
Berbat oyunculuklar , birbirinin benzeri uyduruk konular , herkes holding patronu :) ukala ve sinir bozucu kadınların etrafında dönen basit hikayeler En iyisi netflix vb platformlar sanki
İzlediğiniz dizi var mı?
opusmedelisi34 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
ben bu sene kendi evime çıktım eve televizyon bile almadım. eve çıkmadan önce de kendi evimizdeyken o kadar uzun süre tv açmamışız ki kumandayı kaybetmiştik. keyifle izlenebilecek hiçbir şey yok. dizilerin senaryolarına kussam kusmuğuma yazık. iğrenç diziler. onun yerine canımız ne zaman neyi isterse açıp izleyebileceğimiz bilgisayar var. ben de zaten animeciyim anime deyip geçmeyin kaç tane diziyi ceplerinden çıkarırlar animeler
a a ne güzel. yalnızlığın tadını çıkar. mutluluklar
o animecileri de anlamıyorum :)
bu sene Mart ayına kadar ben animecilerle çok dalga geçerdim ve aşırı zevksiz bulurdum o insanları... şimdi asıl zevksiz benmişim diyorum
merak ettim. izlediğin ve beğendiklerinden birinin web uzantısını atarmısın?
death note çok kaliteli, yanlış hatırlamıyorsam 32 bölüm mü neydi. her bölüm de 20 dakika sürüyor. başlangıç için onu öneririm.
şuradan ilk bölümüne bakabilirsin
diziwatch.net/.../
Teşekkür ederim
rica ederim
Bencedeeee çünkü hep aynıı türdeee diziler bıhtimmmmm
Telefondan gözünü alamıyorsun herhalde :)
Hayirrr geneedeee telefondan izliyorum izlicegimm dizileri filmleri tmmmii
ben sadece komik şeyler izlerim
Bndee severim komediii tarzı vidolarrr gülmeyi seven biri oldugummm izlerdim yani
İzlemiyorum
Telefonla çok meşgul olduğun dan mı acaba :)
Hayır, saçma bulduğumdan